meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον όρο "αδερφή". Το "πούστης" και ο σιδηρόδρομος το "ομοφυλόφιλος" με ενοχλεί.μπορείτε να σταματήσετε να αναφέρεστε στους ομοφυλόφιλους ως ''αδερφές''? εγώ είμαι αδερφή που έχω δύο αδερφές και η φίλη μου, που είναι νοσοκόμα, όχι οι ομοφυλόφιλοι.
Go figure!
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anthony
Δραστήριο μέλος
ο ορος ετεροφυλοφυλος δημιουργηθηκε απο αναγκη για να διαχωριζονται απο τους/τις ομοφυλοφιλους/λες......
οαχοαοαχ φανταζεσαι?ομοφυλοφιλος 3ου βαθμου(ακου σαν ασθενεια... )
εσυ καλη μου τωρα για ποιον λογο θιγεσαι???δε μπορω να καταλαβω.....
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επίσης με προσβάλλει η γραφή του γκέι με "υ". γκέι ή γκέης.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Anthony
Δραστήριο μέλος
Αυτο για το "υ" και το "ης" πιστευω δεν επιδεχεται σχολιασμου.....
τον ασπρο τον διακρινεις λογω χρωματος με τον μαυρο ή εγχρωμο.....ετσι χωριζεις τους γκευ με τους αλλους...απλο
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
meidei εισαι γκευ μηπως και παρεξηγιεσαι??αν ναι μαγκια σου........ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΝΤΩς ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ :S
Αυτο για το "υ" και το "ης" πιστευω δεν επιδεχεται σχολιασμου.....
τον ασπρο τον διακρινεις λογω χρωματος με τον μαυρο ή εγχρωμο.....ετσι χωριζεις τους γκευ με τους αλλους...απλο
Σου πήρε 5 σελίδες για να το καταλάβεις; Oh votre dieu!
Για το περί άσπρων και μαύρων, πέραν του ότι ο διαχωρισμός είναι πολύ ηλίθιος γενικά, δεν έχουν όλοι οι γκέι κάποιο κοινό εξωτερικό χαρακτηριστικό για να τους ξεχωρίζεις και να τους κατατάσσεις.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
τα υπολοιπα απλα τα προσπερνω
Ακριβως. Και γιατι να το κάνεις αλλωστε?Για το περί άσπρων και μαύρων, πέραν του ότι ο διαχωρισμός είναι πολύ ηλίθιος γενικά, δεν έχουν όλοι οι γκέι κάποιο κοινό εξωτερικό χαρακτηριστικό για να τους ξεχωρίζεις και να τους κατατάσσεις.
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλη βλακεία να είσαι γκέι για κάποιο λόγο ο θεός έκανε τους άντρες και τοις γυναίκες αλλιώς θα έκανε μονο την γυναικα η τον άντρα gt σκέψου gt να μην μπορούν και οι γκέι να κάνουν παιδιά e gt είναι διαφορετικοί και ο θεός δεν μας "εφτιξε"
Anthony
Δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Meidei αν κάνω λάθος διορθωσε με
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν επιλέγει ο αλλος να είναι γκει αλλα είναι απο τη φυση του. Πιστευεται ότι οποιοσδήποτε ανθρωπος θα επελεγε για κάποιο λόγο να έιναι γκευ? Γιατι? Για να ζει περιθωριοποιημενος και να ακουει τετοια αποψεις όλη του τη ζωη? Αρα γιατι να πεις ότι είναι βλακεια? Απο που ως που και βλακεια ποιου?
Meidei αν κάνω λάθος διορθωσε με
Πέραν του ότι γράφεις κι εσύ το γκέι με "υ", κανένα
Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν επιλογή μου να είμαι γκέι. Επιλογή μου ήταν να σταματήσω να το αρνούμαι.
Χαίρομαι. Δεν θέλω επειδή είμαι γκέι να μου συμπεριφέρονται καλύτερα ή χειρότερα από κάποιον άλλο. Θέλω να πιστεύω ότι έχω άλλες αξίες πολύ σημαντικότερες.φιλε καιγω αυτο πιστευω αλλα σε καμια περιπτωση δε προκειται να σας συμπεριφερομαι με καποιον ιδιαιτερο ή υποτιμιτικο ή ρατσιστικο τροπο....
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέραν του ότι γράφεις κι εσύ το γκέι με "υ", κανένα
Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν επιλογή μου να είμαι γκέι. Επιλογή μου ήταν να σταματήσω να το αρνούμαι.
Χαίρομαι. Δεν θέλω επειδή είμαι γκέι να μου συμπεριφέρονται καλύτερα ή χειρότερα από κάποιον άλλο. Θέλω να πιστεύω ότι έχω άλλες αξίες πολύ σημαντικότερες.
Αλήθεια το σηκώνεις το σακάκι ή μας δουλεύεις;
-----------------------------------------
Άκου, υπάρχει το φυσιολογικό και το παρεκλείνον. Αυτό που λοξοδρομεί, είναι ανωμαλία, ορμονική ή και εγκεφαλική. Πάντως είναι ανωμαλία. Και φυσικά, ένας ανώμαλος με έναν φυσιολογικό, διαφέρει άρδην, άρα μην περιμένει κανείς την ίδια αντιμετώπιση
Anthony
Δραστήριο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
2)Διαχωρισμοι δεν γινονται μονο λογω εξωτερικων χαρακτηριστικων (πχ εξυπνος-χαζος,ανοιχτοχερης-τσιγκουνης,gay-straight)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.