Οι συλλογές μας!

Klaou2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα.
ασχετο, εγω συλλεγω Ολυμπιακες κονκαρδες, αν και το εκανα κυριως το 2004.... εχω 130 απο την δικη μας ολυμπιαδα, 1 απο το Πεκινο και 2 απο την Αγγλια... πολλες απο αυτες πανακριβες... αλλα ολες τελειες!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Muxu Su

Διάσημο μέλος

Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3,019 μηνύματα.
Εσείς κάνετε η έχετε κάνει ποτέ κάποια συλλογή; Έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε; ;)
π.χ απο γραμματόσημα, απο το οτιδήποτε;
Εγώ κάνω!! :redface:
1η Συλλογή: Κουτάκια τσίχλας! :)
View attachment 43912
View attachment 43913
2η Συλλογή: Μπουκάλια Κολόνιας
View attachment 43914
Μιλήστε για την συλλογή σας!!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,577 μηνύματα.
Πριν 15 χρόνια είχα ασχοληθεί με τη συλλογή νομισμάτων και χαρτονομισμάτων.
Μετά κατάλαβα την ματαιότητα του πράγματος και σταμάτησα. Δεν συλλέγω τίποτα. :P
Όμως ό,τι είχα συλλέξει το έχω κρατήσει και είναι ξεχασμένο στη ντουλάπα:
τα νομίσματα - χαρτονομίσματα, κάτι μπουκαλάκια γυάλινα coca cola που ήταν συλλεκτικά και τα έδινε πριν 17 χρόνια ο Μαρινόπουλος, άδεια κουτιά τσιγάρων Marlboro συλλεκτικά (τα κράταγα αφού τα κάπνιζαν οι γονείς μου), ένα εισιτήριο Ολυμπιακών Αγώνων 2004 που είχαμε πάει με το Γυμνάσιο. α και κάτι κάρτες Smiley and Web που τις εξαργήρωνα για να μπαίνω ίντερνετ δεκαετία 00 :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια