werip
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο ακριβως θελώ να πω Κωνσταντινε: Τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα τμηματα του Παμακ [ειδικα το ΔΕΟΠΣ που αναφερεις!!!] ειναι για την ψ****. Την εφαρμοσμενη πληροφορικη βεβαια την ειχα σε υποληψη, εχει πεσει λες;
δεν αλλαξε τιποτα(με εξαιρεση την βαση που επεσε υπερβολικα τα τελευταια τρια,τεσσερα χρονια,14900 ειναι φετος καπου εκει, ειναι βεβαια και απο αλλο πεδιο η εισαγωγη της σχολης) και μαλιστα αναβαθμιστηκε με την απορροφηση της διοικησης τεχνολογιας(computer management)η οποια εγινε κατευθυνση στην σχολη,η σχολη ΔΤ στο ΟΠΑ παρεμπιπτοντως ειναι ανεξαρτητο τμημα,αυτη ειναι και η ουσιαστικοτερη αλλαγη.
α μια ακομα! επειδη αυξηθηκαν πολυ οι εισακτεοι,δινονται πλεον και μεγαλα αμφιθεατρα,εκτος δηλαδη απο τον κλασικο πυργο,καιρος ηταν νομιζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathisso
Νεοφερμένος
Βγήκαν οι βαθμολογίες και είμαι και εγώ σε δίλημμα στο τι να δηλώσω πρωτα (Απθ ή ΠαΜακ)...
Εβγαλα 14.900 περιπου μορια στο 5ο ,ειμαι λιγο απογοητευμενος μιας και περιμενα πως θα πηγαινα αρκετα καλυτερα.
Τελος παντων...
Εχω δει και τα δυο προφίλ προγράμματων Σπουδών των δυο πανεπιστημιων και μπορω να πως πως του Απθ με ελκυει περισσοτερο.
Ωστοστο υπαρχουν συμμαθητές που μου λενε καλυτερα ΠαΜακ (αναφεροντας χαρακτηριστικα οτι το Απθ ειναι $%^&*&*)
Θα ηθελα και τη δικη σας γνωμη,ωστε να παρω τελικα την αποφαση για του που θα δηλώσω πρώτα.
Στα υποψιν θα ηθελα να συνδυάσω προγραμματισμο (μιας και μου αρεσει ο κλαδος,αλλα δεν θελω τοσο να σπουδασω πληροφορικη) και οικονομικα ειτε με μετ/κο ειτε κατα τη διαρκεια σπουδων των οικονομικών επιστημών
Ευχαριστω για το χρονο σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathisso
Νεοφερμένος
Καποια αποψη απο καποιον/α;
φευγω διακοπες και πρεπει να οριστικοποιησω σε μια βδομαδα περιπου το μηχανογραφικο
Μαρία Γ.
Νεοφερμένος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Για ποια τμήματα συγκεκριμένα ;Μην σκάτε καλύτερό πανεπιστήμιο ψηφίστηκε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ας μην το παρουσιάζουν στην τηλεόραση και στα σχολεία... Γιατί θα χάσουν την αξία τους τα πανεπιστήμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.... Να τα λέμε και αυτά...
Μαρία Γ.
Νεοφερμένος
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειναι στα 250 καλυτερα λοιπον στην αξιολογηση των TIMES εχεις λαθος
βρισκεται μεταξυ 351 και 400 οντας ομως το καλυτερο ελληνικο πανεπιστημιο
401 με 500 βρισκεται το πανεπιστημιο των Ιωαννινων,μετα το καποδιστριακο
στο 501-600 το ΕΜΠ
και μετα ακολουθουν τα αλλα
σε αλλη αξιολογηση,παντα των TIMES ,βρισκεται της Κρητης στα 100 καλυτερα νεα (κατω των 50 ετων) και συγκεκριμενα στην 51 θεση
το πανεπιστημιο εχει δυνατες θετικες σχολες,φυσικο,χημικο,βιολογικο,αλλα και φιλολογικο και αλλα
παντωςΠαιδιά σαν απόφοιτος του απθ θα έλεγα ότι μάλλον το παμακ είναι καλύτερο από το απθ. Όχι πάντως σημαντικά. Σίγουρα η διαφορά είναι πολύ μικρότερη από αυτή που άκουγα σαν μαθητής στο σχολείο. Και από όσο ξέρω από καθηγητές, και απο βιογραφικά καθηγητών το οικονομικό του παμακ είναι ένα πολύ μέτριο τμήμα.
σε ενα συγκριτικο δημοσιευσεων(εκδοση 2009) που εχω υποψιν μου το κορυφαιο τμημα σε δημοσιευσεις ειναι το οικονομικο ΑΣΟΕΕ και μετα το αντιστοιχο του ΠΑΜΑΚ
https://www.slideshare.net/nitse/gs-h-index
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην σκάτε καλύτερό πανεπιστήμιο ψηφίστηκε το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ας μην το παρουσιάζουν στην τηλεόραση και στα σχολεία... Γιατί θα χάσουν την αξία τους τα πανεπιστήμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.... Να τα λέμε και αυτά...
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/3945/sta-koryfaia-panepistimia-toy-kosmoy-to-ekpa
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
πρωτη φορα την ακουω
υπάρχει κάπου να την δούμε;δεν μου ανοιγει εμενα ενα λινκ που βγηκε στην αναζητηση πρωτο πρωτο(δεν εννοω αυτο της αναπαραγωγης της ειδησης από το αθηναικό πρακτορείο παραπανω)μονο ως προσωρινα αποθηκευμενη και παλι μερικως,αυτο παραπεμπει σε αυτην,αλλα δεν ανοιγει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katiemarch
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.