^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Θα'ναι οκ ή θα με κοροιδευουν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
myrto0li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Eχεις ενα pointη τσαντα ωμου ομως δν ειναι καλυυτερη απο την αποψη οτι μπορεις να την ελεγχεις και να μν την εχεις εκτεθημενη??
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω εχω μια POLO πλατης...αλλα την ειχα απο την 1η Γυμνασιου και την ειχα βαρεθει να πω την αληθεια.Δεν ηθελα να την κουβαλαω ΠΑΛΙ και στο Πανεπιστημιο.Ειχα βαλλει στο ματι μια POLO ταχυδρομου....και επειδη το συμπαν τα εφερε ετσι, καποιοι γνωστοι μου την εκαναν δωρο.Αρα τωρα ειμαι ΟΚ!!!Ε ναι, τα πρωτοετακια (μεχρι να κοψουν κινηση) θα πηγαινουν σε ολα! (Εγω τουλαχιστον θα πηγαινω)
Η δικη μου ειναι μαυρη με γκρι και ροζ, πειραζει? Κανονικο σακιδιακι πλατης....
(Ειναι πολυ βολικη γιατι εκτος απο ταχυδρομου, μετατρεπεται ΚΑΙ σε πλατης...αλλα και σε χαρτοφυλακα.....ολο το πακετο σε μια τσαντα!!!)
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Τα χάρτινα πάντα μου σκίζονται. -.- Και τα σπιράλ ειδικά μου γίνονται χάλια.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως μην δώσετε και πολλά, γιατί μαλλον θα μείνει στο ντουλάπι σε συντομο χρονικό διάστημα και είναι κρίμα
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Και με κουστούμι ορισμένοι...Παντως μην καταντησουμε σαν κατι ψωνακια της Νομικης που πανε απο το α ετος με το δερματινο χαρτοφυλακα!
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι'αυτό καλό είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί.
Ανάλογα με την περίσταση, κάνουμε τον άλλο να μας πάρει στα σοβαρά.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο ενδυματολογικός κώδικας, όπως θα γνωρίζετε, παίζει μεγάλο ρόλο στον επαγγελματικό τομέα. Στους μηχανικούς ένα τζινάκι και πόλο η πουκάμισο κάνει. Στους δικηγόρους δε, λίγη απόκλιση από σακάκι, πουκάμισο κλπ επιτρέπεται. Είναι βέβαιο πως ορισμένοι το κάνουν γιατί είναι ψώνια.Αλλά αν κάποιοι είναι επιμελείς και διαβάζουν τότε η επίσημη ένδυση είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μπορεί και κάποιος δικηγόρος στο πανεπιστήμιο να πάει για να στρατολογήσει φοιτητές για πρακτική άσκηση. Τότε θα ξεχωρίσουνε οι έξυπνοι που προνόησαν και θέλησαν να δείξουν τη σοβαρότητά τους.
Γι'αυτό καλό είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που μπορεί να παρουσιαστεί.
Ανάλογα με την περίσταση, κάνουμε τον άλλο να μας πάρει στα σοβαρά.
Συμφωνώ απόλυτα!
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Sans-culotte
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτός που έχει καλύτερες επιδόσεις μπορεί να βγεί εξαρχής off γιατί δεν ξεχώρισε! Η καλή ένδυση φανερώνει κίνητρο και αυτό μετράει πολύ στα αρχικά στάδια της εργασίας.Μπορεί να είναι και το κριτήριο του εν λογω δικηγορου εν τελειΑπορία: θα πάρουν αυτόν που είναι ντυμένος με κουστούμι ή αυτόν που έχει τις καλύτερες αποδόσεις;
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Καλλιστεία θα κάνει; Δεν πειράζει, θα υπάρξει ο δικηγόρος που θα πάρει αυτόν με τις καλύτερες επιδόσεις. Δηλαδή να πάω να αγοράσω ταγερ και να πηγαίνω καθημερινά έτσι στην σχολή; Το σοβαρό ντύσιμο δεν είναι μόνο το ταγερ/κουστούμιΑυτός που έχει καλύτερες επιδόσεις μπορεί να βγεί εξαρχής off γιατί δεν ξεχώρισε! Η καλή ένδυση φανερώνει κίνητρο και αυτό μετράει πολύ στα αρχικά στάδια της εργασίας.Μπορεί να είναι και το κριτήριο του εν λογω δικηγορου εν τελει
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Που να φορέσουμε και φόρματι βλακειες ακουω καλε..απλα καθημερινα θα παμε στην σχολη μας..φοιτητες ειμαστε..οταν ανοιξουνε τα παιδια δικηγορικο γραφειο με το καλο το βαζουν το ταγερ ...αν πανε με το τζιν θα χαλασει η φημη τους?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.