Ακάλυπτος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, αυτό δεν το γνωρίζω . Πάντως αν θες να μάθεις οτιδήποτε άλλο για τη σχολή μη διστάσεις να με ρωτήσεις.
Πήρα στη γραμματεία, και είπαν πως δεν ξέρουν ότι αυτοί πότε ξεκινάνε τα μαθήματα.
Εγώ δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Πήγες η ίδια στο Παντειο και σου είπαν για τις 5 του μήνα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mar_gr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ήθελα την γνώμη σας εαν γνωρίζετε , το τμήμα κοινωνικής πολιτικής ειναι εύκολο δύσκολο ;
Σκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα;
Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα.
Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί.
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματαΣκέφτεσαι να σπουδάσεις σ' αυτό το τμήμα;
Δεν ξέρω το βαθμό δυσκολίας του εν λόγω τμήματος, πάντως οι κατατακτήριες εξετάσεις είναι πιο βατές σε σύγκριση με παρεμφερή τμήματα.
Ένα άλλο ζήτημα -το οποίο απασχολεί κάποιους- είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα. Νομίζω ότι δεν έχει διευθετηθεί.
σε ευχαριστω και για την απαντησηναι ετσι και αλλιωσ ειμαι ηδη δημοσιος υπαλληλοσ και αποφοιτοσ τει οπότε μαλλον με καλυπτουν τα επαγγελματικα εν γενη δικαιωματα
xrictian
Νεοφερμένος
Σπουδάζει κάποιος από εδώ Πάντειο;;;
Θέλω μια βοήθεια με κάτι σημειώσεις !
Ευχαριστώ πολύ!
mar_gr
Νεοφερμένος
xrictian
Νεοφερμένος
Βασικά θέλω να κατεβάσω κάτι σημειώσεις από το e class και μου ζητάει κωδικούς.
mar_gr
Νεοφερμένος
Ενδιαφέρομαι για κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αν έχετε κάποια εμπειρία ή γνώση επί του θέματος, παρακαλώ θα ήθελα την γνώμη σας. Ευχαριστώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.