Cucumber
Νεοφερμένος
Βαριέμαι ειλικρινά να γράφω για να σου απαντήσω. Αυτά που λες για βιολογικούς λόγους κτλ... πες τα σε αυτούς που επειδή ήπιαν 2 ποτηράκια παραπάνω μια μέρα θυμήθηκαν να πάνε με άνδρα σε μεγάλη ηλικία και γλυκάθηκαν και από τότε πάνε συνέχεια. Δεν τους είχε βγει...
Στις περιπτώσεις μεταστροφής, σκέπτομαι ότι κάτι πρέπει να προϋπάρχει και απλώς να μην υπήρχε το ερέθισμα που να το πυροδοτήσει μέχρι τότε, ή τίθεται θέμα καταπίεσης ή ενίοτε μου αρέσει να μνημονεύω την υπόθεση ότι στην πραγματικότητα όλοι είμαστε αμφισεξουαλικοί.
Η ανθρωπότητα πλήττεται από δογματισμό και θα ήταν ελαφρώς καλύτερη χωρίς ηθικολόγους του ελέους να ανησυχούν γι' αυτήν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
+άπειρο!Είναι βλακεία να γίνεις γκέι στις μέρες μας. Απλά δεν λέει με τόσες ξελιγωμένες κοπέλες που τριγυρνάνε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statistikos
Δραστήριο μέλος
Αυτοι που πανε σε μεγαλη ηλικια δεν αλλαξαν ξαφνικα, απλως το καταπιεζαν για κοινωνικους λογους. Αν νομιζεις οτι καποιος μπορει να ειναι ομοφυλοφιλος και να μην το εχει εστω υποψιαστει μεχρι τα 30 του εχεις μεγαλη αγνοια. Αναρωτιεμαι αν εχεις κανει τον κοπο να μιλησεις ποτε σε καποιον ομοφυλοφιλο ή καποια ομοφυλοφιλη και να ρωτησεις για το πως το βιωνει, πως ξεκινησε κτλ.
Κοίτα σας καταλαβαίνω σαν γυναίκες να το βλέπετε διαφορετικά. Η αλήθεια είναι πως έχω και φίλο ομοφυλόφιλο και τόνισα ότι δεν αναφέρομαι σε ερμαφρόδιτους ή σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Προς Θεού. Αλλά να με πείσετε ότι είναι βιολογική η αιτία που προκαλεί την ομοφυλοφιλία είναι τουλάχιστον αστείο. Είναι για IQ 5 χρονών παιδιού. Ομοφυλόφιλος ο οποίος σέβεται, τέλος, τον εαυτό του έχει διαφορά με αυτόν που γίνεται περίγελος. Εγώ δεν έχω κάτι με αυτούς του ανθρώπους. Καλά κάνουν, όσο δεν προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτή η ανωμαλία είναι κάτι φυσιολογικό. Εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων, είναι μια ανωμαλία-αδυναμία-προτίμηση που δεν πρέπει να της δίνουμε περισσότερη σημασία από όση αξίζει.
Cucumber
Νεοφερμένος
Κοίτα σας καταλαβαίνω σαν γυναίκες να το βλέπετε διαφορετικά. Η αλήθεια είναι πως έχω και φίλο ομοφυλόφιλο και τόνισα ότι δεν αναφέρομαι σε ερμαφρόδιτους ή σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Προς Θεού. Αλλά να με πείσετε ότι είναι βιολογική η αιτία που προκαλεί την ομοφυλοφιλία είναι τουλάχιστον αστείο. Είναι για IQ 5 χρονών παιδιού. Ομοφυλόφιλος ο οποίος σέβεται, τέλος, τον εαυτό του έχει διαφορά με αυτόν που γίνεται περίγελος. Εγώ δεν έχω κάτι με αυτούς του ανθρώπους. Καλά κάνουν, όσο δεν προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτή η ανωμαλία είναι κάτι φυσιολογικό. Εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων, είναι μια ανωμαλία-αδυναμία-προτίμηση που δεν πρέπει να της δίνουμε περισσότερη σημασία από όση αξίζει.
Αντιλαμβάνεσαι την ομοφυλοφιλία σαν απειλή της ανδρικής ταυτότητας ή του ανδρικού ρόλου;
statistikos
Δραστήριο μέλος
Αντιλαμβάνεσαι την ομοφυλοφιλία σαν απειλή της ανδρικής ταυτότητας ή του ανδρικού ρόλου;
Όχι απαραίτητα. Εκτός και αν μιλάμε για κραυγαλέες περιπτώσεις.
Ουτε οι επιστημονες που το μελετανε εχουν καταληξει σε μια μονομερη εξηγηση της σεξουαλικοτητας και ερχεσαι και λες εσυ που εισαι τελειως ασχετος και ισχυριζεσαι οτι ειναι για IQ πενταχρονου.
Δες, για παραδειγμα εδω https://drdeborahserani.blogspot.com/2006/05/genetics-and-sexuality-gay-gene.html
statistikos
Δραστήριο μέλος
A propos
Διάσημο μέλος
Μα δεν είναι ολοι οι gay ίδιοι. Οι περισσότεροι ότι θέλουν να κάνουν το κάνουν στα σπίτια τους, δεν επιδεικνύουν τις προτιμήσεις τους έξω γιατί ξέρουν ότι σε αυτήν την κοινωνία, θα προκαλέσουν αν το κάνουν...
Πράγματι, μην κοιτάς αυτά που προβάλλει η τηλεόραση. Αυτά είναι μια βιτρίνα, μια ταμπέλα που έχουν κολλήσει στους gay, και έχουν εμπορικοποιηθεί αυτοί και οι προτιμήσεις τους.
Συγχαρητήρια!
Noμίζω ότι η Δέσποινα έχει δίκιο - σκεφτείτε μόνο πόσους βλέπετε καθημερινά στο πρότυπο του βαρύ κι ασήκωτου άντρα που θα βρίσει στο φανάρι, θα σφυρίξει στην κοπέλα που περνάει, θα ρίξει κι ένα φτύσιμο να συμπληρωθεί το πακέτο.
Ο μόνος λόγος που αυτό δεν μας φαίνεται τόσο δηκτικό είναι πως οι ετεροφυλόφιλοι αποτελούν την πλειοψηφία. Αντιθέτως οποιαδήποτε προκλητική κίνηση από την μειονότητα των ομοφυλοφίλων είναι δακτυλοδεικτούμενη.
Συγχαρητήρια επίσης. Και βέβαια σπάνια ή και καθόλου οι ομοφιλόφιλοι γίνονται σωματέμποροι, έμποροι ναρκωτικών, οργανωτές τρομοκρατικών ή παραστρατιωτικών οργανώσεων. Με άλλα λόγια φαντάζουν άγιοι ως προς εμάς τους "άντρακλες". Σε πολλές ευρωπαικές χώρες βέβαια οι αντιλήψεις των ανθρώπων είναι πολύ πιο ανεκτικές ή τους δέχονται ακριβώς το ίδιο όπως τους ετεροφιλόφιλους. Η Ελλάδα όπως πάντα είναι δεκαετίες πίσω.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Τις διαβάζω και ξεφύγαμε από το θέμα.
Καθόλου. Εσύ δεν βλέπεις τη σύνδεση, προφανώς.
statistikos
Δραστήριο μέλος
Καθόλου. Εσύ δεν βλέπεις τη σύνδεση, προφανώς.
Το συγκεκριμένο θέμα είχε καλυφθεί. Σε παραπέμπω 3-4 ποστ πιο πριν.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
εχεις αποδειξεις οτι ειναι "ανωμαλια"; οχι, δεν εχεις. δεν μπορεις να τεκμηριωσεις την αποψη σου.
οσο και για το αν δινουμε περισσοτερη σημασια στην κατασταση, θα ελεγα οτι χανεις το δασος. εμενα δεν με ενδιαφερει ο σεξουαλικος προσανατολισμος του καθε ενα, αλλα με ενδιαφερει η αντιμετωπιση του κοινωνικου περιγυρου του, ο οποιος πολλες φορες δημιουργει διακρισεις και ειναι ομοφοβικος
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος
+άπειρο!
Τιιιι;;;Καταρχήν δεν ξυπνάς ένα ωραίο πρωί και αποφασίζεις να γίνεις ομοφυλόφιλος.Είναι συνειδητή σεξουαλική προτίμηση.Επίσης δεν τιμά κανένα από τα δύο φύλα η άποψη περί ξελιγωμένων κοριτσιών κλπ.Επιτέλους,γιατί η πλειονότητα των...αρσενικών διατυμπανίζουν την αρρενωπότητά τους και δεν κάνουν λόγο για τους ομοφυλόφιλους,εκτός κι αν πρόκειται να χλευάσουν ή να αποδείξουν το πόσο άνδρες είναι;
Crookshanks
Διάσημο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Τιιιι;;;Καταρχήν δεν ξυπνάς ένα ωραίο πρωί και αποφασίζεις να γίνεις ομοφυλόφιλος.Είναι συνειδητή σεξουαλική προτίμηση.Επίσης δεν τιμά κανένα από τα δύο φύλα η άποψη περί ξελιγωμένων κοριτσιών κλπ.Επιτέλους,γιατί η πλειονότητα των...αρσενικών διατυμπανίζουν την αρρενωπότητά τους και δεν κάνουν λόγο για τους ομοφυλόφιλους,εκτός κι αν πρόκειται να χλευάσουν ή να αποδείξουν το πόσο άνδρες είναι;
Δε νομίζω ότι και αυτό ισχύει, δεν μπορείς να δηλαδή να πεις ότι είναι ένστικτο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προδιαγράφουν την σεξουαλικότητα του ατόμου και το επηρεάζουν. Αν κάποιος ζήσει σ' ένα περιβάλλον με γυναίκες για αρκετά χρόνια, χωρίς κανένα αντρικό πρότυπο, τότε προφανώς θα πάρει κάποιες από τις συνήθειές τους και μπορεί να γίνει ομοφυλόφιλος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μέσα του ήθελε να γίνει.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
Δε νομίζω ότι και αυτό ισχύει, δεν μπορείς να δηλαδή να πεις ότι είναι ένστικτο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προδιαγράφουν την σεξουαλικότητα του ατόμου και το επηρεάζουν. Αν κάποιος ζήσει σ' ένα περιβάλλον με γυναίκες για αρκετά χρόνια, χωρίς κανένα αντρικό πρότυπο, τότε προφανώς θα πάρει κάποιες από τις συνήθειές τους και μπορεί να γίνει ομοφυλόφιλος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μέσα του ήθελε να γίνει.
Δε νομιζω οτι επηρεαζονται οι σεξουαλικες προτιμησεις καποιου απο το περιβαλλον του..
mercurius
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- 54321
- Alessandra Eliza
- qwertyuiop
- Joji
- Fanimaid123
- Philologist
- Citylights
- Appolon
- elpidarina
- edweimaste
- Athens2002
- mechanicarts
- Libertus
- Cupid
- Muffin18
- Pharmacist01
- lnesb
- MIkeTr123
- Meow
- Πύρος
- eukleidhs1821
- Jimmy20
- iminspain
- Daydreamer
- harry akritas
- Memetchi
- pink_panther
- anna333
- Mhtrogoal
- Αλκης Κ.
- No name
- don_vito
- Εχέμυθη
- Scandal
- charmander
- tsiobieman
- SlimShady
- Viedo
- cel123
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.