Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ξέρεις ότι αν κάποιο παιδί δεν θέλει να συμμετέχει απλά μπορεί να αρνηθεί;Άρα ποιον αναγκάζεις ακριβώς;
Πες το στους καθηγητές στην Ελλάδα στο Γυμνάσιο - Λύκειο που σου λένε για 5η μερή αποβολή και το εννούν επειδή δε πήγες στην παρέλαση.
Λες και δεν έχεις κάτι άλλο να κάνει κάποιος εκείνη την ημέρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Εγώ ζήτησα τον λόγο που βάζουμε τα παιδιά από 10-12 χρονών να περπατάνε σαν στρατιώτες και εσύ μου λες αν δεν θέλει ας μην συμμετάσχει; Είναι η δεύτερη "διπλωματικότερη" απάντηση μετά την απάντηση δεν έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε...
Ως φόρος τιμής σε αυτούς που δώσανε την ζωή τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Μάλλον αυτό ήταν στο σχολείο σου.Σε εμάς 2 φορές κάποια παιδιά δεν ήθελαν να συμμετέχουν και κανείς δεν είπε τίποτα.Πες το στους καθηγητές στην Ελλάδα στο Γυμνάσιο - Λύκειο που σου λένε για 5η μερή αποβολή και το εννούν επειδή δε πήγες στην παρέλαση.
Λες και δεν έχεις κάτι άλλο να κάνει κάποιος εκείνη την ημέρα
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον αυτό ήταν στο σχολείο σου.Σε εμάς 2 φορές κάποια παιδιά δεν ήθελαν να συμμετέχουν και κανείς δεν είπε τίποτα.
Σε πολλά σχολεία στην επαρχία γίνεται αυτό
American Economist
Επιφανές μέλος
Σε πολλά σχολεία στην επαρχία γίνεται αυτό
Και πάλι το παιδί μπορεί να κάνει παραπονα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.Δεν είναι υποχρεωμένο.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Και πάλι το παιδί μπορεί να κάνει παραπονα στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.Δεν είναι υποχρεωμένο.
Τα ίδια θα ακούσεις και από εκεί σε πολλούς νομούς της χώρας.
Guest 451212
Επισκέπτης
Κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει ας πούμε με ένα λεπτό σιγής; Επίσκεψη σε τάφους πεσόντων ή μουσείο; Πρόσκληση σε επιβιώσαντες στα σχολεία; Αυτά μου έρχονται έτσι γρήγορα... Όχι η καλύτερη επιλογή είναι να βάλουμε σε σειρά χιλιάδες ανήλικα να παρελάσουν με στρατιωτικό βήμα, δίπλα δίπλα με ειδικές δυνάμεις ναυτικό και γενικά όλο το στράτευμα της κάθε πόλης και που αν τα ρωτήσεις γιατί βρίσκονται εκεί θα σου πουν για να πάνε καφέ μετά την παρέλαση.Ως φόρος τιμής σε αυτούς που δώσανε την ζωή τους για να ζούμε εμείς ελεύθεροι...
American Economist
Επιφανές μέλος
Κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει ας πούμε με ένα λεπτό σιγής; Επίσκεψη σε τάφους πεσόντων ή μουσείο; Πρόσκληση σε επιβιώσαντες στα σχολεία; Αυτά μου έρχονται έτσι γρήγορα... Όχι η καλύτερη επιλογή είναι να βάλουμε σε σειρά χιλιάδες ανήλικα να παρελάσουν με στρατιωτικό βήμα, δίπλα δίπλα με ειδικές δυνάμεις ναυτικό και γενικά όλο το στράτευμα της κάθε πόλης και που αν τα ρωτήσεις γιατί βρίσκονται εκεί θα σου πουν για να πάνε καφέ μετά την παρέλαση.
Δεν μας λες όμως σε τι ακριβώς σε ενοχλούν οι παρελάσεις;Μήπως είναι το μοναδικό πρόβλημα στο εκπαιδευτικό σύστημα;
Guest 451212
Επισκέπτης
Είναι η δεύτερη "διπλωματικότερη" απάντηση μετά την απάντηση δεν έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε...
Δεν μας λες όμως σε τι ακριβώς σε ενοχλούν οι παρελάσεις;Μήπως είναι το μοναδικό πρόβλημα στο εκπαιδευτικό σύστημα;
Did you just see what i did there??
American Economist
Επιφανές μέλος
Did you just see what i did there??
Άρα δεν υπάρχει λόγος να καταργηθούν,απλά δεν θέλεις εσυ τις παρελάσεις.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Άρα δεν υπάρχει λόγος μα καταργηθούν,απλά δεν θέλεις εσυ τις παρελάσεις.
Ναι για να χάνουμε 2 ώρες από την ημέρα μας το χρόνο που αν ρωτήσεις τους μισούς εκεί δε ξέρουν τι έγινε την συγκεκριμένη ημέρα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ναι για να χάνουμε 2 ώρες από την ημέρα μας το χρόνο που αν ρωτήσεις τους μισούς εκεί δε ξέρουν τι έγινε την συγκεκριμένη ημέρα
Ναι όντως καλύτερα να πηγαίνουμε στην καφετέρια!
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Ναι όντως καλύτερα να πηγαίνουμε στην καφετέρια!
Εσύ θα μου πεις που θα πάω ή τι θα κάνω για να καταλάβω
American Economist
Επιφανές μέλος
Εσύ θα μου πεις που θα πάω ή τι θα κάνω για να καταλάβω
Γενικά μιλάω φίλε.
Edit για εσένα δεν θα μπορούσα να λέω έτσι κι αλλιώς καθώς δεν πας σχολείο.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Γενικά μιλάω φίλε.
Edit για εσένα δεν θα μπορούσα να λέω έτσι κι αλλιώς καθώς δεν πας σχολείο.
ok εσύ θα πεις στους άλλους τι να κάνουν και τι όχι;
American Economist
Επιφανές μέλος
ok εσύ θα πεις στους άλλους τι να κάνουν και τι όχι;
Αν δεν θέλουν δεν συμμετέχουν.Πολυ απλό!
Guest 451212
Επισκέπτης
Άρα δεν υπάρχει λόγος να καταργηθούν,απλά δεν θέλεις εσυ τις παρελάσεις.
Κατ' αρχάς λες ότι είναι πρόβλημα εσύ ο ίδιος (μοναδικό πρόβλημα)... Δεύτερον, τη στιγμή που είναι πρόβλημα και λύνεται με μία ρυθμιστική πολιτική, ήτοι no expenses, ναι γιατί να μην με ενοχλεί;
Τρίτον, δεν με ενοχλεί ο υποτιθέμενος λόγος που εξυπηρετεί, ήτοι να θυμόμαστε και να τιμάμε τους πεσόντες, αλλά το μέσο που εξυπηρετεί τον σκοπό. Τέταρτον, δεν με ενοχλούν οι παρελάσεις, με ενοχλούν οι μιλιταριστικές μαθητικές παρελάσεις, έχω παρελάσει και εγώ σαν μαθητής, έχω παρελάσει και με τον χορευτικό σύλλογο που ήμουν. Στη δεύτερη περίπτωση μου άρεσε που ήμουν με τη φορεσιά μου, αλλά it was a totally different thing.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτό που λέει το παιδί είναι πως δεν έχει νόημα (πιθανόν) να βάζεις 100 άτομα να περπατάνε με στρατιωτικό βήμα μισό δρόμο και να μην έχουν ιδέα παρόλα αυτά τι έγινε την 28η Οκτωβρίου πχ.Ναι όντως καλύτερα να πηγαίνουμε στην καφετέρια!
Άρα ναι καλύτερα στην καφετέρια εκεί τουλάχιστον ξέρεις γιατί πήγες.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σε αυτό δεν φταίει η παρέλαση αλλά οι γνώσεις.Εκει μετά πάμε σε θέματα εκπαιδεύσης.Αυτό που λέει το παιδί είναι πως δεν έχει νόημα (πιθανόν) να βάζεις 100 άτομα να περπατάνε με στρατιωτικό βήμα μισό δρόμο και να μην έχουν ιδέα παρόλα αυτά τι έγινε την 28η Οκτωβρίου πχ.
Άρα ναι καλύτερα στην καφετέρια εκεί τουλάχιστον ξέρεις γιατί πήγες.
Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.