ἅλς
Διάσημο μέλος
Το Αρσάκειο,όπως σου είπαν τα παιδιά,παίρνει κάποιες επιδοτήσεις απ'το δημόσιο,αλλά ντάξει,στην ουσία είναι ιδιωτικό σχολείο.Η Βαρβάκειος είναι δημόσιο σχολείο,απλά θεωρείται "πρότυπο δημόσιο" (δεν ξέρω τι ακριβώς διαφορές έχει),και συνεπώς δεν έχει καθόλου διδάκτρα.Παραδέξου απλά ότι πέταξες μαλακία και μην προσπαθείς να τη μαζέψεις.It happens to everybody.
Θα σε "στενοχωρήσω" αλλά μιλάω για άλλο ιδιωτικό σχολείο και όχι αυτά που αναφέρατε εσείς και όχι εγώ! Οι .αλακίες είναι σύνηθες φαινόμενο απ΄όλους! Κάποιο δε είναι και πρωταθλητές στο είδος!
Και εγώ σε σχολείο όπως είναι η ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ πηγαίνω και ξέρω καλά τι γίνεται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Θα σε "στενοχωρήσω" αλλά μιλάω για άλλο ιδιωτικό σχολείο και όχι αυτά που αναφέρατε εσείς και όχι εγώ! Οι .αλακίες είναι σύνηθες φαινόμενο απ΄όλους! Κάποιο δε είναι και πρωταθλητές στο είδος!
Και εγώ σε σχολείο όπως είναι η ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΣ πηγαίνω και ξέρω καλά τι γίνεται!
Βγε αγόγι μου,εκτίθεσαι.Στην αρχή είχες στο μυαλό σου το Αρσάκειο,με το οποίο είναι συνδεδεμένο το όνομα του Μπαμπινιώτη αφού είναι χρόνια πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.Σε διαψεύσαμε,και αντί να παραδεχτείς απλά ότι έκανες λάθος,μας πέταξες τη Βαρβάκειο (της οποίας δεν ξέρω αν ήταν ποτέ πρόεδρος-δεν το αποκλείω).Η Βαρβάκειος όμως είναι δημόσιο σχολείο,κάτι που δεν το ήξερες καν.I mean,αν το ήξερες,δεν θα την είχες φέρει ως παράδειγμα in the first place.Αν κάνω λάθος,πες μας συγκεκριμένα σε ποιο ιδιωτικό σχολείο αναφέρεσαι,να τελειώνει η ιστορία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος
2ος Νικολουδης μας βρηκε...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα greeklish ούτως ή άλλως θα έπρεπε να είναι πλήρως απαγορευμένα σε οτιδήποτε άλλο εκτός υπολογιστή.
Όσον αφορά τις πανελλήνιες, είπαμε, να υπερβάλλουμε λίγο να το διακωμωδήσουμε αλλά το σκότωσες. Δηλαδή ο Φυσικός θα κόψει για ορθογραφικό λάθος;.. Στα θεωρητικά μαθήματα εννοείται ότι πρέπει να γράφεις σωστή ορθογραφία (αλίμονο..).
Αυτό που λες είναι μεγάλη παπαριά.
Τα greeklish θα τα γράφει όποιος γουστάρει, άμα θες μην διαβάζεις τι γράφει (κι εγώ δεν διαβάζω οτιδήποτε είναι σε πολυτονικό γιατί μου σπάει τα νεύρα [έδιτ: για το ίντερνετ μιλάω ε]). Άκου 'κει "απαγορευμένα".
Ο καθένας γράφει όπως θέλει, αγνόησέ τα άμα δεν θες.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρα όλα αυτά περί ορθογραφικών στην έκθεση και δύσκολων θεμάτων είναι απλά παπαριές,για να τρομάζουν κόσμο.
Zed
Διάσημο μέλος
Αυτό που λες είναι μεγάλη παπαριά.
Τα greeklish θα τα γράφει όποιος γουστάρει, άμα θες μην διαβάζεις τι γράφει (κι εγώ δεν διαβάζω οτιδήποτε είναι σε πολυτονικό γιατί μου σπάει τα νεύρα [έδιτ: για το ίντερνετ μιλάω ε]). Άκου 'κει "απαγορευμένα".
Ο καθένας γράφει όπως θέλει, αγνόησέ τα άμα δεν θες.
Ενώ το να γράφουμε greeklish στο σχολείο (γιατί μόνο εκεί μπορεί να επέμβει ο υπουργός ας πούμε) δεν είναι παπαριά. Sure mate. Διάβασε τι είπα ξανά. Εντάξει, τώρα αν εσύ γουστάρεις να γράφεις greeklish σε ένα γράμμα που γράφεις σε κάποιον φίλο σου πχ ή να συμπληρώνεις μια αίτηση σε μια δημόσια υπηρεσία με greeklish, οκ, η βλακεία δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.
Για περισσότερα, στο θέμα που υπάρχει ήδη για τα greeklish.
DimZ12345
Νεοφερμένος
Παρολο που εχει ειπωθει πολλες φορες περι εκλογων μεσα στον Απριλιο αν το σκεφτει κανεις θα διαπιστωσει οτι απο τον Φλεβαρη λενε οτι θα κανουν εκλογες και οσο προχωραει ο καιρος συνεχεια μεταθετουν την ημερομηνια τους. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να πιστευουμε οτι θα αλλαξουμε υπουργο παιδειας τοσο γρηγορα. Επισης στην εκθεση δεν με προβληματιζει τοσο το γεγονος για τα ορθογραφικα λαθη αλλα γενικοτερα η δυσκολια των θεματων στην εκθεση μιας και ο τυπας ειναι τελειος κολλημενος. Και αν επιπλεον λαβουμε υποψιν μας την απιτηση των πρυτανων για μειωση 50 % των εισακτεων δεν θα μου φαινοταν παραξενο να μας κατακρεουργησουν στην εκθεση.Καταρχάς πριν από τις πανελλήνιες θα έχουμε εκλογές. Άρα ο Μπαμπινιώτης μένει για κάναν μήνα [λογικά ].
Άρα όλα αυτά περί ορθογραφικών στην έκθεση και δύσκολων θεμάτων είναι απλά παπαριές,για να τρομάζουν κόσμο.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρολο που εχει ειπωθει πολλες φορες περι εκλογων μεσα στον Απριλιο αν το σκεφτει κανεις θα διαπιστωσει οτι απο τον Φλεβαρη λενε οτι θα κανουν εκλογες και οσο προχωραει ο καιρος συνεχεια μεταθετουν την ημερομηνια τους. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να πιστευουμε οτι θα αλλαξουμε υπουργο παιδειας τοσο γρηγορα. Επισης στην εκθεση δεν με προβληματιζει τοσο το γεγονος για τα ορθογραφικα λαθη αλλα γενικοτερα η δυσκολια των θεματων στην εκθεση μιας και ο τυπας ειναι τελειος κολλημενος. Και αν επιπλεον λαβουμε υποψιν μας την απιτηση των πρυτανων για μειωση 50 % των εισακτεων δεν θα μου φαινοταν παραξενο να μας κατακρεουργησουν στην εκθεση.
Τα θέματα δεν τα βγάζει αυτός,αλλά ειδική επιτροπή. Οπότε;
Και αλλαγή τρόπου βαθμολόγησης των ορθογραφικών δεν πιστεύω να παιχτεί. Πόσο πρέπει να μην του κόβει πια;
Τα θέματα δεν έχουν σχέση με τους εισακτέους.-
Είτε εύκολα,είτε δύσκολα ο ίδιος αριθμός ατόμων θα μπει. Απλά με χαμηλότερο βαθμός,δηλαδή πτώσεις στις βάσεις. Άρα ούτε αυτό επηρεάζεται.
Zed
Διάσημο μέλος
Παρολο που εχει ειπωθει πολλες φορες περι εκλογων μεσα στον Απριλιο αν το σκεφτει κανεις θα διαπιστωσει οτι απο τον Φλεβαρη λενε οτι θα κανουν εκλογες και οσο προχωραει ο καιρος συνεχεια μεταθετουν την ημερομηνια τους. Οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να πιστευουμε οτι θα αλλαξουμε υπουργο παιδειας τοσο γρηγορα.
Ακούστηκε επίσης μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι έγινε για να αποφύγει η Αννούλα τα γιαούρτια. Διότι δεν νοείται να μην παρίσταται στις παρελάσεις η υπουργός Παιδείας. Σχετικά με τις εκλογές, πιστεύω το ίδιο, ότι δεν θα γίνουν τώρα.
MetalChest
Δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
υ.γ. αστειάκι
DimZ12345
Νεοφερμένος
Ναι ωραια ο υπουργος παιδειας δεν βγαζει τα θεματα μπορει ομως ανετοτατα να επηρεασει και να καθοδηγησει την επιτροπη ως προς την δυσκολια τους οπως εχει γινει και στο παρελθον. Επισης ειναι δεδομενο οτι η δυσκολια των θεματων επηρεαζει τους εισαχθεους. Γιατι απο τη στιγμη που το κρατος δεν εχει λεφτα για να συντηρησει τα πανεπιστημια μπορουν καλλιστα να βαλλουν παλουκακια το Μαιο, να περασουν λιγοι και ετσι να μπορεσουν να γλυτωσουν χρηματα τα οποια σαφως θα καταληξουν στην τσεπουλα τους χρησιμοποιωντας παντοτε ως δικαιολογια το γεγονος οτι το μορφωτικο επιπεδο των παιδιων μας ειναι χαμηλο και γι αυτο η πλειοψηφια δεν εγραψε καλα κτλπ κτλπ.Τα θέματα δεν τα βγάζει αυτός,αλλά ειδική επιτροπή. Οπότε;
Και αλλαγή τρόπου βαθμολόγησης των ορθογραφικών δεν πιστεύω να παιχτεί. Πόσο πρέπει να μην του κόβει πια;
Τα θέματα δεν έχουν σχέση με τους εισακτέους.-
Είτε εύκολα,είτε δύσκολα ο ίδιος αριθμός ατόμων θα μπει. Απλά με χαμηλότερο βαθμός,δηλαδή πτώσεις στις βάσεις. Άρα ούτε αυτό επηρεάζεται.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Γιατι απο τη στιγμη που το κρατος δεν εχει λεφτα για να συντηρησει τα πανεπιστημια μπορουν καλλιστα να βαλλουν παλουκακια το Μαιο, να περασουν λιγοι και ετσι να μπορεσουν να γλυτωσουν χρηματα τα οποια σαφως θα καταληξουν στην τσεπουλα τους χρησιμοποιωντας παντοτε ως δικαιολογια το γεγονος οτι το μορφωτικο επιπεδο των παιδιων μας ειναι χαμηλο και γι αυτο η πλειοψηφια δεν εγραψε καλα κτλπ κτλπ.
Ξέρεις πώς δουλεύει το σύστημα εισαγωγής?
Όχι.
Ψάχνεις λοιπόν πριν μιλήσεις.
Γιατί λες βλακείες.
DimZ12345
Νεοφερμένος
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
αν και αυτό θα το δούμε αργότερα.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Χοντρικά όλο αυτό, μη χαθούμε σε λεπτομέρειες τώρα. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις. Ειλικρινά μόνο αυτό, να γράψεις όσο καλύτερα μπορείς σε οποιαδήποτε θέματα. Από κει και πέρα δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, simple as that.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Άννα Διαμαντοπούλου
Υπουργός και Οραματίστρια
7 Οκτωβρίου 2009 – 7 Μαρτίου 2012 ✝
Θα είσαι για πάντα υπουργός στην καρδιά μας!
Shadowfax
Διάσημο μέλος
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλάζει υπουργείο μόνο.
γράψε καλύτερα την ταφόπλακα του υπουργείου ανάπτυξης
κι άσε την Αννούλα, αυτή δεν τρώγεται με τίποτα. είναι εφτάψυχη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.