Manthak47
Νεοφερμένος
Και την ύλη την είδα, όπως είδα και τι είδους θέματα πέφτουν σε αυτά τα μαθήματα.
Και φυσικά για στόχο την Ιατρική είναι worst case scenario, αφού έχει βάση από 19.000 και πάνω, σε μαθήματα δυσκολίας (Βιολογία & Χημεία Κατεύθυνσης). Δηλαδή για να το βγάλω το worst case scenario, θα έπρεπε να υπολογίσω σε ένα μάθημα ότι θα έπαιρνα στο τετράμηνο κάτω από τη βάση, στο άλλο δε θα πήγαινα να γράψω καθόλου και πάει λέγοντας; Έτσι έχουμε το 0 για worst case scenario, πράγμα που μας ενδιαφέρει τόσο, όσο ένα κλάσμα με παρονομαστή 0.
Και να τονίσω ότι βγαίνουν το πολύ και κατά μέσο όρο 18.500. Δοκίμασα και με άλλους βαθμούς και βγήκαν 17.000, αλλά δε νομίζω ότι θα πάρω τόσο. Καλό είναι πάντα να μην είμαι τόσο αισιόδοξος, γιατί η ζωή (απ' όσο έμαθα μέχρι τώρα) μόνο αναπάντεχες σφαλιάρες ξέρει να ρίχνει για όσους χαίρονται τόσο, αλλά και το να έχω (από το Γυμνάσιο μέχρι και τώρα) συνεχόμενα 18άρια, 19άρια και 20άρια στα θετικά μαθήματα δε μου λέει ότι πρέπει να είμαι τόσο ανέλπιστος.
Βέβαια θα δείξει, και ίσως να έχω άδικο, αλλά στοχεύοντας ψηλά φτάνεις τα λίγο χαμηλότερα. Στοχεύοντας χαμηλότερα, ίσως και να είσαι τυχερός ώστε να πετύχεις τα πολύ χαμηλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Παιδιά χαλαρώστε. Ας κοιτά ο καθένας τη δουλειά του. Ωραίο είναι που λέμε τις απόψεις μας αλλά εντάξει, κάποιες φορές είναι καλύτερα να κάνουμε το πρώτο. Ο καθένας έχει τους στόχους του. Ας προσπαθήσει να τους πετύχει όπως νομίζει αυτός καλύτερα. :iagree:
Για να μην είμαι και off topic, επαναλαμβάνω για μένα. ΜΒ&Γ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω παντως σε θυμαμαι οταν πρωτογραφτηκες να λες για Νομικη.1,5-2 χρόνια τώρα και τι δεν έχω πει!
Τώρα έχω κάτι στο μυαλό μου,αλλά δεν το λέω μη το γρουσουζέψω και αλλάξω πάλι.Πληροφοριακά χτες αλλα και πριν λίγο πάλι είχα μία ιδέα για μια σχολή που δεν την είχα ξανασκεφτεί.
Όταν θα περάσω κάπου θα σας ενημερώσω
Guest 292010
Επισκέπτης
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Αρχισαν παλι οι συντομογραφιες... καλα ρε παιδια, εσεις εχετε βαλθει να με τρελανετε!! Για να κανω τη μαντεψια μου... Να υποθεσω οτι εννοεις μοριακης βιολογιας και γενετικης?? Αν ναι καλη σου τυχη φιλε μου!!Wow! Ότι θα έπεφτε τόση ανάλυση, πάλι, και σε αυτό το θέμα δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια. :xixi:
Παιδιά χαλαρώστε. Ας κοιτά ο καθένας τη δουλειά του. Ωραίο είναι που λέμε τις απόψεις μας αλλά εντάξει, κάποιες φορές είναι καλύτερα να κάνουμε το πρώτο. Ο καθένας έχει τους στόχους του. Ας προσπαθήσει να τους πετύχει όπως νομίζει αυτός καλύτερα. :iagree:
Για να μην είμαι και off topic, επαναλαμβάνω για μένα. ΜΒ&Γ.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Αρχισαν παλι οι συντομογραφιες... καλα ρε παιδια, εσεις εχετε βαλθει να με τρελανετε!! Για να κανω τη μαντεψια μου... Να υποθεσω οτι εννοεις μοριακης βιολογιας και γενετικης?? Αν ναι καλη σου τυχη φιλε μου!!
Ναι αυτό εννοώ.
Νόμιζα πως ήταν αρκετά γνωστή συντομογραφία. :xixi:
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ 3ο Πεδίο γενικά. Ιατρική, Φαρμακευτική, Βιολογία κλπ.
συμφωνω..:iagree::iagree:γενικα οπου και να περασω απο το 3ο πεδιο με ενδιαφερει.
κυριο στοχο εχω τη φαρμακευτικη αλλα ειναι λιγο τσιμπημενες οι βασεις οποτε δεν 3ερω...αλλα υπαρχουν πολλες αλλες σχολες που με ενδιαφερουν οπως ειπα και πριν,οι οποιες εχουν χαμηλοτερες βασεις και ειναι πιο ευκολο να περασω οποτε οκ..σημασια εχει οτι εχω καταληξει σε αυτο το πεδιο κ εχω πολλες επιλογες
13diagoras
Δραστήριο μέλος
k@terin@ st@rsky
Νεοφερμένος
αλλα αν δεν μπς εδω ισως παω στην βουλγαρια (αφου απο κι ειμαι)
αυτα.........
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
*Iατρικήεγω αν πιασω τα μορια θελω πολλή να σπουδάσω γιατρικη
αλλα αν δεν μπς εδω ισως παω στην βουλγαρια (αφου απο κι ειμαι)
αυτα.........
Chris1993
Περιβόητο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Εγω παλι ειμαι αναμεσα σε δυο : ηλεκρολογων μηχανικων στο μετσοβιο ή ΣΣΑΣ οδιαντιατρικη .Δεν ξερω τι να διαλεξω ειμαι μπερδεμενοςΕσεις τι λετε??
Μωρε βγαλε πρωτα τα μορια και βλεπεις
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dimitra!!!
Νεοφερμένος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Thanos__
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.