Zed
Διάσημο μέλος
"Να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά..." 17,49%
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ;
"Να παντρεύονται και να γεννούν παιδιά..."
Εν καιρώ θα το δούμε κι αυτό σε μεγαλύτερη κλίμακα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τα περουσιακα στοιχεια δεν νομιζω πως ισχυει: μπορεις να τα μεταβιβασεις με διαθηκη και να κανει ο αλλος αποδοχη κληρονομιας.Απ'ότι έχω ακούσει, το να παντρεύονται δεν έχει μόνο την υιοθεσία σκοπό, παίζει ρόλο και η περιουσία.. Αν δεν ήταν παντρεμένοι, δεν θα μπορούσε ο ένας να κληρονομήσει τα περιουσιακά στοιχεία του άλλου μετά τον θάνατό του..
**Gay Pride : https://en.wikipedia.org/wiki/Gay_pride
Οντως πρεπει να τους σεβομαστε αλλα το θεμα δεν ειναι αν τους αντιμετωπιζουμε ρατσιστικά αλλα το οτι δεν πρεπει να υιοθετούν παιδια. Τι προτυπο επαναλαμβανω θα έχουν τα παιδια αυτα. Ειπαμε κατανοηση αλλα οχι υπερβοληΣτα πλαίσια του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οφείλουμε να μην εναντιωνόμαστε στους ομοφυλόφιλους. Δεν έχει νόημα πλέον εκείνη η ρατσιστική και αναίτια αντιμετώπισή τους από τους κατοίκους της υπαίθρου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Το θέμα για μένα είναι οτι θα έχουν σίγουρα προβλήματα αποδοχής απο τους συνομήλικούς τους, οι οποίοι επηρεάζονται απο μια κοινωνία που δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί κάτι τέτοιο (φαίνεται ακόμα και στο ischool αυτό).
Zed
Διάσημο μέλος
Το θέμα για μένα είναι οτι θα έχουν σίγουρα προβλήματα αποδοχής απο τους συνομήλικούς τους, οι οποίοι επηρεάζονται απο μια κοινωνία που δεν είναι έτοιμη να αποδεχτεί κάτι τέτοιο (φαίνεται ακόμα και στο ischool αυτό).
Πού το βλέπεις αυτό? Εγώ βλέπω το 50% να λέει ότι δεν έχει πρόβλημα μαζί τους...
Anarki
Διάσημο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τι πρότυπο θα έχουν; Δυο γονείς που αγαπιούνται, δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα αυτό.
Are you sure? :what:
Zed
Διάσημο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
Ε, αυτό λέω.Φαντάζεσαι το παιδί που θα υϊοθετήσουν τι αντιμετώπιση θα έχει στο σχολείο του?...
Σε ιδανικές συνθήκες αναφέρομαι, ήθελα να πω οτι δεν αλλάζει κάτι αν το ζευγάρι είναι ομόφυλο. Θα έλεγα κιόλας οτι το θεωρώ πιο πιθανό ένα ομόφυλο ζευγάρι να είναι πραγματικά αγαπημένο σε σχέση με ένα ετερόφυλο, αλλά επειδή αυτό βασίζεται σε διαίσθηση και όχι σε επιχείρημα, ξεχάστε οτι το είπαAre you sure? :what:
Notis
Νεοφερμένος
Φαντάζεσαι το παιδί που θα υϊοθετήσουν τι αντιμετώπιση θα έχει στο σχολείο του?...
Και τι επιπτώσεις θα έχει το ίδιο το παιδί..
Scandal
Διαχειριστής
ts ts
-petros
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η πλάκα είναι ότι αυτοί που προβληματίζονται για το τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στη σχολική ζωή του παιδιού, αυτοί πρώτοι είναι που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στο παιδί κατά τα σχολικά χρόνια.
ts ts
-petros
Σε αυτό έχει δίκιο...
Zed
Διάσημο μέλος
Η πλάκα είναι ότι αυτοί που προβληματίζονται για το τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στη σχολική ζωή του παιδιού, αυτοί πρώτοι είναι που θα δημιουργούσαν πρόβλημα στο παιδί κατά τα σχολικά χρόνια.
ts ts
-petros
Εγώ έχω πρόβλημα με τους gay. Αλλά δεν έχω πρόβλημα με ένα τέτοιο παιδί, ιδιώς όταν δεν φταίει. Πίστεψε με, ίσως ήμουν από τους ελάχιστους που θα του φερόντουσαν όσο πιο φυσιολογικά και φιλικά μπορούσα.
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοίτα, με τους ομοφυλοφυλους οπως εχω δηλωσει τιποτα δεν εχω. Αλλα δεν ειναι οτι φυσιολογικό. Με αυτήν την διαδικασία τροφοδοτείς μια αλυσιδα του είδους τους (λιγο κυνικο ακουγεται...αλλα τι να κανουμε). Και ενταξει, δεν αποφασισαν εκεινοι τι να γινουν αλλα δεν ειναι λογικο να δημιουργουνται αλλα ατομα του ιδιου ειδους απο την στιγμη που θα μπορουσαμε να το αποφυγουν. Και αλλωστε η φυση απο μονη της εχει αποφασισει ποιοι θα κανουν τι με ποιους.Τι πρότυπο θα έχουν; Δυο γονείς που αγαπιούνται, δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα αυτό.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
(εαν αναφερεσαι στην υιοθεσια)
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
με την ιδια λογικη να μην υιοθετουν και οι ατεκνοι αφου η φυση αποφασισε πως δεν τους δινει την ευκαιρια αυτη.
(εαν αναφερεσαι στην υιοθεσια)
Μήπως εννοείς τους στείρους;
Κατά τ'άλλα έχεις δίκιο.
Anarki
Διάσημο μέλος
Λες δηλαδή οτι επειδή είναι gay οι γονείς θα βγει gay και το παιδί; Δεν μπορώ να πω οτι μου φαίνεται προφανές αυτό.ΚΚαι ενταξει, δεν αποφασισαν εκεινοι τι να γινουν αλλα δεν ειναι λογικο να δημιουργουνται αλλα ατομα του ιδιου ειδους απο την στιγμη που θα μπορουσαμε να το αποφυγουν. Και αλλωστε η φυση απο μονη της εχει αποφασισει ποιοι θα κανουν τι με ποιους.
Τη φύση μην την αναφέρεις σαν επιχείρημα γιατί έχουμε πει αρκετές φορές ήδη οτι ομοφυλοφιλία παρατηρείται σε πάρα πολλά είδη, επομένως είναι υπο την αυστηρή έννοια "φυσιολογική".
Γιατί αισθάνομαι οτι κάνει κύκλους η συζήτηση;
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως εννοείς τους στείρους;
Κατά τ'άλλα έχεις δίκιο.
yep.
Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες δηλαδή οτι επειδή είναι gay οι γονείς θα βγει gay και το παιδί; Δεν μπορώ να πω οτι μου φαίνεται προφανές αυτό.
Τη φύση μην την αναφέρεις σαν επιχείρημα γιατί έχουμε πει αρκετές φορές ήδη οτι ομοφυλοφιλία παρατηρείται σε πάρα πολλά είδη, επομένως είναι υπο την αυστηρή έννοια "φυσιολογική".
Η ομοφυλία οτι συμβαίνει δεν σημαινει οτι ειναι φυσιολογική... Η πλειοψηφία των ζευγαριών σε όλα τα ειδη δεν είναι ομοφυλοφιλα.
Και για το αν το παιδί θα βγει gay οι πιθανότητες πολλαπλασιαζονται και μεγαλώνουν κατα τεραστιες ποσότητες...Λαθος προτυπα οπως έλεγα απο πριν. Αν οι γονείς είναι φανατικοί της ροκ μουσικής το παιδί έχει ελάχιστες πιθανοτητες να λατρευει την κλασσική μουσική(παραδειγμα).Το ίδιο ισχυει και με τις αρχες και την αντιληψη του σωστου λαθους.
Λες δηλαδή οτι επειδή είναι gay οι γονείς θα βγει gay και το παιδί; Δεν μπορώ να πω οτι μου φαίνεται προφανές αυτό.
Κανει οντως κυκλους, γιατι τα νεα μελη δεν κανουν τον κοπο να διαβασουν ο,τι εχουν γραψει οι προηγουμενοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.