A propos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πού να δείτε τι κάθονται και γράφουν σε forum και πόσο προκλητικοί είναι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι κάθετα αντίθετη στην ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία... Όχι μόνο λόγω ιστορικών γεγονότων αλλά και εξαιτίας της συμπεριφοράς των Σκοπιανών...
*i agree*:iagree:
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
«Πρέπει η χώρα μας να πάρει κι επίσημα το κανονικό της όνομα. Το κακό είναι πως πάνω απ' τους μισούς Έλληνες μας βρίζουν και μας υποτιμούν για κάτι που δεν κάναμε, λέγοντας πως θα το κάνουμε... Πού να δείτε τι κάθονται και γράφουν σε forum και πόσο προκλητικοί είναι...»
Αυτοί λένε αυτό, εσείς το ίδιο. Λέω ΕΣΕΙΣ, γιατί εγώ είμαι ουδέτερος. Αντικειμενικά προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα. Ο καθένας έχει ένα δίκιο, απ' την δική του οπτική γωνία.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι κάθετα αντίθετη στην ονομασία των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία... Όχι μόνο λόγω ιστορικών γεγονότων αλλά και εξαιτίας της συμπεριφοράς των Σκοπιανών...
Και δεν με νοιάζει τώρα, την άποψή μου την είπα.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατί επειδή δεν συμφωνεί μαζί σου;Aυτή είναι η ομορφιά της δημορατίας.Να ακούγονται ελεύθερα όλες οι απόψεις.οι Ελληνες εχουν δικιο. οι σκοπιανοι απλα εχουν σαν αλλωθι το οτι αυτα τους μαθαινουν τοσα χρονια και δεν φταιει ο κοσμος αλλα η προπαγανδα. σε καμια περιπτωση δεν εχουν δικιο και Γιαννη λυπαμαι πολυ που ενας Ελληνας της ηλικιας σου(εσυ) κραταει ουδετερη σταση σε αυτο το θεμα... μακαρι να μπορουσαμε να σου αλλαξουμε γνωμη...
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Γιατί ο καθένας ιεραρχεί διαφορετικά τα προβλήματά του.Εσύ αυτό το θέμα το θεωρείς σημαντικό ενώ εκείνος όχι.φυσικα και αυτη ειναι η ομορφια της δημοκρατιας αλλα προσπαθω να καταλαβω γιατι τοση αδιαφορια απο ενα 12χρονο για αυτα τα θεματα...
Που είναι το πρόβλημα;
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικα και αυτη ειναι η ομορφια της δημοκρατιας αλλα προσπαθω να καταλαβω γιατι τοση αδιαφορια απο ενα 12χρονο για αυτα τα θεματα...
Γιατί ρε φίλε είναι 12χρονος και όχι 30χρονος, αυτή είναι η διαφορά. Εμένα στα 12 με ένοιαζε το παιχνίδι, όχι τα πολιτικά.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος
Για κάτσε δηλαδή.Εξάλλου forums είναι κι εγώ αν θέλω γράφω την παπαροπαπαρουνιά μου κάτω απ' τη προστασία της ανωνυμίας
Είσαι κατά της ανωνυμίας;
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
deadhorse μονο που αυτο το το 12χρονο δεν αδιαφορει απλα αλλα θεωρει το οτι ο Αλεξανδρος ηταν Ελληνας βαρος για τον Ελληνισμο...
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για κάτσε δηλαδή.
Είσαι κατά της ανωνυμίας;
Όχι δεν είπα αυτό. Αλλά που ξέρω 'γω αν ο κάτοικος της ΠΓΔΜ για παράδειγμα, που γράφει οτιδήποτε εναντίον της Ελλάδας τα πιστεύει όντως αυτά και δεν είναι κάνα παιδί που βαριέται και θέλει να σπάσει πλάκα; Αυτό ισχύει για όλους φυσικά.
-----------------------------------------
deadhorse μονο που αυτο το το 12χρονο δεν αδιαφορει απλα αλλα θεωρει το οτι ο Αλεξανδρος ηταν Ελληνας βαρος για τον Ελληνισμο...
Ενταξει, μπορεί και να μην τον ψήφισε στους 100 μεγαλύτερους Έλληνες, big deal.
Όταν μεγαλώσει μπορεί να αλλάξει άποψη. Δε μπορείς να έχεις παράπονο από κάποιον που είναι 12 χρονών.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
-----------------------------------------
οι Ελληνες εχουν δικιο. οι σκοπιανοι απλα εχουν σαν αλλωθι το οτι αυτα τους μαθαινουν τοσα χρονια και δεν φταιει ο κοσμος αλλα η προπαγανδα. σε καμια περιπτωση δεν εχουν δικιο και Γιαννη λυπαμαι πολυ που ενας Ελληνας της ηλικιας σου(εσυ) κραταει ουδετερη σταση σε αυτο το θεμα... μακαρι να μπορουσαμε να σου αλλαξουμε γνωμη...
οι ελληνες φταινε για αυτη την κατασταση. επειδη ο Μιτσοτακης δεν ελυσε το ζητημα με τους τοτε ευνοικους ορους για την ελλαδα
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και μου αρεσει που ο αλλος δινει στοιχεια απο την ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, που ως γνωστον ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει να γραψει οτι θελει εκει μεσα....... Τι να πεις ομως.....
Ενα αλλο τραγελαφικο που υποστιριζουν οτι η χωρα εχει πιο σημαντικα ζητηματα να λυσει απο αυτο της ονομασιας των Σκοπιων....... Και για πες μου ρε φιλε εσυ τι κανεις για να λυθουν εστω τα αλλα σημαντικα προβληματα??? Τιποτα........ Καθεσε και ξυνεσαι περιμενοντας να λυθουν ως δια μαγειας και μου το παιζεις και ιστορια κι ολας.........
Αντε γιατι θα μας τρελανεται τελειως......
Και στην τελικη Μακεδονας δεν ηταν μονο ο Μεγας Αλεξανδρος .........
Σοβαρευτειται γιατι εκτειθεστε...........
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.