Πάω Α' Λυκείου: Γνώμες για σπουδές σε Αρχιτεκτονική Σχολή

omitsop

Νεοφερμένος

Η omitsop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 15 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους! Έχω πρόσφατα εγγραφεί στο Forum, παρά το γεγονός ότι τα θέματά του τα παρακολουθώ εδώ και καιρό και θα ήθελα τις απόψεις σας για τις Αρχιτεκτονικές Σχολές. Μπαίνω στην Α΄Λυκείου και ψάχνομαι και εγώ δειλά δειλά για τις σπουδές που θα ήθελα να ακολουθήσω. Μέχρι στιγμής (εννοώ στο Γυμνάσιο) είμαι άριστη μαθήτρια σε όλα τα μαθήματα, περισσότερο όμως θεωρώ θετικό παρά θεωρητικό το μυαλό μου. Επίσης μου αρέσει πολύ το σχέδιο, η ζωγραφική, το σκίτσο και γενικά οι κατασκευές. Θα ήθελα αν γινόταν όλα αυτά να τα συνδυάσω με το μελλοντικό μου επάγγελμα και όχι να τα εξασκώ μόνο ως χόμπι. Δεν ενδιαφέρομαι προς το παρών για κάτι αμιγώς καλλιτεχνικό (όπως π.χ. τη Σχολή Καλών Τεχνών) και έχω αρχίσει να στρέφομαι προς την Αρχιτεκτονική. Θα μπορούσατε, αν κάποιοι γνωρίζετε, να με διαφωτίσετε σχετικά με μια τέτοια προοπτική; Πρέπει να ξεκινήσω μαθήματα σχεδίου άμεσα; Υπάρχει δυσκολία πέραν από το ότι θα πρέπει να ακολουθήσω το 2ο πεδίο, το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό (ίσως το δυσκολότερο σε μαθήματα από όλα); Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, καλή συνέχεια!
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,377 μηνύματα.
Η Αρχιτεκτονικη ειναι μια τεχνη που ταιριαζει σε κοριτσια ειδικα αν εχεις και κατι απο καλλιτεχνια...
Δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητική απο βαθμους στα 4 βασικα του 2ου πεδιου ...με ενα 13 μεσο ορο εισαι οκ για καποια επαρχια... και 16 για ΕΜΠ... οκ θα ακολουθησεις τις οδηγιες του φροντ και θα τα καταφερεις.
Τα σχεδια ειναι απαιτητικα θελει να γραψεις 15 στο καθενα.
Τα σχεδια δεν διδασκονται στο σχολειο ..θα πρεπει να ρωτησεις στο φροντ που και ποτε τα αρχιζεις.
 

omitsop

Νεοφερμένος

Η omitsop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 15 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές σου!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top