miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Κάνει βέβαια καλό να συνειδητοποιούμε πόσο φρικιαστικό και απάνθρωπο είναι να επιδιώκουμε ή έστω να ευχόμαστε την αποτυχία του άλλου για να ικανοποιηθούμε εμείς αντί να επιδιώκουμε να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Η φραση αυτη ειναι συμβολικη.Για παραδειγμα,στις πανελληνιες ισχυει.Γραφεις οσο καλυτερα μπορεις,αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν αγωνιζεσαι με "αντιπαλο" (μονο)τον εαυτο σου αλλα κυριως πονταρεις στο να γραψεις καλυτερα απο τους υπολοιπους εξεταζομενους.μια φραση που εχει υποθει πολλες φορες...τι εχετε να πειτε εσεις?
noodlee999
Νεοφερμένος
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συλλογος Γραφείων Τελετών Ελλαδος.
Cosdel
Νεοφερμένος
"ο θάνατος σου η ζωή μας!"
Σωστος. Ετσι πρεπει να ξεκινησε η φραση.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλοοο...Το χουμε πει γραφειο τελετων= μια απο τις πιο κερδοφορες επιχειρησεις.."ο θάνατος σου η ζωή μας!"
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και άργησα λίγο να δω το post σου, σε ευχαριστώ πολύΑρχική Δημοσίευση από tolisman:Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω εγώ. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος..
Είναι μεταφορικό. Αυτός που χρησιμοποιεί αυτή τη φράση συνήθως επιθυμεί ή/και επιδιώκει την αποτυχία του άλλου, με σκοπό να επιτύχει ο ίδιος, πολλές φορές χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Κατά τη γνώμη μου δείχνει ένα αδίσκακτο άτομο που μπορεί να μετέλθει οποιοδήποτε μέσο για να πετύχει τους σκοπούς του. Βεβαίως στην εποχή μας αυτή η αντίληψη θεωρείται λογική και ο οποιοσδήποτε που έχει διαφορετική αντίληψη συνήθως θεωρείται "μαλάκας'" και κορόιδο.
Παράδειγμα:
Ας πούμε κάποιος βάζει ένα μέσον για να διοριστεί στο δημόσιο. Με αυτόν τον τρόπο όμως παίρνει τη θέση καποιου άλλου που πιθανότατα θα άξιζε πολύ περισσότερο αυτή τη θέση, αλλά δεν τον ενοχλεί αυτό καθώς πιστεύει ότι ο θάνατος του άλλου (η επαγγελματική αποτυχία του εν προκειμένω) είναι η δική του ζωή (η δική του επαγγελματική επιτυχία)
ο mmpf νομίζω ότι είναι πράγματι με τον κακό λόγο στο στόμα, μιας και δεν είναι ανούσιο το τόπικ, απλά εγώ δεν είχα καταλάβει το νόημα.
Πράγματι...Ο καθένας ενδιαφέρεται για τον εαυτό του. Στις μέρες μας δεν υπάρχει εμείς, αλλά εγώ.
theinternetworld
Νεοφερμένος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και άργησα λίγο να δω το post σου, σε ευχαριστώ πολύ
ο mmpf νομίζω ότι είναι πράγματι με τον κακό λόγο στο στόμα, μιας και δεν είναι ανούσιο το τόπικ, απλά εγώ δεν είχα καταλάβει το νόημα.
Πράγματι...Ο καθένας ενδιαφέρεται για τον εαυτό του. Στις μέρες μας δεν υπάρχει εμείς, αλλά εγώ.
Στις μέρες των γωνιών μας υπήρχε το ΕΣΥ, βέβαια η υπηρεσία ήταν του κwλου για αυτό προτιμάμε το εγώ πλέον
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
στις μέρες των γονιών() μας υπήρχε το εμείς όπως το είπα. Εμείς και κάνα εσύ πιο σπάνια Τώρα δεν υπάρχουν πλέον άλλα πρόσωπα εκτός από το εγώΑρχική Δημοσίευση από michael92:Στις μέρες των γωνιών μας υπήρχε το ΕΣΥ, βέβαια η υπηρεσία ήταν του κwλου για αυτό προτιμάμε το εγώ πλέον
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
στις μέρες των γονιών() μας υπήρχε το εμείς όπως το είπα. Εμείς και κάνα εσύ πιο σπάνια Τώρα δεν υπάρχουν πλέον άλλα πρόσωπα εκτός από το εγώ
Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα, ΕΣΥ είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από michael92:Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα, ΕΣΥ είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Έχω να πω οτι δεν κατάλαβα.
Εχώ να πω ότι δεν κατάλαβα και εγώ. Αλλά ΟΚ. Δε με πειράζει!
tolisman
Δραστήριο μέλος
Εχώ να πω ότι δεν κατάλαβα και εγώ. Αλλά ΟΚ. Δε με πειράζει!
Αφού δεν σε πειράζει, ΟΚ..!
Νομίζω όμως πως το εξήγησα ή τουλάχιστον προσπάθησα να το εξηγήσω...
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40950&page=2#12
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Δε συμφωνώ με αυτή την έκφραση και δε μου αρέσει.
BYG123
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalZero2
Νεοφερμένος
Αυτή είναι τουλάχιστον η δικιά μου γνώμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
liaki23
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.