xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
το καλυτερο ντυσιμο ειναι all star φορμα φουτερακι και ενα κασκολ.παντα το απλο ειναι και το καλυτερο κατα την γνωμη μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Manos_am
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94
Δραστήριο μέλος
και οσον αφορα τις μαρκες , για μενα δεν μετρανε καθολου..ακομα και απο την λαικη θα ψωνιζα και δεν ντρεπομαι καθολου που το λεω..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ΑΑΑ... Να ακουστε... Λατρευω τα τζιν ή τα μαυρα παντελονια με μια σκουροχρωμη μπλουζα, μποτες ουγκ και τιποτα παραπανω
helion
Νεοφερμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
The little musician boy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλοκαίρι τζίν μπλέ η κόκκινο με T-shirt και σταράκια.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Πιο αηδιαστικο και κακογουστο παπουτσι απο την μπαλαρινα δεν υπαρχει.
Υπάρχει. Οι μπότες Ουγκ. Ίουυυυυυυυυυυ
Και έχουν κολλήσει όλοι με αυτή την αηδία.
Όχι πως οι μπαλαρίνες πάνε πίσω. Ποτέ δεν τις συμπάθησα.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Στη σχολή μας το 90% των κοριτσιών φοράνε ουγκ
Και εγώ φοράω ugg. Αλλά όχι τις κλασικές, τις πλεκτές, που είναι vegan.
Παιδιά, είναι άνετες σα να φοράς χνουδωτές παντοφλίτσες, είναι ζεστές και τις βάζεις σε ένα δευτερόλεπτο. Το πρωί τρέχοντας στις 9 το πρωί να πάρω το μετρό, δεν θα κάτσω να σκεφτώ πόσα κορδόνια θα δέσω και τι θα συνδυάσω.
Η άνεση στην καθημερινότητα είναι το παν. Φορέστε εσείς με την υγρασία στο παγωμένο αμφιθέατρο, τα σταράκια σας και ας παγώσετε και ας γεμίσετε φουσκάλες.
Θέμα προτίμησης είναι, πχ τα allstar που τα φοράνε όλοι λες και πάνε με τα πάντα, απλά το σιχαίνομαι. Μέχρι και φόρεμα με "σταράκια" μπλιαααχ.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Και εγώ φοράω ugg. Αλλά όχι τις κλασικές, τις πλεκτές, που είναι vegan.
Παιδιά, είναι άνετες σα να φοράς χνουδωτές παντοφλίτσες, είναι ζεστές και τις βάζεις σε ένα δευτερόλεπτο. Το πρωί τρέχοντας στις 9 το πρωί να πάρω το μετρό, δεν θα κάτσω να σκεφτώ πόσα κορδόνια θα δέσω και τι θα συνδυάσω.
Ζεστές και άνετες είναι, αδιάβροχες είναι;
Γιατί αν προκειται να νιωθω το ποδι μου σαν καραβι σε φουρτούνα όταν βρέχει, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Ζεστές και άνετες είναι, αδιάβροχες είναι;
Γιατί αν προκειται να νιωθω το ποδι μου σαν καραβι σε φουρτούνα όταν βρέχει, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Οι πλεκτές ναι, οι άλλες που είναι σα suede δεν ξέρω. Βάγγυ σου λέω, άν φορέσεις δε θα θες να βγάλεις το πόδι σου από μέσα
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Ουτως ή αλλως δεν ειναι για το χειμωνα.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
ουτε εμενα μου αρεσουν... Τα θεωρω μπελα! Προτημω τα αθλητικαΚαι εγω σιχαινομαι τα σταρακια,εχω να φορεσω απο το γυμνασιο
Ουτως ή αλλως δεν ειναι για το χειμωνα.
τελειο στιλ!
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
τωρα το χειμωνα μ αρεσει πολυ να φοραω κολαν με φορεματακια πλεχτα και ψηλες μποτες!!! και τρελαίνομαι για τα φουλαρια και τα κασκολ!!!
τελειο! Τα λατρευω κι εγω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.