Franco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά με τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efoula18
Νεοφερμένος
αφου ειναι ανθρωποι τοτε ειμαι υπερ τους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειμαι υπερ των ανθρωπινων δικαιωματων!
αφου ειναι ανθρωποι τοτε ειμαι υπερ τους!
:no1:
Εμένα πάντως μου κάνει κάτι εντύπωση....
Νταξ άντρας με άντρα πες ΝΤΑΞ κάτι εφαρμόζει...
Γυναίκα με γυναίκα, πώς γίνεται?? :!:
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ε τωρα τι να σου πω?? Δεν εχεις παρακολουθησει σχετικο <υλικο>??Γυναίκα με γυναίκα, πώς γίνεται?? :!:
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε τωρα τι να σου πω?? Δεν εχεις παρακολουθησει σχετικο <υλικο>??
Για να πω την αλήθεια όχι μέχρι ΤΟΣΟ πολύ :fss:
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Δονητές.:no1:
Αθώο αγόρι.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δονητές.
Αθώο αγόρι.
Αααα δεν έχει "κρέας" δηλαδή το μενού
Νταξ τότε
Franco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
abracadabra!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απόδειξη του πόσο υπερεκτιμούν τη λειτουργία του οργάνου τους οι άντρες. Έλα ντε, κάπως θα γίνεται.
Όσο για το σχετικό υλικό. Ίου. ΑΝ λάβουμε υπόψη ότι η πλειοψηφία που παρακολουθεί πορνό είναι άντρες (ή τουλάχιστον επισήμως, αυτοί που το δηλώνουν) οι πορνό ταινίες είναι γυρισμένες στα μέτρα των αντρών. Δηλαδή άντε οι στρέιτ ταινίες περιέχουν μεγάλη δόση αλήθειας (αν και συνήθως η κοπέλα είναι αυτή που φαντάζει κάπως βγαλμένη από κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ). ΑΛΛΑ οι ταινίες με λεσμπιαν σεξ, είναι ακριβώς γυρισμένες για να ικανοποιούν τους άντρες που πιστεύουν ακόμη πως αποτελούν τη θεραπεία για τη γυναικεία ομοφυλοφιλία.
Με λίγα λόγια. Δονητές = όχι πάντα. Όπως και πολλά άλλα ψέματα που υπάρχουν στο... "υλικό".
ουυσστ σεξιστες.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απόδειξη του πόσο υπερεκτιμούν τη λειτουργία του οργάνου τους οι άντρες. Έλα ντε, κάπως θα γίνεται.
Όσο για το σχετικό υλικό. Ίου. ΑΝ λάβουμε υπόψη ότι η πλειοψηφία που παρακολουθεί πορνό είναι άντρες (ή τουλάχιστον επισήμως, αυτοί που το δηλώνουν) οι πορνό ταινίες είναι γυρισμένες στα μέτρα των αντρών. Δηλαδή άντε οι στρέιτ ταινίες περιέχουν μεγάλη δόση αλήθειας (αν και συνήθως η κοπέλα είναι αυτή που φαντάζει κάπως βγαλμένη από κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ). ΑΛΛΑ οι ταινίες με λεσμπιαν σεξ, είναι ακριβώς γυρισμένες για να ικανοποιούν τους άντρες που πιστεύουν ακόμη πως αποτελούν τη θεραπεία για τη γυναικεία ομοφυλοφιλία.
Με λίγα λόγια. Δονητές = όχι πάντα. Όπως και πολλά άλλα ψέματα που υπάρχουν στο... "υλικό".
ουυσστ σεξιστες.
Δεν είμαι φαλλοκράτης αν αυτό κατάλαβες. Απλά δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται. Πάντως το πιασα το νόημα
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Για τον γαμο ειμαι κατα, παρολα αυτα ανθρωποι ειναι δεν μπορω να τους απαγορευσω εγω η οποιος αλλος ειναι κατα να παντρευτουν.Για μενα ομως ΔΕΝ πρεπει να παντρευονται με θρησκευτικο γαμο.
Οσο για την υιοθετηση παιδιων,εφοσον η ιδια η φυση δεν τους επιτρεπει να κανουν παιδια διοτι προκειτε για τελειως αφυσικο 2 ατομα του ιδιου φυλου να ειναι ζευγαρι,ποσο μαλλον να τεκνοποιησουν, ειμαι καθετα αντιθετος.
Ασχετα απο την φυση,ειναι αδυνατο ενα παιδι να μεγαλωσει σωστα σε ενα περιβαλλον 2 ανθρωπων του ιδιου φυλου οταν ειναι "ζευγαρι"(κατα τη γνωμη μου).
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή άμα ένα παιδί ζει με τον πατέρα και τον θείο του ,είναι κάτι διαφορετικό από το να ζει με τους 'πατεράδες' του?
ναι....:iagree:είναι σίγουρα πιο φυσιολογικό το να μένει με το πατέρα του και το θείο του απ το να έχει 2 πατεράδες και να ξέρει ότι ο ένας παριστάνει τη μαμά.................αου...σκέτη αηδία....:!:
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Απλά δεν είναι συνηθισμένο.ναι....:iagree:είναι σίγουρα πιο φυσιολογικό το να μένει με το πατέρα του και το θείο του απ το να έχει 2 πατεράδες και να ξέρει ότι ο ένας παριστάνει τη μαμά.................αου...σκέτη αηδία....:!:
Από το να ζει με γονείς που δεν το αγαπάνε καλύτερα να ζει σε μια ομοφυλόφιλη οικογένεια όπου θα το φροντίζουν και θα το νοιάζονται.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
ουτε στα ζωα βλεπουμε να κανουν παιδια ομοφυλα "ζευγαρια"
-----------------------------------------
Απλά δεν είναι συνηθισμένο.
Από το να ζει με γονείς που δεν το αγαπάνε καλύτερα να ζει σε μια ομοφυλόφιλη οικογένεια όπου θα το φροντίζουν και θα το νοιάζονται.
Να δουμε ομως πως θα βγει αυτο το παιδι στην κοινωνια με τον μπαμπα τον "Γιαννη" και την μαμα τον "Μητσο" ή την μαμα "Μαιρη" και τον μπαμπα "Ελενη"
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Ούτε τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια όπου ο ένας δεν μπορεί να κάνει παιδιά μπορούν να γονιμοποιήσουν.Με αυτήν τη λογικη δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά ούτε αυτοί.Μονο και μονο φυσικα αν το δειτε, δυο ομοφυλοφιλοι ΔΕΝ μπορουν να κανουν παιδια με την καμμια... Οποτε για να το κανονισε αυτο η φυση σημαινει πως κατι θα πηγαινει στραβα...
ουτε στα ζωα βλεπουμε να κανουν παιδια ομοφυλα "ζευγαρια"
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
Ούτε τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια όπου ο ένας δεν μπορεί να κάνει παιδιά μπορούν να γονιμοποιήσουν.Με αυτήν τη λογικη δεν πρέπει να υιοθετούν παιδιά ούτε αυτοί.
Αναφερεσαι σε ασθενεια ομως ή καποια δυσλειτουργια. Ετσι δεν ειναι??? Απο δυσλειτουργια δεν μπορουν να κανουν παιδια και οι ομοφυλοι ή μηπως επειδη δεν ειναι καν πλασμενοι για αυτο??
Δεν υπαρχουν υγιη ζευγαρια ετεροφυλα που να μην μπορουν να κανουν παιδια...
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Η ομοφυλοφιλία δεν είναι δυσλειτουργεία,ειναι προτιμηση.Αναφερεσαι σε ασθενεια ομως ή καποια δυσλειτουργια. Ετσι δεν ειναι??? Απο δυσλειτουργια δεν μπορουν να κανουν παιδια και οι ομοφυλοι ή μηπως επειδη δεν ειναι καν πλασμενοι για αυτο??
Δεν υπαρχουν υγιη ζευγαρια ετεροφυλα που να μην μπορουν να κανουν παιδια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.