Αν παρακολουθείς απο την αρχή που γράφω και θεωρείς ότι γράφω πόστς του στύλ: παιδιά γίνεται όλοι γκέι γιατι είναι της μόδας! ΑΑΑΑΑ! άλλα δεν γράφω γενικά για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα σε όλες της τις εκφάνσεις, τότε η είσαι προκατατελειμένος (παρ'όλο που θες να το παίζεις ουδέτερος) η απλά δεν πρόσεχες καλά αυτά που γράφω.
το να εισάγεις στο κεφάλι ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΠΛΑΣΤΩΝ παιδιών έννοιες όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός και το κοινωνικό φύλο, έννοιες που έχουνε αποδειχτεί στην πράξη και είναι ΝΟΜΟΙ για την ψυχιατρική, δεν είναι προπαγάνδα, είναι ενημέρωση και μόρφωση.
επίσης το να διδάσκεις τον σεβασμό και την ανόχη για μια κοινωνική μερίδα που στο κάτω κάτω είναι και δικαίωμα της να είναι αυτό που είναι και πάνω απο όλα να ΚΆΝΕΙ αυτό που είναι, και πάλι δεν ειναι προπαγάνδα. τότε προπαγάνδα είναι να βλέπουμε τους μαύρους ίσους με τους άσπρους, τις γυναίκες ίσες με τους άντρες, τους ανώμαλους αριστερόχειρες που παλιά τραβούσανε τα χίλια μύρια να γίνουνε δεξιόχειροι ίσοι με τους δεξιόχειρες κοκ
το νίκ μου το έβαλα ακριβώς γι αυτόν τον λόγο. για να βλέπουνε τα παιδιά που ακόμα - ευτυχώς - δεν έχουνε διαμορφώσει γνώμη την σύγχρονη επιστημονική γνώση που τόσο επιμελώς κρύβουνε εδώ διάφοροι. άν έβαζα ένα τυχαίο νίκ θα περνούσε απαρατήρητο. σε προκαλεί το νίκ μου; ε σιγά σιγά πρέπει να το ξεπεράσουμε κι αυτό, δηλαδή να απενεχοποιηθεί
επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ένα τόπικ που έτυχε να διαβάσω για τις ξένες γλώσσες ο ένας χρήστης να προτρέπει τον άλλον για ποια ξένη γλώσσα να μάθουνε και εδώ να μην μπορουμε να προτρέπουμε για σεξουαλικές προτιμήσεις/επιλογές
υπάρχει έμμεση ομοφοβία στον λόγο σου, και μην προσπαθείς να το παίξεις ουδέτερος.
δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.