blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
comple
Νεοφερμένος
θελω να ρωτησω αν εχεις την επιλογη να διαλεξεις μια συγκεκριμενη περιοδο να πας στη κατασκηνωση ειτε ως ομαδαρχης ειτε ως στελεχος??Η μονη πηγη π εχω ειναι μια θεια μου π πηγαινε πολυ παλια και αυτο π θυμαται οτι γινοταν ειναι πως το εποχικο προχωπικο αν εκανε την δηλωση θα επρεπε να μεινει σε ολες τις περιοδους.Τι ισχυει απο τα 2??Επισης αν καποιος ξερει,ποιο συγκεκριμενα με απασχολει η κατασκηνωση του Αγιου Ανδρεα στη Νεα Μακρη.Και κατι τελευταιο,ανα περιοδο που κυμαινονται τα ποσα πληρωμης?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
εξαρταται απο την κατασκηνωση... εγω ειχα δουλεψει ομαδαρχης σε κατασκηνωση που ηταν αρχηγος ο προπονητης μου, οπότε δεν πέρασα συνέντευξη, αλλά απόσο ξέρω ρωτάνε απλά πράματαΓεια σας.. ετοιμάζομαι να πάω για ομαδάρχισσα και ήθελα τη γνώμη σας για την συνέντευξη.. μήπως ξέρετε τι ερωτήσεις πέφτουν?
Βιβακι96
Νεοφερμένος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
γεια σας και απο μενα λοιπον και εγω ενδιαφερομαι για ομαδαρχισα σε κατασκηνωση...και θελω να ακουσω τις εμπειριες σας..πως ειναι?ειμαι 17 χρονων...και σκεφτομαι να παω του χρονου που θα ειμαι 18,5
Εγω παλι σκεφτομαι να παω του χρονου που θα ειναι 15
Σοβαρα ομως, ολες οι ομαδαρχισες μας καπου εκει ειναι, δεν υπαρχειο καμια πανω απο 17...
Εγω οταν μιλουσα με τις ομαδαρχισσες μου παντως μου ελεγαν οτι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα απο το να εισαι κατασκηνωτης... Γιαυτο δεν θελω... Κατασκηνωτρια μεχρι τα 18 θα ειμαι χαχαχ
Guest 515609
Επισκέπτης
Και εγω σκεφτομαι για του χρονου. Λες να ειμαστε μαζι?γεια σας και απο μενα λοιπον και εγω ενδιαφερομαι για ομαδαρχισα σε κατασκηνωση...και θελω να ακουσω τις εμπειριες σας..πως ειναι?ειμαι 17 χρονων...και σκεφτομαι να παω του χρονου που θα ειμαι 18,5
Βιβακι96
Νεοφερμένος
edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος
εξαρταται απο την κατασκηνωση... εγω ειχα δουλεψει ομαδαρχης σε κατασκηνωση που ηταν αρχηγος ο προπονητης μου, οπότε δεν πέρασα συνέντευξη, αλλά απόσο ξέρω ρωτάνε απλά πράματα
Όντως απλά πράγματα ρωτάνε...εμάς αφού μας είχαν επιλέξει μας πέρασαν συνέντευξη θυμάμαι.... δεν ξέρω γιατί ...
Έκαναν πάντως ερωτήσεις όπως που μένεις...με τι ασχολήσε και τέτοια...ε και αν κάνεις κάποιο άθλημα καθώς το θέμα της κατασκήνωσης ήταν αυτό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Είσαι σίγουρη?εγώ ξέρω ότι ομαδαρχης γίνεσαι μετά τα 18 που μπορούν να σου βάλουν ένσημα και βοηθός πιο πριν που δεν πληρώνεσαι γτι είσαι ανήλικος...
Στις κατασκηνώσεις που έχω πάει ως στέλεχος υπάρχουν και ομαδάρχες κάτω των 18.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
Loreley
Περιβόητο μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)Τι ηλικίες είναι πιθανών να μου δώσουν?
2)Πόσα χρήματα βγάζεις περίπου?
infinity_kn
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.