lesgaybitrans
Νεοφερμένος
Δεν έχουν καμία σχετικότητα με το θέμα αυτά που λες, σορρυ, αμφιβάλλω αν εχεις ποτε παει στην υπερπροχωρημενη Γαλλια ή την τεχνοκρατικη Γερμανια για να τα λες αυτα, εχω ολη την καλή διάθεση να πολεμησω μεχρις εσχάτων καθε ομοφοβικό και ρατσιστή παπάρα βρω μπροστά μου, αλλά όχι και ν'ανεχτώ τη χολή που βγάζεις.
έχω πάει γερμανία και ξέρω οτι τον κόσμο δεν τον νοιάζει τι κάνουνε οι άλλοι στις ζώες τους και τα κρεββάτια τους (εκτός να πρόκειται για παιδιά)
επίσης, ξέρω οτι έχουνε το δία βίου σύμφωνο συμβίωσης που είναι σαν γάμος με χωρίς - ακόμα - γονεικά δικαιώματα.
ξέρω επίσης για την γερμανία οτι υπάρχουεν και λίγοι ομοφοβικοί , ε εντάξει παντού θα υπάρχουνε, αλλά ειναι εξαίρεση του κανόνα και δεν αποτελούνε πρόβλημα.
επίσης για την Γαλλία, ξέρω οτι είναι συνειδητοποιημένοι ρατσιστές με τους μαύρους και τους ξένους, επειδή όμως είναι στην συνείδηση τους το δικαιώμα που σου ανέφερα, παρα ταύτα σέβονται πάρα πολύ τους γκέι ανθρώπους. και είναι παράδοξο πχ να αηδιάιζεις επειδή κάποιος εινα μαύρος και να σέβεσαι κάποιον που ίεναι γκέι. και οι δύο μειονότητες είναι που αξίζουνε σεβασμό. αλλά αυτό επιβεβαιώνει οτι πραγματικά η ηθική είναι κάτι εξαιρετικά ελαστικό και καθορίζεται απο τις εκάστωτε δυνάμεις. είναι τι θα διδάξεις στα παιδιά. ε και σαφώς τα παιδιά στην ελλάδα δεν διδάσκονται ανοχή για τους λοαδ!
τι ακριβώς χολή πετάω; γιατί με κατηγορείς δηλαδή; που κράζω την εκκλησία Α.Ε;
θες να πω κι αλλά να μουτρώσεις κι άλλο;
τους θεσμοτημένοςυ γάμους που κάνανε μεταξύ 13χρονων και 60ρηδων πριν απο μισό αίωνα, δηλαδή ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, τους ξέρεις;
και μετά αποκαλούνε τους γκέι ανώμαλοςυ και πρόβλημα της κοινωνίας και οτι έχουνε σχέση με παιδεράστια, όταν οι ίδιοι ευλογούσανε τους παιδεραστές; γιατί πως λέγεται ένας άντρας που παντρεύεται ένα 13χρονο;
να σου μιλήσω και για την πολυγαμία που λένε κάποιοι; οτι αν επιτρέψουμε τους γκέι γάμους γιατί όχι την πολυγαμία; η ότι οι λοαδ άνθρωπο ιειναι και καλά πολυγαμικοί και έχουνε καταστρέψει την έννοια της μονογαμικότητας και των σταθερών σχέσεων;
ε ψάξε λίγο στην στρέιτ χριστιανική κοινότητα. και πάλι εκεί θα βρείς πολυγαμία και πολύ κι όλας(αν και δεν θεωρώ κάτι κακό σε αυτήν αρκεί να υπάρχει συναίνεση απο όλους).
μπορεί να πονάει η αλήθεια, αλλά πρέπει να μαθαίνουμε απο την ιστορία. με κάθε φιλική διάθεση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
prove it or it didn't happen."φυσιολογικοτητας" θα τις εχει το πολυ ενα 0,1%
εννοειται πως το ποσοστο που το θεωρει κατι διαφορετικο και οχι μια παθηση ειναι σε διψηφιο νουμερο, μιλωντας παντα σε ποσοστο.
μειονοτητα και οχι μειοψηφια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Κανε δημοσκόπηση ρε άκυρε να δούμε τι θα βγάλεις...Την επόμενη φορά που θα με πάρουν να δουλέψω στην ΕΣΥΕ θα σε πάρω μαζι μου να δεις, ομως, πως γινονται οι πραγματικές δημοσκοπήσεις...άσχετε.
My wish for 2010 is that people will understand AUTISM is not a disease; people with AUTISM are not looking for a cure but ACCEPTANCE........ 93% of people won't copy and paste this, WILL YOU be one of the 7% that does and make this your status for at least an hour? ♥ ¸¸.•*¨*❇❈♥ ❉❊*¨*•.¸¸♥
Αντε, μ'εκανες και γέλασα πάλι...κλόουν...
lesgaybitrans
Νεοφερμένος
Ειπα! ο αυνανισμος δεν ειναι ανωμαλια γιατι προετοιμαζει κατα καποιο τροπο το νεο για τη σεξουαλικη πραξη.Αλλα εσυ στην κοσμο σου... συνεχιζεις αυτιστικα.
Πρωτον ο ορος ομοφοβια υπολειπεται νοηματος.
Και δευτερον εσενα μπορει να μην σε αγγιζει η αποψη μου, το μεγαλυτερο ομως μερος της κοινωνιας ξερεις τι γνωμη εχει για την ομοφυλοφιλια?? Τραβα εξω και συζητα... μπορει να σου πει "ας κανουν οτι θελουν δεν με ενδιαφερει" αλλα τις αποψεις περι "φυσιολογικοτητας" θα τις εχει το πολυ ενα 0,1%. Αν θες να σου κανω δημοσκοπηση αντε γεια! ολοι ευκολα μπορουμε να καταλαβουμε τις γενικες θεσεις της πλειοψηφιας.
Οι αποψεις που εκφραζεις και οσων συμφωνουν μαζι σου ειναι ισχνη μειοψηφια εξω στην κοινωνια και αυτο γιατι οση προπαγανδα και να πεσει απο τα ΜΜΕ, ακομα και ολη μερα ομοφυλοφιλους να προβαλλουν (που σχεδον ηδη γινεται..) δεν ειναι δυνατον η παραφυση να περασει ως κατι φυσιολογικο.
Ελπιζω αυτη τη διαθεση να την εχεις και εκτος του pc...
ε μικρέ
και το κίνητρο και τις απόψεις του μέσου πρόβατου τις καθορίζουνε οι πολιτικοί. σε δέκα χρόνια απο τώρα δυστυχώς για σένα έχουνε περαστεί τα μνμ και η κοινωνική αντίληψη για την ομοφυλοφιλία θα είναι πολύ διαφορετική. και στην τελική τι με νοιάζει εμένα η κουτσή μαρία; ανοχή θέλω, όχι αποδοχή. και γκέι ζευγάρια θα βλέπεις και υιοθεσίες και όλα
και για την ομοφοβια σου έχει ήδη εξηγηθεί απο παλιά οτι η ετυμολογία μιας λέξης έιναι άχρηση, πάρα μόνο η χρήση της. αλλά είσαι γκαιμπελιστάκος, κάνεις αυτό που ο μάινται σε πήρα γρήγορα είδιση και σου την είπε κι όλας χαχαχαχα. απολαυστικότητα η φράση του
λυπάμαι για σένα, αλλά οσο κι αν κρύβεσαι, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια στιγμή την κρυφοομοφυλοφιλία σλάς διαταραχή ταυτότητας που σε ταλανίζει, ΌΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ!
όσο για τα μνμ που λέτε, δείτε λίγο πολυκατοικία που βλέπουνε μανιωδώς όλα τα 10 χρονα και ελάτε πείτε μου σε δέκα χρόνια πως θα συνυπάρχουμε όλοι μας μια χαρά. τα υπόλοιπα κανάλια παραδόξως έχουνε να βγάλουνε ομοφοβικό παπά κάτι αιώνες. πλήν φυσικά απο τον ομολογουμένως 'παπάρα' μητροπολιτή πειραίως (έτσι τον αποκάλεσε ο λύο καλαβυρνάς για την χολή που πέταξε απέναντι στους γκέι και είχε το θράσος να κάνει και μύνηση επειδή του απαντήσανε) του οποίου τις δηλώσεις στηλίτευσε ακόμα και ό ίδιος ο αρχιεπίσκοπος (ναι δεν΄ειναι σαν τον χουντόδουλο)
δυστυχώς για σένα πάουνζερ, ζούεμ στον πολιτισμένο κόσμο. καλώς ήρθες
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
lesgaybitrans
Νεοφερμένος
εγω δεν εχω προβλημα με τους gay και οκ να εχουν μια σχεση αλλα οχι και να παντρευονυαι και να υοθετουν και παιδια!η απελευθερωση εχει και τα ορια της...
τα βιντεάκια περί του τι συμβαίνει κάθε μέρα στην φύση τα έχεις δεί;
δεν είναι θέμα απελευθέρωσης. είναι θέμα αναγνώρισης μιας υπαρκτής κοινωνικής κατάστασης.
οι γκέι και οι λεσβίες δημιουργούνε και απο μόνοι οτυς υπέροχες οικογένειες. δεν χρειάζεται κάν να υιοθετήσουνε. έχω ήδη κλείσει με την κολλητή μου λεβσία να της δώσω το σπέρμα μου και να κάνουμε παιδί. και είναι κατί ΑΠΟΛΥΤΩΣ φυσικό. το κάνουνε χιλιάδες είδη ζώων καθημερινά. και έτσι το παιδί μετα θα έχει και 4 γονείς , τους βιολογικούς και τους συντρόφους τους.
ορίστε ένας εμφανής εξελικτικός ρόλος για τον οποίο υπάρχει στην φύση.
απλά σου είναι κάτι άγνωστο γι αυτό και προφανώς αντιδράς έτσι. δεν φταίς εσύ, φταίνει οι άλλοι που δεν σου τα είπανε ολα αυτά απο τότε που ήσουνα μικρούλα. τώρα τα λένε έμμεσα στα παιδιά μέσω του μέγκα στην πολυκατοικία. έχει πλάκα πως το μ΄νοο ζευγάρι που έχει κάνει παιδιά ειναι ο μάρκος και η μπέτυ. ο μάρκος ειναι γκέι και έδωσε το σπέρμα του στην μπέτυ και το μεγαλώνουνε με συνεργητική ανατροφή. !!!!
και μετά μιλάνε κάποιοι για μνμ
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δεν εχω προβλημα με τους gay και οκ να εχουν μια σχεση αλλα οχι και να παντρευονυαι και να υοθετουν και παιδια!η απελευθερωση εχει και τα ορια της...
Αντιφάσκεις.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου αρέσει η σοκολάτα αλλά είναι πολύ γλυκιά και για αυτό δεν τρώω...
nPb
Επιφανές μέλος
γιατί απαραίτητα θα πρέπει να συμφωνούμε όλοι σε όλα και με όλους; ε;
εξάλλου γούστο μου και καπέλο μου, να έχω την x άποψη...εσείς (γενικά απευθύνομαι) τι ζόρι τραβάτε; ε;
lesgaybitrans
Νεοφερμένος
Αντιφάσκεις.
οχι δεν νομίζω οτι αντιφάσκει, απλά λόγω άγνοιας και μην ενημέρωσης για κάποια θέματα θεωρεί οτι η υιοθέσια και η δημιουργία μιας άλλη μορφής οικογένειας είναι μια περα απο τα όρια αφύσικη διαδικασία. ε δεν είναι, απλά ειναι διαφορετική, διότι δεν κάτι το ψυχοπαθολογικό. τα παιδιά ειναι τρις ευτυχισμένα γιατί το μόνο που μετράει ειναι η αγάπη
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
lesgaybitrans
Νεοφερμένος
ο καθένας δεν μπορεί να έχει ελεύθερα την άποψή του και την σκέψη του;
εξάλλου γούστο μου και καπέλο μου, να έχω την x άποψη...εσείς (γενικά απευθύνομαι) τι ζόρι τραβάτε; ε;
ναι και πολύ καλά θα κάνεις!
αλλά απο την άλλη δεν δικαιούσα να μην σέβεσαι και να μην ανέχεσαι τα δικαιώματα των άλλων. δηλαδή μπορείς (σοβαρά τώρα) να πιστευεις οτι οι γκέι είναι εκπρόσωποι του σατανά, αλλά δεν μπορείς με αυτήν σου την άποψη να μην αφήνεις να υπάρχουνε οι γκέι. κατάλαβες, ανοχή οχι αποδοχή
επίσης δεν εχεις το δικαιώμα την οποια κοσμοθεωρία να την μετατρέψεις αυθαίρετα σε επιστημονικό πόρισμα. οπως κάνουνε οι θολοεπιστήμονες. Η λογική στην επιστήμη (λολ) είναι μία μέσα σε κάποια 'απόλυτα' όρια.
κατα τα άλλα κι εγώ μ πορεί να πιστεύω οτι η γή είναι το κέντρο του σύμπαντος, ο ήλιος περιστρέφεται γύρω απο την γή όχι η γή γύρω απο τον ήλιο και οτι είμαστε το μόνο πλανητικό σύστημα. δεν θα έχω όμως το θράσος να τα πώ αυτά σε έναν αστρονόμο και να περιμένω μετά να μην με κράψει που θέλω να τα ανάγω σε πορίσματα. τα θέλω και τα ακούω!
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο καθένας δεν μπορεί να έχει ελεύθερα την άποψή του και την σκέψη του;
Εσύ τι ζόρι τραβάς ακριβώς με την κριτική στις απόψεις σου;
nPb
Επιφανές μέλος
Εσύ τι ζόρι τραβάς ακριβώς με την κριτική στις απόψεις σου;
από το δικό σου ζόρι...
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος
από το δικό σου ζόρι...
Αρχίσαμε με τις τεκμηριωμένες απόψεις
NO U.
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν νομίζω οτι αντιφάσκει, απλά λόγω άγνοιας και μην ενημέρωσης για κάποια θέματα θεωρεί οτι η υιοθέσια και η δημιουργία μιας άλλη μορφής οικογένειας είναι μια περα απο τα όρια αφύσικη διαδικασία. ε δεν είναι, απλά ειναι διαφορετική, διότι δεν κάτι το ψυχοπαθολογικό. τα παιδιά ειναι τρις ευτυχισμένα γιατί το μόνο που μετράει ειναι η αγάπη
απλα δεν το βρισκω λογικο!και το παριβαλλον που θα μεγαλωνει το παιδι δεν θα ειναι και τοσο φυσιολογικο...αυτο πιστευω...βαλε λιγο τον εαυτο σου στη θεση του παιγιου που ειναι υοθτιμενο απο ομοφιλοφιλους γονεις...
-----------------------------------------
ακυρο...Μου αρέσει η σοκολάτα αλλά είναι πολύ γλυκιά και για αυτό δεν τρώω...
-----------------------------------------
αυτο ειναι αναλογα στους ανθρωπους!υπαρχουν και περιπτωεις που 2 ετεροφιλικοι γονεις δεν αγαπανε τοσο το παιδι τους οσο θα μπορουσε να το αγαπησει ενα ομοφιλοφιλο ζευγαρι...kate, ομως δεν τείθεται θέμα μεταξύ ομοφυλόφιλης ή ετερόφυλης οικογένειας αλλα ετερόφυλης οικογένειας και ορφανοτροφείου. Σε ποιο απο τα 2 θα βρουν περισσοτερη αγάπη?
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
απλα δεν το βρισκω λογικο!και το παριβαλλον που θα μεγαλωνει το παιδι δεν θα ειναι και τοσο φυσιολογικο...αυτο πιστευω...βαλε λιγο τον εαυτο σου στη θεση του παιγιου που ειναι υοθτιμενο απο ομοφιλοφιλους γονεις...
Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει το παιδί που θα μεγαλώνει σε μια οικογένεια ομοφύλων είναι τα άτομα με απόψεις όπως τις δικές σου που θα προσπαθούν να τον κάνουν δυστυχισμένο με κάθε τρόπο.
Το πρόβλημα είσαι εσύ/εσείς.
Και δεν ζητώ συγγνώμη που το λέω ωμά.
nPb
Επιφανές μέλος
Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει το παιδί που θα μεγαλώνει σε μια οικογένεια ομοφύλων είναι τα άτομα με απόψεις όπως τις δικές σου που θα προσπαθούν να τον κάνουν δυστυχισμένο με κάθε τρόπο.
Το πρόβλημα είσαι εσύ/εσείς.
Και δεν ζητώ συγγνώμη που το λέω ωμά.
θεωρείται κάπως ή ίσως και τρελό ή και φασιστικό να προσπαθείτε να επιβάλλετε το υποκειμενικά λογικό και σωστό ως λογικό και σωστό με τις απόψεις σας...
...σαν κοινωνία προσωπικά σας ανέχομαι στα πλαίσια των κοινωνικών μου ευαισθησιών αλλά και πολιτισμικών προσωπικών αξιών και ηθών αλλά, δεν ανέχομαι την προκλητική υπερπροβολή του όλου θέματος σαν κάτι που πρέπει να το υιοθετήσουμε όλοι μας (και οι απέναντι, οι straight) και να γίνουμε σεξουαλικώς όμοιοι με σας...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.