Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος

Σκοπεύω να παρακολουθώ αρκετά συστηματικά και στο αμφιθέατρο, και φυσικά να μη λείπω από εργαστήρια και φροντιστήρια. (Όχι ότι έχω και την επιλογή.)
2 ερωτήσεις:
α) Τα εργαστήρια των μη κλινικών ετών είναι λιγότερο "βαρετά" από όσο λέγεται πως είναι οι διαλέξεις και το διάβασμα;
β) Τα φροντιστήρια είναι παρουσιάσεις εργασιών;
Γενικά, ο χρόνος που αφιερώνει κανείς εντός της Σχολής είναι καθόλου δημιουργικός/εποκοδομητικός; (Εγώ έτσι θέλω να το βλέπω, αλλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος και για το αντίθετο.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr. No
Δραστήριο μέλος

β) Τα φροντιστήρια είναι παρουσιάσεις του κάθε μαθήματος, όπως στο αμφιθέατρο, αλλά έχουν υποχρεωτική παρουσία. Ενδεχομένως να μπορείς να ζητήσεις από τον καθηγητή να ασχοληθείς με κάποιο θέμα και να το παρουσιάσεις, εγώ δεν είχα ασχοληθεί (είχα κάνει αρκετά τέτοια σεμινάρια στο βιολογικό).
Ο χρόνος σου θα είναι εποικοδομητικός, σε περίπτωση πού ενδιαφέρεσαι, δεν πηγαίνεις στο μάθημα μόνο για τον χαβαλέ και βλέπεις τα εργαστήρια σοβαρά και όχι ως μία αγγαρεία, πού πρέπει να τελειώνει. Αλλά από την άλλη,φοιτητής θα είσαι, πρώτη σου επαφή με το πανεπιστήμιο, μην πέσεις με τα μουτρα στο διάβασμα, ο χρόνος σου στην σχολή μπορεί να είναι εποικοδομητικός και από άλλη σκοπιά, κάνοντας παρέες, γνωρίζοντας κοπέλες κλπ. Ολα μπορούν να συδυαστούν με τον σωστό προγραμματισμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος

(Ο καμμένος με τη Βιολογία που κολλάει σε αυτό από ένα ολόκληρο ποστ!)
Dr. No
Δραστήριο μέλος

Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος

papas
Διάσημο μέλος

Θες να περάσεις; Στρώσε κώλο να διαβάσεις!
Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος

Θες να περάσεις; Στρώσε κώλο να διαβάσεις!
Ομολογουμένως, αλλά νομίζω διευκρινίστηκε πως η συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον διαφέρει.
[Εκτός αν, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ο καθηγητής προσπαθεί ανορθόδοξα να αλλάξει την κατάσταση.]
fockos
Επιφανές μέλος

Κι εγώ το 04 είχα χάσει την Πάτρα για 86 μόρια ακριβώς κι έτσι βρέθηκα στο βιολογικό Αθήνας, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό (τουλάχιστον αυτό λέω στον εαυτό μου). Κάλές σπουδές να έχεις και μην ακούς τι λέει ο καθένας εδώ μέσα, όλοι θα κοιτάξουν να επαινέσουν την σχολή τους, το γεγονός όμως είναι ένα και αδιαμφισβήτητο: γιατρός βγαίνεις και από τις 7 αντίστοιχες σχολές της χώρας, οι οποίες λογικό είναι να υπερέχουν σε κάποιους τομείς και να υστερούν αλλού, αν συγκριθούν μεταξύ τους.
.

GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος

μα είχε τόσες ιατρικές να διαλέξεις που είχαν μόρια κάτω από την Πάτρα
Το ενδεχόμενο να είναι Αθηναίος με σπίτι στην Πάτρα και να είχε την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσει μόνο εκεί, δεεεν;;;
[Δε θέλω να μιλάω εκ μέρους κανενός, αλλά εδώ μέσα όλοι έχουμε έναν λόγο για όλα;]
fockos
Επιφανές μέλος

Το ενδεχόμενο να είναι Αθηναίος με σπίτι στην Πάτρα και να είχε την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσει μόνο εκεί, δεεεν;;;
[Δε θέλω να μιλάω εκ μέρους κανενός, αλλά εδώ μέσα όλοι έχουμε έναν λόγο για όλα;]

Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος

μπορούσες να περιμένεις να απαντήσει ο ίδιος δεν είπα εξάλου κάτι κακό.
Δεν υπονόησα πως είπες κάτι κακό.
Και, ναι, θα μπορούσα να τον περιμένω, και, όπως και προείπα, απεχθάνομαι που μιλάω εκ μέρους του. (Και λάθος μου.)
Απλώς, όντας καινούριος εδώ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι σπεύδουμε να σχολιάσουμε/κρίνουμε/απορήσουμε άκομψα, χωρίς να ξέρουμε.
Εεε, και πετάχτηκα για να μπω λίγο στο κλίμα!

Dr. No
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.