Gaspar
Περιβόητο μέλος
δν χρειάζεται καμια προετοιμασία, ειναι γελοίο ακόμα και να αγχωθείς για αυτό.Πήγες με κάποια προετοιμασία, διάβασες δηλαδή κανά υπόδειγμα ή ότι σου βγήκε εκεί?
για να κόψουν εκει κάποιον θα πρέπει να είναι η καθυστερημένος η τρελάκιας η σχιζοφρενής, η γκεη.
ζωγραφίζεις σε ενα χαρτι εναν άντρα και μια γυναίκα, και απο κατω γράφεις τα θετικά και τα αρνητικά του χαρακτήρα σου..
οι πιο πολλοι γράφουν ειμαι αισιόδοξος ειμαι εργασιομανής και μπλα μπλα μπλα δηλαδή προβλέψιμα πράγματα.
μετα θα μπείτε ανα 10 σε ενα δωμάτιο και εκει θα υπάρχει μια επιτροπή απο αξιωματικούς κ ψυχολόγους
η ερώτηση που μας έκαναν εμας, ειναι γιατι θέλεις να μπεις αστυνομία.
εκει φαίνονται πολλα
οι πιο πολλοί λενε γιατι μου αρέσει σαν επάγγελμα η ηθελα να γίνω απο μικρός κτλ
αλλοι λενε για τον σίγουρο μισθό.
και οι 2 περνανε.
αν πεις τπτ τρελο θα σε καλέσουν για επανεξέταση και μαλλον θα σε κόψουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει, κορυφαίο. Πήγα να πνιγώ από τα γέλια!!Mπαινω ischool
και το πρωτο που βλεπω ειναι ...
''Οδηγος Προκαταρτικων....''και λεω
''Τελικα ειμαστε πολυ πολυ προχω στο ischool..''
Close enough
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Markos T.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατάλαβα .Τι θέμα σας έβαλαν να πείτε μεταξύ σας?
Αν αναφερεσαι σε μενα τοτε οτι ειπα κ πιο πριν, απλως αφου γραψαμε αυτα που γραψαμε κ τα δωσαμε στην επιτροπη, μετα κανουν ερωτησεις. Οι πρωτες 2 ερωτησεις σε ολους ηταν Πες μας για τον εαυτο σου μερικα λογια (στην ουσια αυτα που ηδη ειχες γραψει συν λιγα πραπανω κ μια μικρη παρουσιαση σ απο που εισαι κτλπ) και ΓΙΑΤΙ θες να μπεις στο Αστυνομικο Σωμα! (σημαντικη ερωτηση)
Αν κατι δεν τους αρεσε, ή εισουν πλ νευρικος ή κατι αλλο τοτε σου καναν κιαλλες ερωτησεις οπου λιγο δυσκολα απαντουσες ανετα
Markos T.
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ τη στιγμη εκεινη για να αποφυγετε τετοιες στιγμες, μιληστε λογικα, με σωστα δομημενο κ καλα αρθρωμενο λογο διχως φοβο, με αυτοπεποιθηση σαν να τους ξερεις ηδη καιρο τυους απεναντι σου κ να στεκεστε χαλαρα με το σωμα (οχι αμηχανες ή νευρικες κινησεις δηλαδη)!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ,εισαι μεσα στα επιτρεπτα ορια.(αν θες διαβασε και την προκυρηξη)έχω 1,20 και 1,50 μειωπία υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν στην σχολή της αστυνομίας;
Ευχαριστώ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ_6 για την βοήθεια.έχω 1,20 και 1,50 μειωπία υπάρχει πιθανότητα να με πάρουν στην σχολή της αστυνομίας;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...