Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος
Ο Χαράλαμπος Χ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 70 μηνύματα.

24-08-13

17:27
Όλα αυτά μου μοιάζουν ιδανικά, προς το παρόν! 
Σκοπεύω να παρακολουθώ αρκετά συστηματικά και στο αμφιθέατρο, και φυσικά να μη λείπω από εργαστήρια και φροντιστήρια. (Όχι ότι έχω και την επιλογή.)
2 ερωτήσεις:
α) Τα εργαστήρια των μη κλινικών ετών είναι λιγότερο "βαρετά" από όσο λέγεται πως είναι οι διαλέξεις και το διάβασμα;
β) Τα φροντιστήρια είναι παρουσιάσεις εργασιών;
Γενικά, ο χρόνος που αφιερώνει κανείς εντός της Σχολής είναι καθόλου δημιουργικός/εποκοδομητικός; (Εγώ έτσι θέλω να το βλέπω, αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος και για το αντίθετο.)

Σκοπεύω να παρακολουθώ αρκετά συστηματικά και στο αμφιθέατρο, και φυσικά να μη λείπω από εργαστήρια και φροντιστήρια. (Όχι ότι έχω και την επιλογή.)
2 ερωτήσεις:
α) Τα εργαστήρια των μη κλινικών ετών είναι λιγότερο "βαρετά" από όσο λέγεται πως είναι οι διαλέξεις και το διάβασμα;
β) Τα φροντιστήρια είναι παρουσιάσεις εργασιών;
Γενικά, ο χρόνος που αφιερώνει κανείς εντός της Σχολής είναι καθόλου δημιουργικός/εποκοδομητικός; (Εγώ έτσι θέλω να το βλέπω, αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος και για το αντίθετο.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.