thanos_
Νεοφερμένος
Ο thanos_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
13-07-10
01:54
Υπαρχει κανεις που να εχει σκοπο να δηλωσει πρωτη επιλογη την οργανωση και διοικηση επιχειρησεων του Μακεδονιας???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα.
13-07-10
15:55
Εγώ και είμαι 500 μόρια πάνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poromenosGR
Νεοφερμένος
Ο poromenosGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
26-07-10
23:48
Καλώς ήρθατε στο τμήμα μας παιδιά
giannis_92
Νεοφερμένος
Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα.
07-10-10
00:23
Εγώ ειμαι οικονομικών επιστημών στο ΠΑΜΑΚ πάντως
alisa24515
Νεοφερμένος
Η ALEXANDRA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
19-08-11
13:30
φέτος θα σας έρθω και εγώ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
06-07-15
22:50
παιδια εχει κανεις αποψη πανω στην οργανωση και διοικηση επιχειρησεων στο παμακ??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...