Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Το έχω δει. Έχω πει και παραπάνω ότι έχω πάρει τις vegan μπότες που δεν έχουν δέρμα, αλλά είναι πλεκτές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Το έχω δει. Έχω πει και παραπάνω ότι έχω πάρει τις vegan μπότες που δεν έχουν δέρμα, αλλά είναι πλεκτές
οκ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ε δεν ξέρω, εγώ στα μαγαζιά που βλέπω 20 τις πουλάνε. Και κάτι κορίτσια τόσο λένε τις πήραν.
Και εμάς έτσι λένε και παινεύονται οτι πήραν αυθεντικές τρομάρα τους
Λες και είμαστε χαζά εμείς και δε καταλαβαίνουμε...Τέσπα καλύτερα η μη αυθεντική,αν πάθει τίποτα να μη κλαις και τα λεφτά σου
Οι "σαν" ugg κάνουν από 20 ως ένας θεός ξέρει (γιατί πολλές γνωστές μάρκες έχουν βγάλει τύπου ugg). Οι Ugg οι αυθεντικές κυμαίνονται από 120 ως 300 (Τις δικές μου τις είχα πάρει 80 ευρώ σε έκπτωση το καλοκαίρι από το asos)
Και απο τα benneton έχουν βγει νομίζω!
Και εγώ για τις αυθεντικές κάπου εκεί έχω ακούσει απο τη θεία μου,οτι πήρε τις δικές της!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Και εμάς έτσι λένε και παινεύονται οτι πήραν αυθεντικές τρομάρα τους
Λες και είμαστε χαζά εμείς και δε καταλαβαίνουμε...Τέσπα καλύτερα η μη αυθεντική,αν πάθει τίποτα να μη κλαις και τα λεφτά σου
Συμφωνω τις μαϊμου θα τις φορεσεις θα τις χαρεις και αν παθουν και τιποτα δεν θα κλαις τα 20 ευρω που εδωσες.... Εμας εχει ενα κοριτσι γνησιες και ολο τις φοραει για να τις δειξει ψωνιο!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Συμφωνω τις μαϊμου θα τις φορεσεις θα τις χαρεις και αν παθουν και τιποτα δεν θα κλαις τα 20 ευρω που εδωσες.... Εμας εχει ενα κοριτσι γνησιες και ολο τις φοραει για να τις δειξει ψωνιο!
Και εμάς έτσι είναι,πάνε παίρνουν τα Staff τα τζην και κάνουν τις κάποιες.
Και με τα παπούτσια ακόμα χειρότερα.
Χέεεεεσε μέσα.
Εμένα πάντως οι αρβύλες δεν είναι αυθεντικές και δεν έχουν πάθει τίποτα,σε αντίθεση με μιας φίλης μου που πήρε αυθεντικές τις έχουν ξεκολλήσει
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Και εμάς έτσι είναι,πάνε παίρνουν τα Staff τα τζην και κάνουν τις κάποιες.
Και με τα παπούτσια ακόμα χειρότερα.
Χέεεεεσε μέσα.
Εμένα πάντως οι αρβύλες δεν είναι αυθεντικές και δεν έχουν πάθει τίποτα,σε αντίθεση με μιας φίλης μου που πήρε αυθεντικές τις έχουν ξεκολλήσει
Sometimes the fake value more from authentic πικρη αληθεια!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Sometimes the fake value more from authentic πικρη αληθεια!
όντως.
και άσε που όταν κάτι είναι φτηνό το αγοράζεις σε όλες τις εκδοχές του.
εγώ πχ,θέλω να πάρω και άσπρες φέτος (αν μου μείνουν λεφτά)..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
όντως.
και άσε που όταν κάτι είναι φτηνό το αγοράζεις σε όλες τις εκδοχές του.
εγώ πχ,θέλω να πάρω και άσπρες φέτος (αν μου μείνουν λεφτά)..
εγω εχω ουγκ απλες μαυρες, μαυρες με μπαλακια που κρέμονται , καφε, καφε με γουνα στην κορυφη και τελος ασπρη με πλεκτα!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
εγω εχω ουγκ απλες μαυρες, μαυρες με μπαλακια που κρέμονται , καφε, καφε με γουνα στην κορυφη και τελος ασπρη με πλεκτα!
Μαύρες θέλει να μου δώσει και η θεία μου.
Εγώ τόσα χρόνια φόραγα κάτι με ζάρες,τις οποίες ξέθαψα φέτος και μ'αρέσουν τρελά.
Γενικά μπότες δε φοράω,αλλά φέτος τις έχω αξιοποιήσει.Και γιατί να πάρω καινούριες αν οι παλιές μου είναι αφόρετες;
Οι αρβύλες όμως είναι άλλο.Τις φοράω,με όλα..και το καλοκαίρι μη σου πω!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Μαύρες θέλει να μου δώσει και η θεία μου.
Εγώ τόσα χρόνια φόραγα κάτι με ζάρες,τις οποίες ξέθαψα φέτος και μ'αρέσουν τρελά.
Γενικά μπότες δε φοράω,αλλά φέτος τις έχω αξιοποιήσει.Και γιατί να πάρω καινούριες αν οι παλιές μου είναι αφόρετες;
Οι αρβύλες όμως είναι άλλο.Τις φοράω,με όλα..και το καλοκαίρι μη σου πω!
Χαχαχχα ναι ρε δεν υπαρχει λογος για περιττα εξοδα! Αρβυλες δεν εχω.. Εχει μισ συμμαθητρια μου σε μαυρες, φουξ, κοκκινες, κιτρινες μου φτανουν που τις βλεπω
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χαχαχχα ναι ρε δεν υπαρχει λογος για περιττα εξοδα! Αρβυλες δεν εχω.. Εχει μισ συμμαθητρια μου σε μαυρες, φουξ, κοκκινες, κιτρινες μου φτανουν που τις βλεπω
Πως τη λένε τη κοπελιά;
Πες την τη λατρεύω.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Χριστινα! Οκ θα της πω... Μονο σε ασπρες δεν εχει... Νομιζω πως εχει και σε μπλε αλλα δεν περνω ορκο!
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος
Δερμάτινο, αρβύλα, αλυσίδες 2-3 χρόνια κάθε μέρα
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Τζην,σταρακι και t-shirt.
ή να το θεσω καλυτερα.
Τζην,ζακετα,σκειτοπαπουτσο και t-shirt.
(περιγραφη του ντυσιματος μου :ρ)
ακριβως το ιδιο...χεχεχε
Loreley
Περιβόητο μέλος
Εγώ συνήθως ντύνομαι απλά.Συνδυάζω διάφορα μαζί .Συνήθως φοράω αυτά μαζί με πολλά κοσμήματα και χρυσαφικά.Έχω και αδυναμία στα καπέλα.
Εγκρίνω εγκρίνω
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Αν πας από μαγαζί να πάρεις αυθεντικές σε "γδέρνουν" εγώ τις αγόρασα μεσω internet 60 ευρώΟι "σαν" ugg κάνουν από 20 ως ένας θεός ξέρει (γιατί πολλές γνωστές μάρκες έχουν βγάλει τύπου ugg). Οι Ugg οι αυθεντικές κυμαίνονται από 120 ως 300 (Τις δικές μου τις είχα πάρει 80 ευρώ σε έκπτωση το καλοκαίρι από το asos)
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
ή και τα δυο
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Χωρίς να'μαι σίγουρη για το όνομα της εταιρείας νομίζω ότι είναι και τα 2.αυτό το Ugg που λέτε είναι κανονικό όνομα μάρκας ή όπως λέμε ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ;
ή και τα δυο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.