Θάλεια
Διάσημο μέλος
α οκ
αλλά και πάλι, λίγο νωρίς δεν είναι να ξεκινήσει η προπώληση;
shit.Πήγα και σήμερα στον Ιανό.Δεν ήξερα να ρωτήσω αν ισχύει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος
shit.Πήγα και σήμερα στον Ιανό.Δεν ήξερα να ρωτήσω αν ισχύει.
και με έχει φάει η αγωνία!!
αν έχει ξεκινήσει θέλω να πάρω το εισιτήριο από τώρα΄..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν είναι θα φροντίσω να περάσω απ'το βιβλιοπωλείο αυτές τις μέρες!
ευχαριστώωω
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποιος πηγε στην Αθηνα και πως ηταν. . .;
φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ....
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
φιλε εγω πηγα στην συναυλια τους στην αθηνα....αλλα να σου πω την αληθεια,δεν ειχαν την δυναμικη που περιμενα...ξεκινησαν πολυ καλα,αλλα μετα απο καποια στιγμη εκαναν μεγαλη κοιλια....και δεν το λεω μονο εγω,δυστυχως...μονο οταν ειπαν το ¨οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο¨ εγιναν καπως καλυτερα τα πραγματα,αλλα ξαναεπεσαν...εμενα προσωπικα δεν μου αρεσαν και πολυ....
Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο.
toumilo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελα ενταξει χωρις ενα βασικο μελος δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι σαν το λυκαβηττο(πωωωω ρε θα θελα να ημουν στο λυκαβηττο),εγω θα παω στην συναυλια της θεσσαλονικης εχω και εισιτηριο.
εχεις δικιο σ αυτο...απλα ενταξει....ηταν οι πυξ-λαξ κι ειχα περισσοτερες απαιτησεις...χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν ηταν καλοι ετσι?
απλως-για μενα-δεν ηταν οι πυξ-λαξ που ξερουμε...
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011, Καυτατζόγλειο Στάδιο
Θα είμαι & εγώ εκείιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Και εγω, αρενα ή καθισματα?
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι.
Βetty
Δραστήριο μέλος
Και εγω, αρενα ή καθισματα?
Kαθίσματα. Εσύ?
Στην Αθήνα άκουσα ότι αυτοί που ήταν πάνω σε διάζωμα δεν είχαν καλό ήχο.Και γενικά σαν ακουστική δεν το είχαν προετοιμάσει καλά.
Plus, ότι στο ''πετάς τα ρούχα σου ψηλά γυμνός μες στη χαρά σου'' γδυθηκαν όλοι.
ohh really?
Πήγες? Πώς πέρασες?
Βetty
Δραστήριο μέλος
Ειμαι απο Ηρακλειο και λεω να παω οταν ερθουν εδω...Ποσο ειναι το εισιτήριο και απο ποτε πρεπει να εισαι εκει για να μην εισαι κερκιδες;
Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις?
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί όχι στις κερκίδες? Αρένα θέλεις?
Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα...
Βetty
Δραστήριο μέλος
Μια κοπελα πιο πανω σε σχολιο της ειπε οτι στο διαζωμα δεν ακουγοταν καλα ο ηχος..Δεν ξερω αν το προβλημα αυτο θα υπαρχει και στο Ηρακλειο ή θα το εχουν διορθωσει..Επισης εχω μυωπία και δεν θα βλεπω τιποτα απο διαζωμα...
Αχχχχχχχχχχ
Όπως κ να 'χει...
αδημονώ
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαθίσματα. Εσύ?
Αρενα παντα
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.