kambana
Δραστήριο μέλος
Βρήκα και αυτό: https://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/9102
Μπορώ να βασιστώ πάνω του;
Ελπίζω να λάβω κάποια απάντησή σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kambana
Δραστήριο μέλος
Από όσο φαντάζομαι κάθε τι χρειάζεται μια άδεια..
Τί άδεια όμως; Και από πού θα μπορούσα να την προμηθευτώ;
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
συμφωνω με το να γινει
ναι αγαπαμε γλυκααααα
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
kambana
Δραστήριο μέλος
χεστηκα για τις αδειες
συμφωνω με το να γινει
ναι αγαπαμε γλυκααααα
Απλά δε θελω να το κάνω παράνομα και μετά να τρέχω και να μη φτάνω...
Δεν ξέρει κανένας τίποτα; Μήπως φτάνει μια απλή (γραπτή) άδεια από το δήμο, αφού είναι για μερικές μόνο μέρες;
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
roseberry
Διάσημο μέλος
χεστηκα για τις αδειες
συμφωνω με το να γινει
ναι αγαπαμε γλυκααααα
αγκρι
αγαπαμε γλυκα γαμω το κερατο μου
εγω παλια ηθελα να πουλαω λαμπαδες...
Anthony
Δραστήριο μέλος
μικροπωλητή + επειδη πρόκειται για τρόφιμα υποθέτω κατι σχετικο με υγιηνή , προϋποθέσεις αποθήκευσης των τροφίμων κλπ
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
kambana
Δραστήριο μέλος
Χρειάζεται τόσο μεγάλη διαδικασία για μερικές μέρες; Κάπου μου φαίνεται διάβασα ότι αρκεί μια άδεια από το δήμο!Κατ αρχάς η άδεια θα ναι για κάποιον ενήλικο με ΑΦΜ κτλ. έτσι ώστε να πάρεις άδεια μικροπωλητή.
Νια κι εγώ το σκέφτηκα! Αλλά πώς θα γίνει;αυτο
μικροπωλητή + επειδη πρόκειται για τρόφιμα υποθέτω κατι σχετικο με υγιηνή , προϋποθέσεις αποθήκευσης των τροφίμων κλπ
Δε θέλω να έχω μπλεξίματα! Δηλαδή και όλοι αυτοί που πωλούν μαλλί της γριας, ποπ κορν, λουκουμάδες κτλ είναι νόμιμοι;και γιατί πρέπει να το κάνεις νόμιμα ; Όταν το κράτος σε βιάζει προσπαθείς να ξεφύγεις, δεν του λες: "πιο βαθιά"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.