chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Και με τί πρόφαση προσελκύεις τα κοριτσάκια στο σπίτι σου?
Πρώτον η συλλογή αυτή είναι ηλεκτρονική.
Οπότε ακόμα και αν ενεργοποιηθεί η ακτίνα γκαντεμιάς αυτή θα επηρεάσει το laptop και όχι το σπίτι (μιας και είμαστε σε σεισμογενή περιοχή).
Δεύτερον η πρόφαση είναι προφανής: "Έλα γιατί αλλιώς δε θα ξαναπερπατήσεις".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
χα.. το κανω και εγω αυτοΚρατάω και τα πάντα από τα ταξίδια στο εξωτερικό, αποδείξεις, εισητήρια, φυλάδια κοκ. Θεωρείται συλλογή;
βασικα εξωτερικο δεν εχω βγει
αλλα μου αρεσει να κρατω τετοια μικροπραγματα:xixi:
- εχω κρατησει αρκετες αποδειξεις απο μερη που πηγα (εντος ελλαδας παντα), κραταω παντα τα εισητηρια απο την κινηματογραφο, μαντηλακια απο αυτα που δινουν στο αεροπλανα και μυριζουν λεμονι
- επισης ,αν θεωρειται συλλογη :who:, εχω κρατησει μικρα πραγματα απο την καφε μου σχολικη χρονια, δλδ τα ραβασακια, τις ακυρες ζωγραφιες, πρωτυπες εργασιες που καναμε και πολλα τετοια
- οπως και συλλογη απο δωρακια που εχουν συναισθηματικη αξια( μεχρι και στειλο big εχω κρατησει)
- καποτε εκανε συλλογη απο κοχυλια και πετρες αλλα πλεον τις σταματησα
- τελος κρατω ομορφα στοιχακια που βρισκω πισω απο τα ημερολογεια, κρατω τα χαρτακια δλδ
ισως ακουγονται χαζα
ειχα αρχησει και εγω συλλογη με πορσελανινες κουκλες αλλα τις σπαγαμε
εμειναν μονο 3
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Είναι γλυκιές αναμνήσεις που έχω με φίλους, οικογένεια, από ταξίδια, από γιορτές, κτλ....
miv
Επιφανές μέλος
maria_rouli
Νεοφερμένος
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Μιλήστε για την συλλογή ή τις συλλογές σας.Εγώ για παράδειγμα έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή νομισμάτων και χαρτονομισμάτων.
ναι θα ερθεις να στη δειξω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
θειο-τραγι
Νεοφερμένος
Η μητέρα μου τα πέταξε με στην πρώτη ευκαιρία.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Τέτανο θα πάθαινες παιδί μου.Συνελεγα για πολλά χρόνια σκουριασμένα καρφιά από δρόμους.
Η μητέρα μου τα πέταξε με στην πρώτη ευκαιρία.
θειο-τραγι
Νεοφερμένος
Ημουν μικρό δεν ήξερα απο αυτά. Και για την ακρίβεια έπαιρνα κανονικά καρφια και τα έθαβα στον κήπο για να σκουριάσουν.Τέτανο θα πάθαινες παιδί μου.
(Ψυχανώμαλο I know)
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Ημουν μικρό δεν ήξερα απο αυτά. Και για την ακρίβεια έπαιρνα κανονικά καρφια και τα έθαβα στον κήπο για να σκουριάσουν.
(Ψυχανώμαλο I know)
Σου έχω νέα.Αν σκάψεις λάκκο κάτι χιλιόμετρα βάθος και θάψεις μέσα τα μολύβια σου,τα τρισέγγονα των τρισεγγόνων των τρισσεγγόνων τον τρισεγγόνων των τρισεγγόνων σου πιθανότατα θα ξεθάψουν διαμάντια! :no1:
θειο-τραγι
Νεοφερμένος
Πςςς η ιδοτητα του χημικου γινεται εμφανής σε κάθε post.Σου έχω νέα.Αν σκάψεις λάκκο κάτι χιλιόμετρα βάθος και θάψεις μέσα τα μολύβια σου,τα τρισέγγονα των τρισεγγόνων των τρισσεγγόνων τον τρισεγγόνων των τρισεγγόνων σου πιθανότατα θα ξεθάψουν διαμάντια! :no1:
(Είχα και μια συλλογη με απιστευτα ξυσμένα μολύβια. Έπρεπε να την είχα γλιτώσει απο τη μάνα για την αξιοποιήσω)
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
έχω συλλογή από cd μουσικής, ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, γραμματοσήμων, κάποιους δίσκους βινυλίου, παλιών νομισμάτων και χαρτονομισμάτων. Μόνο μη με ρωτήσετε πως τα έχω χωρέσει στο δωμάτιο μου..Κάθε φορά που τα βλέπει η μαμά μου θέλει να μου τα πετάξει...
xkorko
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
^^, εδω κ 3 χρονια ξεκινησα αυτες τις γυαλινες μπαλες (π περιεχουν χιονι η χρυσοσκονη) ως ενθυμια απο τ μερη π εχω επισκεφτει (εντος κ εκτος ελλαδος)
Επίσης,από τα πιο ενδιαφέροντα που διάβασα στο θέμα,ήταν η συλλογή από πορσελάνινες κούκλες,
και για τα αποξηραμένα τριαντάφυλλα που ανέφερε κάποιος.
Εγώ παλιότερα,κρατούσα φύλλα αλληλογραφίας.
Eίχα και ένα album με γραμματόσημα,αλλά το βρήκα πολύ βαρετό από ένα σημείο και μετά.
Ανέκαθεν "όνειρο" μου βέβαια,ήταν να κάνω μια μεγάλη συλλογή από μουσικά κουτάκια.
Η κοσμηματοθήκες.
Τώρα έχω κάποιες νεραϊδούλες σε διάφορα σημεία στο σπίτι,είναι ακριβές,
οπότε δεν μπορώ να παίρνω συχνά,
αλλά θέλω να δημιουργήσω μια γωνίτσα κάποια στιγμή γεμάτη με νεραϊδούλες.
Κολλήματα είναι αυτά,τι να κάνουμε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Η κοσμήματα.
Για μια στιγμή όπως διάβαζα νυσταγμένος λυπήθηκα αυτόν που θα σε πάρει
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Για μια στιγμή όπως διάβαζα νυσταγμένος λυπήθηκα αυτόν που θα σε πάρει
διάβασες εικονίσματα; ή είμαι off ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.