Iliaso
Περιβόητο μέλος
ΥΓ λεγοντας μεγαλυτερη αναγκη εννοω οτι στην actionaid δινουν τοσοι ανθρωποι χρηματα ενω τα ιδρυματα τα απαξιωνουν καπως... αποψη μ παντα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
συνηθως μαζευαμε λεφτα και ο προεδρος τα εδινε στο θεολογο και αυτος τα πηγαινε σε καποια ενορια για φιλανθρωπικο σκοπο... τωρα θα τα παμε εμεις αμεσως σε καποιο ιδρυμα ...
Αυτο δε μου ακουγεται ωραιο...
δεν ειναι να εμπιστευεσαι κανεναν πλεον
fotis7777777
Νεοφερμένος
καλα ολα αυτα, περυσι εαμε κανει και εμεις κατι παρομοιο με την unicef....
γιατι δεν κρατατε τα λεφτα να πατε καμια εκδρομουλα??????
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν βαζεις την καλοπεραση σου πανω απο τη ζωη καποιων που σ'εχουν αναγκη ,τοτε κρατα τα και πηγαινε εκδρομουλα να στα φανε τα ταξιδιωτικα γραφεια,οι μεγαλοξενοδοχοι και τα night club,που 'ναι και φτωχαδακια....
-----------------------------------------
https://www.youtube.com/watch?v=dP8AGLgt6dQ
ανατριχιασα...πραγματικα...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
sorry, θα πω την κακια μου.....μην με παρεξηγησετε......
καλα ολα αυτα, περυσι εαμε κανει και εμεις κατι παρομοιο με την unicef....
γιατι δεν κρατατε τα λεφτα να πατε καμια εκδρομουλα??????
ποπο ελεος δλδ... συγγνωμη κιολας...
elenaki92
Δραστήριο μέλος
Antigoni_18
Νεοφερμένος
. μπράβο:no1:
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
θυμαμαι χαρακτηριστικα τοτε στ τσουναμι π ειχαμε παζεψει πολλα...
μασ ειχαν πει ν φερει ο καθενασ οσα θελει κ δν υπηρχε κανεισ π ν εφερε κατω απο 30 ευρω...
κ καθε χρονο βοηθαμε...
elenaki92
Δραστήριο μέλος
και να μην το κάνουμε εμείς (που δε νομίζω...) το κάνουν σίγουρα το δημοτικό και το γυμνάσιό μας και σε καθημερινή βάση αρκετοί από τη γύρω περιοχή, οπότε θα πάρουν τη σχετική τους βοήθεια οι παππούδες.πραγματικα χαιρομαι μ'άυτο που κανετε!!μπραβο σας !!ελπιζω να το κανετε και φετος!:no1:
DimiMoli
Νεοφερμένος
Απ' τα 10 ευρώ που στέλνονται στη Unicef και σε παρόμοιες οργανώσεις, τα 9 είναι για μισθούς υπαλλήλων. Καλύτερα σε κάποιο ίδρυμα (γηροκομείο κλπ.) ή στην εκκλησία ή σε φιλόπτωχα ταμεία. Αυτοί ξέρουν που τα χρειάζονται...
Καλή ιδέα είναι να πάτε να πείτε τα κάλαντα σε κάποιο νοσοκομείο, οι άνθρωποι που είναι μέσα θα χαρούν και εσείς θα ωφεληθείτε.
madness
Νεοφερμένος
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσα λετε να μαζεψαμε??λοιπον...ταραταν ταραταν..μαζεψαμε...433,44 ?
εγω παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενη!
εσεις τελικα κανατε τιποτα?αν οχι προλαβενετε!πειτε τα τη πρωτοχρονια!!!!!
(δε μπορω να μπω στο λογαριασμο μου γι'αυτο εφτιαξα νεο)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.