sydney96
Δραστήριο μέλος
Νομίζω θα είναι χαρούμενος με το αποτέλεσμα.
Αν είδε μόνο το αποτέλεσμα και όχι ΟΛΟ τον αγώνα τότε σίγουρα θα είναι χαρούμενος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν:
- Αύριο 04/08 στους προημιτελικούς των 100m (έχει bye από τον προκριματικό γύρο). Τα 100m έχουν ημιτελικό και τελικό την Κυριακή 05/08.
- Τρίτη 07/08 στα 200m, προκριματικός. Τα 200m θα παίξουν επίσης 08/08 και 09/08.
- Παρασκευή 10/08 στη 4x100m σκυταλοδρομία. Τελικός των 4x100m το Σάββατο 11/08.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Δεν μας τα λέει καλά ο Τζόκοβιτς. Χάνει 1-0 και είναι 2-2 στο δεύτερο σετ
Τουλάχιστον βλέπουμε καλύτερο τένις από αυτό το μεσημέρι που ο μισός αγώνας ήταν τα σερβίς.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Εγώ δυστυχώς δεν το βλέπω, αλλά θα πω αυτό που λένε και στο ποδόσφαιρο: σε αυτούς τους αγώνες μετράει το αποτέλεσμα, όχι το θέαμα! Σήμερα βρήκε να ξυπνήσει ο Μάρεϊ; Δύο στους δύο αποκλεισμούς δεν θα τους αντέξω σε μια μέρα!
Ε για μένα αφού πέρασε ο Federer δεν έχει μεγάλη σημασία,οπότε ασχολούμαι με το θέαμα.Αν και θα ήθελα να δω για τελικό ολυμπιακών αγώνων Federer-Djokovic.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
'Aσχετο, αλλά ο Τσάτουμας ξεκίνησε με έγκυρο άλμα (επιτέλους!) και κόντρα άνεμο.... ας ελπίσουμε να συνεχίσει με έγκυρα....
Δεν τον βλέπω να περνάει
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Δεν τον βλέπω να περνάει
Ποτέ δεν ξέρεις.... μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προσπάθειας είναι έβδομος... και μόνο ένας έχει περάσει τα 8.10. Εγώ το εύχομαι πάντως.
fockos
Επιφανές μέλος
Ποτέ δεν ξέρεις.... μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προσπάθειας είναι έβδομος... και μόνο ένας έχει περάσει τα 8.10. Εγώ το εύχομαι πάντως.
Και εγώ το εύχομαι αλλά για να περάσει πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα
αυτό πιστεύω εγώ
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Έλα ρε έχασε ο Νόλε;; Εγώ πάντως ούτε ο φέντερερ αν και είναι συμπαθής σαν φυσιογνωμία και εξαιρετικός τενίστας δεν ήθελα να περάσει. Να αναδειχτεί και κανένας άλλος αθλητής.
Θα αναδειχθούν αθλητές στο μέλλον.... όπως ήρθε ο Νόλε και "έσπασε" το δίδυμο Ναδάλ-Φέντερερ, όπως ο Τσονγκά, που κατά καιρούς έχει κάνει ζημιές στους τρεις μεγάλους..... όπως ο Ντελ Πότρο, που κοίταξε τον Φέντερερ στα ίσια... ειδικά οι δύο τελευταίοι είναι μικρότεροι από τον Νόλε σε ηλικία. Ο Φέντερερ δεν θα είναι για πολύ ακόμα μαζί μας. Respect τενιστικά, αλλά δεν αντέχω άλλο τη φάτσα του με την ίδια έκφραση μονίμως, σε νίκες και ήττες...
Εμφανίστηκαν Τζόκο-Ντελπο και ξεφλώρεψε επιτέλους το άθλημα!
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
επιπλέον,βαρέθηκα να βλέπω παντού τους κινέζους να παίρνουν χρυσά μετάλλια...με αυτά που διάβαζα κιόλας για αυτούς(πώς προπονούν τους μελλοντικούς αθλητές,τί τους δίνουν ως ''ντοπινγκ'') έφριξα.....
και το τελευταίο και πιο άκυρο που διάβασα στις ειδήσεις σήμερα ;;; Ο Ταγιπ Ερντογάν θέλει να οικιοποιήσει την Ολυμπιακή φλόγα και τους Ολυμπιακούς αγώνες βεβαίως,βεβαίως............yo man θα σου πω και κάτι άλλο να χαρείς,και ο Σωκράτης και το παρεόνι του,όλοι Τούρκοι ήταν ,γέννημα-θρέμμα ........................
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μου είπατε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Παιδιά, τελικά ποιοι θα παίξουν στον τελικό ανδρών στο τέννις?
Ο Φέντερερ με τον Μάρεϋ.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Φέντερερ με τον Μάρεϋ.
Από ποιον αποκλείστηκε ο τζόκοβιτς?????????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.