mitsolas
Εκκολαπτόμενο μέλος
οσον αφορα την αργεντινη προφανως και ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα εφοσον: 1 ειναι μετρια ομαδα (η βαση σε μια ομαδα ειναι η αμυνα και τα χαφ στο συγχρονο ποδοσφαιρο) 2 δεν παιζει στη θεση του που ειναι περιφερειακος επιθετικος αλλα δεκαρι (τεραστια διαφορα σε αρμοδιοτητες)
Υ.Γ. ο κριστιανο που ειναι????????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο λυμπε πηρε το κυπελλο ελλαδας περσι(αεκ ατρομητος) και ο χατζηπαναγης το πρωταθλημα με τον ηρακληλυμπε και χατζηπαναγης στη β' εθνικη πηραν κουπες?
καλυτερος ποδοσφαιριστης: peter schmeichel
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Χαλάρωσε ρε παίχτη, τον ξέχασα.Εσυ που εκανες τη δημοσκοπηση, τον Cristiano Ronaldo τον ξερεις;;;
Αν τον ξερεις, βαλ' τον στη δημοσκοπηση!!!!
Είμαι και Ρεάλ τρομάρα μου. Τς τς τς.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος
O Messi ειναι καλυτερος από τον ρονάλντο.Χαλάρωσε ρε παίχτη, τον ξέχασα.
priniao
Νεοφερμένος
Χαλάρωσε ρε παίχτη, τον ξέχασα.
Χαλαρος ημουν οταν το εγραφα!!! Σορρυ αν εδειξα το αντιθετο...!
manos777
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι εκπληκτικο το οτι ο Γκιγκς ειναι σχεδον στην ιδια ηλικια με τον Ζινταν και ο ενας εχει σταματησει εδω και 5-6χρονια και ο γκιγκς ακομα παιζει σε τοπ επιπεδο και κατακταει ακομα τιτλους...?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
astathmitos
Δραστήριο μέλος
priniao
Νεοφερμένος
https://www.sport24.gr/football/Brazil/epistrefei_ws_paikths_sth_santos_o_pele.1398085.html
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
υ.γ. Μακάρι να μπορούσα να βρω αυτό με την κεφαλιά κρέμασμα. Αν το βρει κανείς να μου στείλει p.m. plz...
TonyMontanaEse
Νεοφερμένος
Ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στην εποχη του ηταν ο πελε ενω ο καλυτερος παιχτης διαχρονικα ειναι ο μεσσι. Η διαφορα βασιζεται στο οτι βελτιωθηκε η προπονηση των αθλητων, αυξηθηκαν τα εσοδα ενος αθλητη και οτι στην εποχη του πελε επαιζαν μπαλα ελαχιστοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.