Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
φέτος θα πάω τρίτη λυκείου και πρέπει να διαλέξω κατευθυνσή. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάω οικονομικά και ενδιαφέρομαι για το οικονομίας και διοίκησης στα Γρεβενά. Ωστόσο από όλους ακούω οχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα αλλά γενικότερα για την κατεύθυνση οτι πανε οι "άχρηστοι" και οτι θα πρεπε να πάω θετική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sotiris.Y
Νεοφερμένος
δεν είσαι καλός ή διατεθειμένος να διαβάσεις φυσική και χημεία ή και βιολογία!
Διότι κάθε χρόνο πέφτουν στις πανελλήνιες -όπως και φέτος- αρκετά δύσκολα θέματα ειδικά στη φυσική (δεν αναφέρω τα μαθηματικά γιατί στα οικονομικά τα έχεις ούτως ή άλλως!). Αν θες μια σχολή που να είναι κοινή σε θετική και οικονομικά να διαλέξεις οικονομικά αν και πρέπει να δεις τί μαθήματα έχουν ώστε να δεις αν θα μπορείς να ανταπεξέλθεις αν περάσεις από οικονομικά (ο νοών νοείτω)!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Earendil
Νεοφερμένος
Wrong
Δραστήριο μέλος
1)δεν εχεις τοσο διαβασμα (αοθ,αεππ πιο ευκολα απο χημεια+φυσικη) εαν και δεν ξερεις τι θα συμβει μεχρι να δωσεις με υλη κλπ...
2)εχεις περισσοτερες γνωσεις πληροφορικης για την σχολη σου ΕΑΝ βεβαια πας σε σχολη πληροφορικης (ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ????)
οσο για τις σχολες οικονομικων θα σου προτεινα καποια εκτος αυτης των γρεβενων γιατι και εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...ποσα μορια πιστευεις θα βγαλεις απο οικονομιας-πληροφορικης;
Panos_02
Εκκολαπτόμενο μέλος
για μενα (τωρα θα παω πρωτη λυκειου) η κατευθυνση της οικονομιας-πληροφορικης ειναι πολυ καλη επιλογη για μερικους λογους:
1)δεν εχεις τοσο διαβασμα (αοθ,αεππ πιο ευκολα απο χημεια+φυσικη) εαν και δεν ξερεις τι θα συμβει μεχρι να δωσεις με υλη κλπ...
2)εχεις περισσοτερες γνωσεις πληροφορικης για την σχολη σου ΕΑΝ βεβαια πας σε σχολη πληροφορικης (ΤΕΛΟΣ ΕΑΝ ????)
οσο για τις σχολες οικονομικων θα σου προτεινα καποια εκτος αυτης των γρεβενων γιατι και εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα...ποσα μορια πιστευεις θα βγαλεις απο οικονομιας-πληροφορικης;
Το γνωρίζω οτι είναι ευκολότερα από την οικονομίας πληροφορικής αν και δεν έχω θέμα με φυσική χημεία και ναι ενδιαφέρομαι και για σχολές πληροφορικής οπότε πιστεύω όπως είπες οτι θα με βοηθήσει το ΑΕΠΠ στην περίπτωση που πάω σε σχολή πληροφορικής.
Οσο για τα μορια πιστευω οτι θα βγαλώ το λιγοτερο 15000
don_vito
Δραστήριο μέλος
Στα οικονομικά πάνε κάτι βλάκες εξού και τα πανεύκολα αοθ , αεππ που γραφεί ο οποιοσδήποτε 100/100 με διάβασμα 10 ημερών !
Guest 699855
Επισκέπτης
Το γνωρίζω οτι είναι ευκολότερα από την οικονομίας πληροφορικής αν και δεν έχω θέμα με φυσική χημεία και ναι ενδιαφέρομαι και για σχολές πληροφορικής οπότε πιστεύω όπως είπες οτι θα με βοηθήσει το ΑΕΠΠ στην περίπτωση που πάω σε σχολή πληροφορικής.
Οσο για τα μορια πιστευω οτι θα βγαλώ το λιγοτερο 15000
Να πας οικονομικά χρυσό μου παιδί, αν είναι αυτό που θέλεις και μην μην ακούς τις βλακείες που λέει ο κάθε ανίδεος! Θα κάνεις μεγάλο κακό στον εαυτό σου αν συνεχίσεις να τους δίνεις σημασία!΄Οσο νωρίτερα το καταλάβεις και σταματήσεις να επηρεάζεσαι τόσο το καλύτερο!
Κάθε άτομο που σέβεται τον εαυτό του και τη νοημοσύνη του θα πάει θετική
Στα οικονομικά πάνε κάτι βλάκες εξού και τα πανεύκολα αοθ , αεππ που γραφεί ο οποιοσδήποτε 100/100 με διάβασμα 10 ημερών !
α και αυτοι οι βλακες εχουν εναν μισθο 73000 τον χρονο αν δεν κανω λαθος;ελα μαγκα τραβα κανε κανα φροντιστηριο φυσικης και γραψου και οαεδ με αυτα που δεν δηλωνεις...φυγατε ολοι
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Και πολλές μέρες λες...Κάθε άτομο που σέβεται τον εαυτό του και τη νοημοσύνη του θα πάει θετική
tsiobieman
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σας,
φέτος θα πάω τρίτη λυκείου και πρέπει να διαλέξω κατευθυνσή. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να πάω οικονομικά και ενδιαφέρομαι για το οικονομίας και διοίκησης στα Γρεβενά. Ωστόσο από όλους ακούω οχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα αλλά γενικότερα για την κατεύθυνση οτι πανε οι "άχρηστοι" και οτι θα πρεπε να πάω θετική.
Αν τα Οικονομικά έχουν σχολή ή έστω τύπο σχολών (Οικονομικών επιστημών πχ) που σου αρέσουν εννοείται ότι θα πας εκεί , δεν πάνε οι "άχρηστοι" αλλά από προσωπική εμπειρία η πλειοψηφία της τάξης μου ήταν τεμπέληδες , δεν θα τους χαρακτήριζα άχρηστους όμως σε καμία περίπτωση. Τώρα το να πας Θετική επειδή στο είπαν κάποιοι άλλοι , να μην ξέρεις τι σχολή θες να επιλέξεις από Θετική και να φας το παλουκοπάλουκο του αιώνα κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Επίσης αν υπάρχουν σχολές που περνάς και από τις 2 κατευθύνσεις εννοείται πήγαινε Οικονομικά , δεν υπάρχει κανένας λόγος να παιδεύεις τον εαυτό σου με τα μαθήματα της Θετικής.
Specon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγαινε εκεί που νομίζεις ότι εσυ θα είσαι μια χαρά και θα περνάς ωραία την μέρα σου !
α δλδ κατευθυνση με μουσικη γυμναστικη και barista arts, οκ το εχουμεεε εκτο πεδιο παρακαλωωωω
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
α δλδ κατευθυνση με μουσικη γυμναστικη και barista arts, οκ το εχουμεεε εκτο πεδιο παρακαλωωωω
Να σου πω δε θα 'ταν άσχημα.
Να σου πω δε θα 'ταν άσχημα.
αει barista επρεπε να εχουμε...αφου οι πιο πολλοι εκει καταληγουν
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
Καφεκοπτικής & Τέχνης Καφέ (ΠΑΔΑ)αει barista επρεπε να εχουμε...αφου οι πιο πολλοι εκει καταληγουν
Καφεκοπτικής & Τέχνης Καφέ (ΠΑΔΑ)
το αγαπημενο μου...επισης χρειαζομαστε
ΤΕΧΝΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΣΤΗΚΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ) (φερτε παιδια καμπο να χεστουμε στο ταλαρο)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.