potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
δειτε που μπορει να οδηγησει η ομοφοβια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=QcMEL3_YsVI[/ame]
και επισης επειδη διαβασα πριν κατι του τυπου "ο καθενας κανει στο κρεβατι του οτι θελει" γιατι πρεπει να περιοριζουμε την ομοφυλοφιλια στο σεξουαλικο κομματι? ειναι ενας τροπος ζωης που εμπεριεχει οτι υπαρχει σε καθε ζευγαρι (αγαπη,συντροφικοτητα)
ακομη ειμαι υπερ της υιοθεσιας σε ομοφυλα ζευγαρια.. εχω δει τετοια ζευγαρια να μεγαλωνουν παιδια καλυτερα και με πιο πολυ αγαπη απ'οτι ετεροφυλα ζευγαρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
journalist
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αλήθεια βεβαια είναι ότι καλύτερα να παει σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι παρά σε κάποιους γονείς χωρίς ηθική, και απολίτιστους
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
λυπαμαι πραγματικα καποιους οπισθοδρομικους τυπους που εχουν παρωπιδες και αρνουνται να δεχτουν τη φυση του αλλου..
δειτε που μπορει να οδηγησει η ομοφοβια https://www.youtube.com/watch?v=QcMEL3_YsVI
Την παραδέχομαι:no1:Μπράβο της
tolisman
Δραστήριο μέλος
Επειδή κάποιος είπε κάτι για τον Αριστοτέλη, ο Αριστοτέλης δεν ήταν σε καμμία περίπτωση ομοφυλόφιλος.. Believe me..!
Τώρα για την ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα, σαφώς υπήρχε όπως υπάρχει παντού... Αλλά δεν ήταν τόσο διαδεδομένη και αποδεκτή όσο υποστηρίζουν μερικοί. Αυτό που ήταν αρκετά διαδεδομένο και αποδεκτό και κατα τη γνώμη μου χειρότερο ήταν ένα είδος παιδεραστίας, όπου π.χ ένας 40χρονος άνδρας είχε πνευματική πρώτα, αλλά και σεξουαλική βέβαια σχέση με έναν π.χ 16χρονο.. Αυτή η πρακτική ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Κρήτη και στην Σπάρτη, γι' αυτό και είχε επινοηθεί ο μύθος του Γανυμήδη, όπως πληροφορεί ο Πλάτωνας στους Νόμους (νομίζω). Σε ένα χωριό της Λακωνίας, υπήρχε μέχρι πρόσφατα αυτή η πρακτική, δεν θυμάμαι σε ποιο.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή κάποιος είπε κάτι για τον Αριστοτέλη, ο Αριστοτέλης δεν ήταν σε καμμία περίπτωση ομοφυλόφιλος.. Believe me..!
Δε θα σε believe you, αν δεν αιτιολογήσεις τη σιγουριά σου.
tolisman
Δραστήριο μέλος
Αν υπάρχει κάποια αναφορά στην υποτιθέμενη ομοφυλοφιλία του Αριστοτέλη, παρακαλώ διαφωτίστε με.. Άνθρωποι είμαστε...
miv
Επιφανές μέλος
tolisman
Δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Δεν διαφωνω στο οτι μπορουν τα ομοφυλα ζευγαρια να δωσουν αγαπη στο παιδι,αλλα το προβλημα δεν εγκειται στην οικογενεια,αλλα στον κοινωνικο περιγυρο.
μπορουν να μεγαλωσουν ενα παιδι και να το κανουν δυναμικο με αυτοπεποιθηση που να μην χρειαζεται την επιβεβαιωση απο τον κοινωνικο περιγυρο ..
ακομη για τις επικρισεις που δεν θα διαφωνησω οτι θα υπαρξουν,οπως σε καθετι καινουριο, το προβλημα βρισκεται ακριβως στον κοιν περιγυρο (οπως και εσυ λες) που θα κοιταξει να μειωσει τον αλλο για να νιωσει ανωτερος..εκεινος εχει το προβλημα..και εκεινος πρεπει να διορθωθει..ολοι μας δηλαδη αντι να κατασπαραξουμε οτι ειναι διαφορετικο ας το αγκαλιασουμε που ξερετε ισως ειναι ευεργετικο για ολες τις πλευρες..
tolisman
Δραστήριο μέλος
ωραίο τραγούδι.. οι ομοφυλόφιλοι έχουν καλλιτεχνική φύση..
MARION-VALO-XXX
Νεοφερμένος
εννοω οτι αν παει με αλλη θα πω..."πηγε με καλυτερη απο εμενα"αν ομωσ παει με αλλον δεν εχω κατι να ζηλεψω. χαχαχαχα τ καταλαβεσ????????????????χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ
όχι. γιατί αυτό θα σημαίνει ότι σε είχε μόνο για βιτρίνα προσπαθόντας να κρύψει την πραγματική του σεξουαλικότητα. Θα σ άρεσε αυτό?
MARION-VALO-XXX
Νεοφερμένος
δημοκρατια εχουμε....και δεν ειναι αρρωστιααααααα.....αρρωστοσ ειναι αυτοσ π δεν αποδεχεται τν κοινωνια μασ σημεραααααα:iagree:Είναι αντισυνταγματικό και μη ορθολογικό αυτό που λες.
Κρίμα που το λες και σοβαρά.
-petros
MARION-VALO-XXX
Νεοφερμένος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
αν εχεις ταλεντο δεν εχει σημασια αν εισαι ομοφυλοφιλος/ετεροφυλοφιλος/ψηλος/κοντος/αδυνατος/χοντρος/ξανθος/μελαχρινοςωραίο τραγούδι.. οι ομοφυλόφιλοι έχουν καλλιτεχνική φύση..
tolisman
Δραστήριο μέλος
αν εχεις ταλεντο δεν εχει σημασια αν εισαι ομοφυλοφιλος/ετεροφυλοφιλος/ψηλος/κοντος/αδυνατος/χοντρος/ξανθος/μελαχρινος
Aπλώς, επειδή οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι είναι καταπιεσμένοι στην προσωπική τους ζωή, βρίσκουν μια διέξοδο στην τέχνη. Αυτό, εγώ το θεωρώ καλό...
.......
Όσον αφορά την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, επειδή δεν έχω τοποθετηθεί, πρέπει να πω πως κι εγώ αρχικά είμαι κατά, όχι φανατικά βέβαια.. Απλώς πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να γίνουν διάφορες έρευνες για το κατά πόσον επηρεάζει την ψυχολογία του εκάστοτε παιδιού αυτή κατάσταση. Αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε ούτε εγώ έχω πρόβλημα.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
καταπιεσμενοι δεν ειναι μονο οι ομοφυλοφιλοι,ολοι μπορουν να νιωσουν καταπιεση απο το περοβαλλον τουςAπλώς, επειδή οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι είναι καταπιεσμένοι στην προσωπική τους ζωή, βρίσκουν μια διέξοδο στην τέχνη.
tolisman
Δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
απλα ειπες καποια πραγματα με ενα υφακι που δε μου αρεσε και σου απαντησα..
δε νομιζω να βγηκα εκτος θεματος :fss:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.