Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί; Δεν είπα ότι είναι πανάκεια, αλλά σε κάποιο βαθμό ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του. Φαντάσου μια κοπέλα που κάνει παρέα όλο με άντρες, πχ, κάποια στιγμή θα αρχίζουν να τη λένε "αγοροκόριτσο" και αυτή θα πάρει τις συνήθειες των αγοριών. Ίσως αυτό το παράδειγμα δείχνει καλύτερα αυτό που θέλω να πω
...λάθος επέλεξε να κάνει παρέα με αγόρια γιατί προτιμά τις δραστηριότητες των αγοριών...προϋπάρχει η επιθυμία
επίσης
...άλλο η συνήθεια και άλλο η σεξουαλική ταυτότητα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιατί; Δεν είπα ότι είναι πανάκεια, αλλά σε κάποιο βαθμό ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του. Φαντάσου μια κοπέλα που κάνει παρέα όλο με άντρες, πχ, κάποια στιγμή θα αρχίζουν να τη λένε "αγοροκόριτσο" και αυτή θα πάρει τις συνήθειες των αγοριών. Ίσως αυτό το παράδειγμα δείχνει καλύτερα αυτό που θέλω να πω
Μια τετοια κοπελα εξαρχης θα εχει καποιους λογους που κανει παρεα μονο με αγορια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Δε νομίζω ότι και αυτό ισχύει, δεν μπορείς να δηλαδή να πεις ότι είναι ένστικτο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προδιαγράφουν την σεξουαλικότητα του ατόμου και το επηρεάζουν. Αν κάποιος ζήσει σ' ένα περιβάλλον με γυναίκες για αρκετά χρόνια, χωρίς κανένα αντρικό πρότυπο, τότε προφανώς θα πάρει κάποιες από τις συνήθειές τους και μπορεί να γίνει ομοφυλόφιλος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μέσα του ήθελε να γίνει.
αν δεν εχει αντρικο προτυπο(δηλαδη αντρα στο κοινωνικο περιγυρο) δεν μπορει να γινει ομοφυλοφιλος. ρε παιδια, να με συμπαθατε, ο ορος ομοφυλοφιλος για μενα ειναι ανουσιος. ενας ανθρωπος μπορει να εχει και ομο αλλα και ετεροφυλικες σχεσεις στη ζωη του. δεν εχει νοημα να προσδιοριζουμε την σεξουαλικοτητα του με εναν τοσο γενικευμενο τροπο. δεν εχει, απλα, σημασια. απελευθερωθείτε λιγο απο τα στερεοτυπα και τις ταμπελες
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτος ο ανθρωπος σαν ορος ονομαζεται "αμφιφυλοφιλος"...αν δεν εχει αντρικο προτυπο(δηλαδη αντρα στο κοινωνικο περιγυρο) δεν μπορει να γινει ομοφυλοφιλος. ρε παιδια, να με συμπαθατε, ο ορος ομοφυλοφιλος για μενα ειναι ανουσιος. ενας ανθρωπος μπορει να εχει και ομο αλλα και ετεροφυλικες σχεσεις στη ζωη του. δεν εχει νοημα να προσδιοριζουμε την σεξουαλικοτητα του με εναν τοσο γενικευμενο τροπο. δεν εχει, απλα, σημασια. απελευθερωθείτε λιγο απο τα στερεοτυπα και τις ταμπελες
djimmakos
Διάσημο μέλος
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Alessandra
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Ένταξει, ίσως να είναι παρατραβηγμένη αυτή η εξήγηση, αλλά μου φαίνεται αρκετά παράξενο το γεγονός ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος από τη στιγμή της γέννησής του και απλώς όσο περνάνε τα χρόνια το καταλαβαίνει. Τα πάντα μας επηρεάζουν και τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο.
Δεν καταλαβαινω γιατι το βρισκεις παραξενο, περιπου στην ηλικια του δημοτικου το καταλαβαινουν οι περισσοτεροι αλλα μπορει και στο γυμνασιο που αρχιζουν και ενδιαφερονται για οτιδηποτε ερωτικο/σεξουαλικο. Ουσιαστικα παντα το ξερουν, αλλα καταλαβαινουν την κοινωνικη του σημασια τοτε.
A propos
Διάσημο μέλος
αν δεν εχει αντρικο προτυπο(δηλαδη αντρα στο κοινωνικο περιγυρο) δεν μπορει να γινει ομοφυλοφιλος. ρε παιδια, να με συμπαθατε, ο ορος ομοφυλοφιλος για μενα ειναι ανουσιος. ενας ανθρωπος μπορει να εχει και ομο αλλα και ετεροφυλικες σχεσεις στη ζωη του. δεν εχει νοημα να προσδιοριζουμε την σεξουαλικοτητα του με εναν τοσο γενικευμενο τροπο. δεν εχει, απλα, σημασια. απελευθερωθείτε λιγο απο τα στερεοτυπα και τις ταμπελες
Συμφωνώ. Ούτε βέβαια μπορούμε να μιλάμε για αμφιφιλοφιλία 100%. Ούτε για ετεροφιλοφιλία 100%. Από εκεί καταλαβαίνουμε ότι τα στερεότυπα και τα κλισέ είναι μια μεγάλη γελοιότητα. Άρα τι ίδιο ισχύει και με την παραδοσιακή εικόνα της οικογένειας.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Δεν καταλαβαινω γιατι το βρισκεις παραξενο, περιπου στην ηλικια του δημοτικου το καταλαβαινουν οι περισσοτεροι αλλα μπορει και στο γυμνασιο που αρχιζουν και ενδιαφερονται για οτιδηποτε ερωτικο/σεξουαλικο. Ουσιαστικα παντα το ξερουν, αλλα καταλαβαινουν την κοινωνικη του σημασια τοτε.
Kαι το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει ένα άτομο δεν παίζει κανένα ρόλο;
Άσχετο αλλά σχετικό
Kάπου είχα διαβάσει/ακούσει ότι η εγκληματικότητα οφείλεται σε γονίδια και μου έχει μείνει στο μυαλό μια φράση "Αφού ξέρουμε ότι θα γίνουν εγκληματίες, ας τα κλείσουμε στη φυλακή από νεογέννητα". Δεν το κάνανε όμως, ίσως γιατί ξέρανε ότι εκτός από γενετικούς παράγοντες (=προδιαθέση στην περίπτωσή μας, ακόμα και αν δεν παίζουν ρόλο οι γενετικοί παράγοντες) παίζει ρόλο και το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσουν.
superman
Δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Ντάξει, τώρα, αν μου την πέσει κανείς εννοείται πως θα φάει το βρίσιμο και το ξύλο της χρονιάς του (:p), αλλά αφού δε με πειράζουν, γιατί να έχω πρόβλημα;
A propos
Διάσημο μέλος
Ρε παιδια να σας πω κατι...Βλεπω οτι ειστε πολλοι εδώ που λετε οτι δεν εχετε προβλημα με τους ομοφυλοφίλους,ειμαστε ολοι ισοι κλπ...και γω μαζι σας δηλαδη... Αλλα δεν εχω συναντησει παιδια που να το λετε αυτο ουτε στο σχολειο,ουτε πουθενα...τι γινεται?
Δεν πάω πια σχολείο Πάντως η Ελλάδα είναι ακόμα πολύ πίσω σ'αυτόν τον τομέα!!!
superman
Δραστήριο μέλος
μα δεν καταλαβες!δεν το ειπα για κακο!ισα ισα που κ εγω πιστεύω οτι ειμαστε ολοι ισοι.Ομως κανεις δεν μου τα λεει αυτά περα απο εσας...Και μην πει κανεις οτι τα παιδια που ξερω ειναι η εξαιρεση στον κανονα...Ε δεν έχουμε, από τη στιγμή που δεν περιορίζουν τις δικές μας ελευθερίες, ας κάνουν ό,τι θέλουν. :p
Ντάξει, τώρα, αν μου την πέσει κανείς εννοείται πως θα φάει το βρίσιμο και το ξύλο της χρονιάς του (:p), αλλά αφού δε με πειράζουν, γιατί να έχω πρόβλημα;
djimmakos
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως έχω σκεφτεί και τα καλά όλης της υπόθεσης :p
-Ένας ομοφυλόφιλος δε θα μου κλέψει πότε την κοπέλα μου
- Μπορώ να κάνω και μια σοβαρή συζήτηση πέρα από το "πωπω, τι κ**ο έχει αυτή" :p
Γι' αυτό δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους, απλό
A propos
Διάσημο μέλος
Ε δεν έχουμε, από τη στιγμή που δεν περιορίζουν τις δικές μας ελευθερίες, ας κάνουν ό,τι θέλουν. :p
Το θέμα είναι να μην περιορίζουμε εμείς τις δικές τους ελευθερίες.
Όταν σου την πέφτουν κορίτσια (που δε σου αρέσουν ή είναι φορτικά) τις βρίζεις ή τις δέρνεις; Ε, δε νομίζω να σου την πέφτουν τόσο εύκολα. Θα σε ξέρουν υποτίθεται. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι..
Βέβαια ξέρω ότι κάνεις πλάκα.
superman
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.