bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάρτε θέση σε αυτό το σημαντικό ζήτημα και κάνετε τις προτάσεις σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zatokrev
Νεοφερμένος
Φτάσαν μέχρι και στο σημείο να φτιάξουν χάρτη όπου το κρατίδιο τους φτάνει μέχρι τη θεσσαλία με το όνομα Μακεδονία.
Eh, αυτό το κάνουν περίπου όλοι οι εθνικιστές του πλανήτη τα τελευταία διακόσες χιλιάδες χρόνια, δεν είναι επιχείρημα για να αποδείξεις ότι όλος ο λαός είναι τρελός. Η βλακεία δεν έχει σύνορα.
Ον τόπικ, αδιαφορώ πλήρως. Ας ονομαστούν και τρανσφόρμερς, το θέμα είναι να μην αλλάζουν τα σύνορα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας ονομαστούν και τρανσφόρμερς, το θέμα είναι να μην αλλάζουν τα σύνορα.
To θέμα είναι ότι με μια διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία με τον όρο Μακεδονία κινδυνεύουν τα τωρινά σύνορα της χώρας μας.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστευω μια ονομασια οπως "βορεια Μακεδονια" ή "ανω" οπως γραφει το πολ να ηταν το καλυτερο... αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει με το θεμα δεν επεκτεινομαι αλλο.
Συμφωνώ
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Former Yugoslav and Current Mixture of Albanians, Prostitutes and Cops Not-Quite-Republic of Somewhere in the Balkans - or FYCMAPCNQRSB
Και αν τους αρέσει..
natasa92
Νεοφερμένος
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
natasa92
Νεοφερμένος
Ποιος τον πιάνει τον Πρόεδρο μετά...
Ον τόπικ, αδιαφορώ πλήρως. Ας ονομαστούν και τρανσφόρμερς, το θέμα είναι να μην αλλάζουν τα σύνορα.
Ναι βασικα, αυτο ειναι το σημαντικο.
natasa92
Νεοφερμένος
Ravenclaw
Νεοφερμένος
Ας αφησουμε τις κορωνες κι ας δεχτουμε εναν εντιμο συμβιβασμο. Το "Νεα Μακεδονια" ειναι για μενα το καλυτερο ονομα (αν ειναι εφικτο ....) απο τη στιγμη που ο ορος "Μακεδονια" επεκταθηκε στην περιοχη των Σκοπιων τη ρωμαϊκη περιοδο, αρκετα μετα απο την εποχη που υπηρχε το Αρχαιο Μακεδονικο βασιλειο. Παραλληλα, να υπαρχουν εγγυησεις για την ανασχεση αλυτρωτικων διαθεσεων απο Σκοπιανους κυκλους.
bobiras11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΝΟ.
Ravenclaw
Νεοφερμένος
Εγώ παρόλο που δεν είμαι Μακεδόνας, είμαι Έλληνας και δν θέλω σε καμία περίπτωση η γειτονική χώρα να βάλει τον όρο Μακεδονία στο όνομα της.
Αυτο κανεις δεν το θελει, το θεμα ειναι αν ειναι εφικτο κατι τετοιο. Και παρεπιπτοντως, κι εγω απο τη Θεσσαλονικη ειμαι.
natasa92
Νεοφερμένος
Zatokrev
Νεοφερμένος
Μπορεί για σας η ονομασία να μην λεχει νόημα αλλά για μας εδω πάνω, τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, έχει σημασία. Προσωπικά δεν θα ήθελα να ξέρω ότι κάποιος που δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της Μακεδονίας λέγεται Μακεδόνας. Θα το θεωρούσα ρεζιλίκι.
Ενώ οι τωρινοί μακεδόνες είναι ανήψια του Μεγαλέξανδρου...
bobiras11, θα σε ρώταγα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κινδυνεύουν τα σύνορα της Ελλάδας, αλλά είδα μετά το υψηλού επιπέδου ποστ σου παρακάτω και δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να ακούσω πια.
Απλά να σημειώσω ότι το πραγματικό όφελος μεταξύ των δύο κρατών έχει η Ελλάδα με την πληθώρα εργοστασίων που έχουν ανοίξει εγχώριοι επιχειρηματίες στα Σκόπια. Για να μην αντιμετωπίζουμε τον ιμπεριαλισμό μόνο ως κάτι ξένο.
Ravenclaw
Νεοφερμένος
Μην βλέπετε εο θέμα πολιτικά ή διπλωματικά. Η στάση της Ελλάδας δεν ήταν και η καλύτερη εδώ και δεκαετίες και αυτά πληρώνουμε τώρα...
Και πως να το δουμε; Η ονομασια μονο με τη διπλωματια θα αλλαξει, αν αλλαξει δηλαδη
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην βλέπετε εο θέμα πολιτικά ή διπλωματικά. Η στάση της Ελλάδας δεν ήταν και η καλύτερη εδώ και δεκαετίες και αυτά πληρώνουμε τώρα...
Αυτό είναι αλήθεια. Το θέμα έπρεπε να είχε λήξει χρόνια τώρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.