catlin
Δραστήριο μέλος
καφές και τσιγάρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Θα πηγαίνεις με κοστουμάκι και τσαντούλα αλά δικηγόρος φάση;Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει τέτοιου είδους (δερμάτινες) τσάντες;
Αν βρίσκομαι σε λάθος θέμα, ας με μεταφέρουν οι διαχειριστές στο κατάλληλο.
Μπράβο
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πολλά.Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να πουλάει τέτοιου είδους (δερμάτινες) τσάντες;
Αν βρίσκομαι σε λάθος θέμα, ας με μεταφέρουν οι διαχειριστές στο κατάλληλο.
Θα πηγαίνεις με κοστουμάκι και τσαντούλα αλά δικηγόρος φάση;
Μπράβο
Φυσικά. Παρών.
Τι σε εκπλήσσει μικρέ μου φίλε;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το θεωρώ υπερβολικό και ψωνίστικοΦυσικά. Παρών.
Τι σε εκπλήσσει μικρέ μου φίλε;
DrHouse
Διάσημο μέλος
Το θεωρώ υπερβολικό και ψωνίστικο
Δεν ειναι υπερβολικο.Ειναι ηλιθιο.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Το θεωρώ υπερβολικό και ψωνίστικο
Πέρνα πρώτα από τη σχολή και μετά το συζητάμε εξ νέου.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
το ότι το κάνει μεγάλη μερίδα των φοιτητών, δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπερβολικό και ψωνίστικοΠέρνα πρώτα από τη σχολή και μετά το συζητάμε εξ νέου.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπα ότι ντύνομαι σαν δικηγόρος; Απλώς, θέλω μία τσάντα ταχυδρόμο που να είναι σχετικά καλή - με την προϋπόθεση να κρατήσει αρκετά χρόνια, γιατί δεν έχω.
Ο χαρτοφύλακας είναι «ψωνίστικος», τα λουστρίνια και οι ακριβές αμφιέσεις των «κουβαλατονπροτζεκτοραγιανασεκανειλέκτορα».
Ιούλιε, pm.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εγω δεν θα φορουσα κουστουμι ουτε επι πληρωμη.
(που εισαι MrCrowley που εισαι Δρ και εχεις μοικανα...στην πυρα θα σε ριξουν)
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πέρνα πρώτα από τη σχολή και μετά το συζητάμε εξ νέου.
^Thisτο ότι το κάνει μεγάλη μερίδα των φοιτητών, δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπερβολικό και ψωνίστικο
Sorry, περιμένεις από την τσάντα ταχυδρόμου να κρατήσει πολλά χρόνια; Τζάμπα λεφτά, πραγματικάCalm down.
Είπα ότι ντύνομαι σαν δικηγόρος; Απλώς, θέλω μία τσάντα ταχυδρόμο που να είναι σχετικά καλή - με την προϋπόθεση να κρατήσει αρκετά χρόνια, γιατί δεν έχω.
Ο χαρτοφύλακας είναι «ψωνίστικος», τα λουστρίνια και οι ακριβές αμφιέσεις των «κουβαλατονπροτζεκτοραγιανασεκανειλέκτορα».
Ιούλιε, pm.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Sorry, περιμένεις από την τσάντα ταχυδρόμου να κρατήσει πολλά χρόνια; Τζάμπα λεφτά, πραγματικά
Mία σχολική ταχυδρόμο που είχα, σχετικά φθηνή και κακής ποιότητας (converse στη μάρκα), κράτησε 6 χρόνια, ενώ την κουβαλούσα μέχρι και στην παραλία, και τώρα χάλασε. Μια καλύτερης ποιότητας, θα κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό, και τέλος πάντων, σκοπός μου δεν είναι να φιλοσοφήσω μαζί σου το αν είναι σωστό να έχεις ένα καθημερινό αντικείμενο καλής ποιότητας, το οποίο θα κρατήσει καιρό. Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Mία σχολική ταχυδρόμο που είχα, σχετικά φθηνή και κακής ποιότητας (converse στη μάρκα), κράτησε 6 χρόνια, ενώ την κουβαλούσα μέχρι και στην παραλία, και τώρα χάλασε. Μια καλύτερης ποιότητας, θα κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό, και τέλος πάντων, σκοπός μου δεν είναι να φιλοσοφήσω μαζί σου το αν είναι σωστό να έχεις ένα καθημερινό αντικείμενο καλής ποιότητας, το οποίο θα κρατήσει καιρό. Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη.
Κακής ποιότητας και άντεξε 6 χρόνια με σχολεία και παραλίες; Θα έλεγα ότι είναι μια χαρά ποιότητας.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Από πολλές απόψεις η τσάντα ταχυδρόμου δεν είναι καλή:Mία σχολική ταχυδρόμο που είχα, σχετικά φθηνή και κακής ποιότητας (converse στη μάρκα), κράτησε 6 χρόνια, ενώ την κουβαλούσα μέχρι και στην παραλία, και τώρα χάλασε. Μια καλύτερης ποιότητας, θα κρατήσει πολύ περισσότερο καιρό, και τέλος πάντων, σκοπός μου δεν είναι να φιλοσοφήσω μαζί σου το αν είναι σωστό να έχεις ένα καθημερινό αντικείμενο καλής ποιότητας, το οποίο θα κρατήσει καιρό. Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη.
- Δεν είναι εργονομική (άλλο να βάζεις βαριά βιβλία κι άλλο φακέλους).
- Σκίζει εύκολα (ειδικά το "λουρί").
- Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το εσωτερικό μόνο δερμάτινο δεν είναι=>θα σκίσει εύκολα.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
lawl
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σού είχα πει στο περίπου τι τσάντα ήθελα να πάρω, έτσι; Τι τιμές;Στο χόντο είδα ωραίες leather look σοβαρές. Αλλάα..... ακριβές.
Εννοώ πως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Κακής ποιότητας και άντεξε 6 χρόνια με σχολεία και παραλίες; Θα έλεγα ότι είναι μια χαρά ποιότητας.
Συμβουλεύεις γράφοντας: «αλά δικηγόρος», «μπράβο», «ψωνίστικος» κ.ά.; Εξ ου και έγραψα ότι δε θέλω να το φιλοσοφήσω. Δεν έχεις να πεις κάτι επιπλέον, λοιπόν. Διαβάστηκε η άποψή σου....απλώς συμβουλεύω, αν δεν ήθελες να ακούσεις απόψεις, να μη ρωτούσες.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ε τι να σε κάνω; Τα 'θελες και τα 'παθεςΣυμβουλεύεις γράφοντας: «αλά δικηγόρος», «μπράβο», «ψωνίστικος» κ.ά.; Εξ ου και έγραψα ότι δε θέλω να το φιλοσοφήσω. Δεν έχεις να πεις κάτι επιπλέον, λοιπόν. Διαβάστηκε η άποψή σου.
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τι να σε κάνω; Τα 'θελες και τα 'παθες
Ήθελα και έπαθα τι; Ρώτησα πού μπορώ να βρω τσάντες τύπου ταχυδρόμου, «καλής» ποιότητας.
Dudeee...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Καλύτερα κάτσε στα αυγά σου. Ξέρεις ότι σε συμπαθώ, αλλά τώρα εκτίθεσαι.^This
Sorry, περιμένεις από την τσάντα ταχυδρόμου να κρατήσει πολλά χρόνια; Τζάμπα λεφτά, πραγματικά
Φάουλ σε όλα. Μία καλή δερμάτινη είναι αθάνατη. Δεν παθαίνει τίποτα.Από πολλές απόψεις η τσάντα ταχυδρόμου δεν είναι καλή:
Κατά τα άλλα, εσύ θα διαθέσεις τα λεφτά σου για να αγοράσεις ό,τι τσάντα θέλεις. Εγώ απλώς συμβουλεύω, αν δεν ήθελες να ακούσεις απόψεις, να μη ρωτούσες.
- Δεν είναι εργονομική (άλλο να βάζεις βαριά βιβλία κι άλλο φακέλους).
- Σκίζει εύκολα (ειδικά το "λουρί").
- Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το εσωτερικό μόνο δερμάτινο δεν είναι=>θα σκίσει εύκολα.
Πόσως με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων. Και στην τελική, δε νομίζω ότι σε αφορά.Πες μου ότι σε λένε Ιούλιο και σκας σχολή με κοστούμι και χαρτοφύλακα όμως.
lawl
Θεμιστοπόλε,
Είναι ακριβούτσικες. Αλλά αξίζουν. Αν θες λεπτομέρειες, πες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.