SICX
Διάσημο μέλος
!δεν σε ρωτάω γιατί πιστεύεις ότι σε γνωρίζω περισσότερο μόνο και μόνο για να μην βγω εκτός. και όσον αφορά το ρητό που χρησιμοποιείς, συμφωνώ. και εγώ προσπαθώ να εφαρμόζω στην πράξη αυτό που σημαίνει το όνομά μου.
Εχω μελετησει αρκετα την προελευση του ονοματος σου, καταλαβαινεις γιατι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι καταλαβαίνω και για αυτό ακριβώς προσπαθώ να αποφεύγω τις αναφορές σε αυτό.Εχω μελετησει αρκετα την προελευση του ονοματος σου, καταλαβαινεις γιατι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω μελετησει αρκετα την προελευση του ονοματος σου, καταλαβαινεις γιατι...
Και γαμώ τις ατάκες για πέσιμο.
thanous18
Περιβόητο μέλος
πολυ σωστα.. :no1:βγαίνουν εδώ μερικοί έξυπνοι και συμπεριφέρονται ρατσιστικά στους ομοφυλόφιλους, ενώ παραέξω το παίζουν οπαδοί της Δημοκρατίας. ωραίοι είστε. και προς απάντηση του έξυπνου mr. Anthony με πειράζει όταν αναφέρεστε σε άντρες χρησιμοποιώντας θυλυκά ονόματα. άντρες είναι όχι γυναίκες.
επισης δεν πιστευω οτι οποιος ειναι gay( που θα πει χαρουμενος) αναγκαστικα φερεται ως γυναικουλα.. η οποια ειναι λεσβια φερεται σαν νταλικιερης.. απλα εχουν διαφορετικο σεξουαλικο προσανατολισμο.. δε σημαινει οτι παυουν να ειναι αντρες η γυναικες..
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν την πέφτει σε εμένα. relax peopleΚαι γαμώ τις ατάκες για πέσιμο.
-----------------------------------------
συμφωνώ.πολυ σωστα.. :no1:
επισης δεν πιστευω οτι οποιος ειναι gay( που θα πει χαρουμενος) αναγκαστικα φερεται ως γυναικουλα.. η οποια ειναι λεσβια φερεται σαν νταλικιερης.. απλα εχουν διαφορετικο σεξουαλικο προσανατολισμο.. δε σημαινει οτι παυουν να ειναι αντρες η γυναικες..
who
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν την πέφτει σε εμένα. relax people
Δεν είπα ποτέ αυτό :xixi:
Anthony
Δραστήριο μέλος
Πιστευω ειναι σαφες ετσι?????
ΥΓ: Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αν και ειλικρινα δυσκολευομαι να θυμυθω τα σημεια απο τα οποια μπορει να κατεληξες στο οτι ειμαι εξυπνος..
Υπαρχει και καποιος που ξερει να ψυχολογει καποια ατομα μεσω pc....
νασαι καλα παντως
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
3) Η Δημοκρατία στηρίζεται στη συζήτηση και όχι στην ανεξέλεγκτη ροή πληροφοριών.
η δημοκρατια βασιζεται ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. συμμετοχη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στις μερες μας, οσον αφορα τα κοινα του τοπου. επομενως τουλαχιστον οσο το αντιλαμβανομαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ υπαρχει στις μερες μας. ετσι και αλλιως, σε μια δημοκρατια ειναι αδιανοητο να γινεται οτι θελει η εκαστοτε πλειοψηφια. πρεπει παντα να γινονται σεβαστα τα δικαιωματα των μειοψηφειων(γιατι τυχαινει να μην υπαρχουν δυο αποψεις μονο)
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπα όχι στους ομοφυλόφιλους;η δημοκρατια βασιζεται ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. συμμετοχη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στις μερες μας, οσον αφορα τα κοινα του τοπου. επομενως τουλαχιστον οσο το αντιλαμβανομαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ υπαρχει στις μερες μας. ετσι και αλλιως, σε μια δημοκρατια ειναι αδιανοητο να γινεται οτι θελει η εκαστοτε πλειοψηφια. πρεπει παντα να γινονται σεβαστα τα δικαιωματα των μειοψηφειων(γιατι τυχαινει να μην υπαρχουν δυο αποψεις μονο)
lesgaybitrans
Νεοφερμένος
SOFIA21 εμενα γιατι με μπλεκεις???εγω αυτα που ηθελα να πω τα ειπα...προς υπενθυμηση ειπα πως ναι μεν με ενοχλει γενικα η ιδεα της(θα το πω οπως αποφασιστηκε στην επιτροπη του ischool περι της ορολογια που χρησιμοπειειται οταν αναφερομαστε σε αυτους.......) "αντρικης ομοφυλοφιλιας" και της "γυναικειας ομοφυλοφυλιας" που μας περιβαλλει και δεν νιωθω καθολου μα καθολου ανετα και βολικα αλλα σε καμια περιπτωση δεν σημαινει πως θα τους αντιμετωπιζω σαν να εχουν χολερα η κατι αλλο ή με καποιον αλλο ρατσιστικο τροπο,ειναι τμημα της κοινωνιας μας.......
Πιστευω ειναι σαφες ετσι?????
ΥΓ: Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αν και ειλικρινα δυσκολευομαι να θυμυθω τα σημεια απο τα οποια μπορει να κατεληξες στο οτι ειμαι εξυπνος..
Υπαρχει και καποιος που ξερει να ψυχολογει καποια ατομα μεσω pc....
νασαι καλα παντως
ακριβώς. είσαι ομοαρνητικός, δικαιώμα σου στο κάτω κάτω να μην σου αρέσει κάτι, δικαιώμα σου ρε φίλε στην τελική! άνθρωποι είμαστε και γούστα και προτιμήσεις ειναι αυτές αλλά απο την άλλη αφού σέβεσαι και ανέχεσαι σημαίνει οτι δεν είσαι ομοφοβικός, αρά δεν κάνεις κατι κακό.
Βέβαια μου έκανες και μια παρατήρηση επειδή μίλησα πολύ τυπικά στον καθηγητή (τρομάρα σου ;Ρ ) αλλά χαίρομαι που είσαι ξεκάθαρος στις θέσεις σου και είσαι ανεκτικός άνθρωπος.
κάτι άλλοι χρήστες απο την άλλη, τα θέλουνε και τα ακούνε
Zaraki
Δραστήριο μέλος
lesgaybitrans
Νεοφερμένος
Ρε παιδια τι σημαινει ομοαρνητικος;Για να ξερω τι ειμαι δηλαδη.
είναι κάποιος άνθρωπος στον οποίον μπορεί να μην αρέσει η ιδέα της ομοφυλοφιλίας, των ομο/αμφιφυλόφιλων ανθρώπων, αλλά δεν αντιτίθεται με κανέναν τρόπο απέναντι σε αυτά τα άτομα. Δεν ασπάζονται και δεν τους αρέσει το γκέι λάιφσταιλ, όμως το σέβονται και το ανέχονται. και στην τελική αυτό θέλουμε κι εμείς. δεν μπορώ εγώ να ζητήσω απο κάποιον να του αρέσει με το ζόρι. απαιτώ όμως σεβασμό.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
το να απαιτείς σεβασμό είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.έλεος! λες και έκανες κανένα έγκλημα που σου αρέσουν οι άντρες.είναι κάποιος άνθρωπος στον οποίον μπορεί να μην αρέσει η ιδέα της ομοφυλοφιλίας, των ομο/αμφιφυλόφιλων ανθρώπων, αλλά δεν αντιτίθεται με κανέναν τρόπο απέναντι σε αυτά τα άτομα. Δεν ασπάζονται και δεν τους αρέσει το γκέι λάιφσταιλ, όμως το σέβονται και το ανέχονται. και στην τελική αυτό θέλουμε κι εμείς. δεν μπορώ εγώ να ζητήσω απο κάποιον να του αρέσει με το ζόρι. απαιτώ όμως σεβασμό.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Και μια γενικη ερωτηση.Γιατι σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των αντρων αρεσουν οι λεσβιες;
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο ένα μεγάλο ποσοστό αρέσουν οι γυναίκες.Και μια γενικη ερωτηση.Γιατι σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των αντρων αρεσουν οι λεσβιες;
Οι λεσβίες είναι γυναίκες.
Anarki
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.