Οικονομικό ή Διοίκηση επιχειρήσεων (ΔΙ.ΠΑ.Ε.)

Nickt23

Νεοφερμένος

Ο Nickt23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Καλησπέρα , σκέφτομαι επειδή είμαι από Σέρρες να ενταχθώ σε ένα από τα δυο τμήματα του διπαε σερρων που είναι το οικονομικό ή το διοίκηση επιχειρήσεων , εμένα θα με ενδιέφερε στο μέλλον να γίνω δημόσιος υπάλληλος ή λογιστής ή να ασχοληθώ με τουριστικά , ποια είναι η γνώμη σας να εισαχθώ στο οικονομικό ή στο διοίκηση επιχειρήσεων και επίσης αν κάποιος έχει μπει σε ένα από αυτά τα τμήματα ας μου πει πως είναι
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,217 μηνύματα.
Κοίταξε είναι πανομοιότυπες σχολές αλλά με διαφορές! Γενικά να ξέρεις ότι οτιδήποτε να διαλέξεις από τα δύο θα χρειαστείς 100% μεταπτυχιακό!
Γενικά οι σχολές που είναι καθαρά οικονομικά(aka:Οικονομικών Επιστημών) είναι "μαθηματικές" σχολές...δηλαδή έχουν πολλά μαθηματικά, στατιστική, ποσοτικά μαθήματα και οικονομετρίες και σου παρέχουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων γύρω από τα οικονομικά(μικρο-μακρο-λογιστικη-χρηματοοικονομικα κλπ).
Αντίθετα η σχολή διοίκησης επιχειρήσεων είναι είναι πιο δημιουργική σχολή διότι μπορείς να ασχολήθεις με πολλά πράγματα(περιέχει περισσότερα μαθήματα πχ λογιστικής,μάρκετιγκ,διοίκηση ανθρωπίνων πόρων,κάποια δίκαια όπως αστικό ή φορολογικό).
Τσέκαρε τα προγράμματα σπουδών και το περιεχόμενο των μαθημάτων της κάθε σχολής,θα σε βοηθήσει πιστεύω αρκετά!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top