Libertus
Συντονιστής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Απομακρυνε τις εταιρες απο μια κοινωνια και θα δημιουργηθει συγχηση ηθων. Αγιος Φραγκισκος (νομιζω κιολας).
Αν δεν υπαρχαν πορνες θα γινοταν ο κακος χαμος απο βιασμους. Παντως για εναν εφηβο δε συνιστο να αποκτηση ετσι την πρωτη του εμπειρια, εγω δεν εχω υπαρξει και αυτοπτης μαρτυρας αλλα δεν ειναι δυσκολο να φανταστω , εχω ακουσει κ απο φιλους.
Αν δεν υπήρχαν πόρνες είχε πει κάποτε ο Άγιος Καυλαγκίσκος, από τους σημαντικότερους πατέρες της εκκλησίας μας: "Αι ψυχαί των ανθρώπων θα βασανίζοντο, ιδίως των ανδρών καθότι έχουσι τάσιν προς γ@μ*σι, ισχυροτέραν των γυναικών. Οι πατεράδες θα συνουσιάζοντο με τας θυγατέρας των, οι μητέρες θα πηδιόνταν από τα ανήλικα τέκνα των, λόγω της διακοπής των ιερών εικονικών πορνοτόπων*. Η κατάστασις..." (σ. 206, 2011)
* Η ανωτέρω φράση διευκρινίζεται σε ειδική υποσημείωση των συγγραφέων και νοείται, προφητεύεται ορθότερα, η εκταταμένη χρήση των πορνογραφικών ιστοσελίδων (youτζιζ, yοuπορν κ.α.) από την νεολαία.
Γεώργιος Παπανδρέου, Θεόδωρος Πάγκαλος (2011). Διδαχαί και προφητείαι στερημένων γερόντων. Εκδόσεις Espresso: Αθήνα.
Τα πάντα είναι πιθανά.-Υπάρχουν και κοπέλες που το επιλέγουν αυτό το επάγγελμα.Σίγουρα όχι στην Ταϋλάνδη,εδώ όμως ναι,είναι πιθανό.
Όπως θα έλεγε κι ένας παλιός μου φίλος: Όσο επιλέγουμε ελεύθερα τα επαγγέλματα εμείς οι καθαροί άλλο τόσο ελεύθερα επιλέγουν κι εκείνες το επάγγελμα που κάνουν.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Ότι είναι νόμιμο είναι κι ηθικό" είχε πει σ' ένα παράθυρο ένας ταλαντούχος κι αξιόμαχος σύντροφος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κάνουν τα ράσα τον παπά λέει μια σοφή παροιμία.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει ότι η ζωή δεν είναι ρόδινη για όλους ούτε έυκολη με χρήματα του μπαμπάκα και της μαμάς...
αυτό περίμενα να διαβάσω και ειλικρινα ΚΡΑΖΩ όλους αυτούς που πάνε σε ιερόδουλες. Λες και θελουν να αποδειξουν στους γυρω τους πως ναι είναι ανίκανοι να ρήξουν ένα κορίτσι
moxa15
Διάσημο μέλος
αυτό περίμενα να διαβάσω και ειλικρινα ΚΡΑΖΩ όλους αυτούς που πάνε σε ιερόδουλες. Λες και θελουν να αποδειξουν στους γυρω τους πως ναι είναι ανίκανοι να ρήξουν ένα κορίτσι
τι κραζεις ελεος η απαντηση μου συμφωνω απολυτως με τα λογια του..
διψασμενοι για λιγες στιγμες τρυφερότητας
πατα και δες 3.21
σωστο αλλα στην ελλαδα δυσκολα αυτο ισχυει για την πλειοψηφια των κοριτσιών αυτων.ειναι επιλογη τους και συνηθως πληρονονται αρκετα καλα.τωρα για τις ξενες(συνηθως και τις λιγες ελληνιδες) που δεν ειναι εκει αυτόβουλα, οκ ειναι αν μη τι αλλο καταθλιπτικό....Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει ότι η ζωή δεν είναι ρόδινη για όλους ούτε έυκολη με χρήματα του μπαμπάκα και της μαμάς...
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.-
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kollhmenh
Νεοφερμένος
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
προσωπικα ποτε δεν θα εκανα σχεση με αντρα που εχει παει με ιεροδουλες. ελεος. αυτες πρεπει να κουβαλανε ολων των ειδων τα σμν. ακομα κι αν δεν εχει κολλησει τιποτα ο ιδιος, αυτο δειχνει κατι για την παιδεια και τον χαρακτηρα του
γιατί πιστεύεις ότι με όσους έχεις κάνει σχέση μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει σε κάποιο οίκο ανοχής;
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε η κοπέλα ειναι 17 χρονών άμα πηγαίνουν και απο τα 16 σε οίκους ανοχής..ζήτω που καήκαμεγιατί πιστεύεις ότι με όσους έχεις κάνει σχέση μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει σε κάποιο οίκο ανοχής;
kollhmenh
Νεοφερμένος
γιατί πιστεύεις ότι με όσους έχεις κάνει σχέση μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει σε κάποιο οίκο ανοχής;
για να σου λυσω την απορια δεν εχω κανει καμια σχεση μεχρι τωρα αυτο δεν αλλαζει κατι ομως
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
...ακομα κι αν δεν εχει κολλησει τιποτα ο ιδιος, αυτο δειχνει κατι για την παιδεια και τον χαρακτηρα του
...εύστοχο το nickname σου.
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
ε η κοπέλα ειναι 17 χρονών άμα πηγαίνουν και απο τα 16 σε οίκους ανοχής..ζήτω που καήκαμε
εμ ξέρεις δεν λέω για την κοπέλα αλλά για τις σχέσεις της!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
προφανώς..έστω και 20 χρονών..για μένα το ίδιο είναιεμ ξέρεις δεν λέω για την κοπέλα αλλά για τις σχέσεις της!
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
προφανώς..έστω και 20 χρονών..για μένα το ίδιο είναι
δεν διαφωνώ σε καμιά περίπτωση.. απλά έχω ακούσει διάφορες ιστορίες..
boss.
Δραστήριο μέλος
δευτερον, ναι οντως η δουλεια δεν ειναι ντροπη, σωστο αυτο, αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο κοπελες να στρεφονται προς αυτο το επαγγελμα, δηλαδη νταξει, καλο ειναι να μην ειμαστε ρατσιστες κ προκατηλημενοι με κανεναν, αλλα ας μην το προβαλουμε και ως κατι "ελα, μωερε, νταξει χαλαραααα"
τριτον θα ηθελα παρα πολυ,να γνωριζα σε προσωπικο επιπεδο μια τετοια τυπισσα, πραγματικα πιστευω πως εχω πολλα να μαθω, και οχι δεν εννοω σχετικα με το σεξ, αλλα σχετικα με σκεψεις που θα εκανε, και με τελειες συζητησεις που θα μπορουσαμε να κανουμε!
τεταρτον, προσωπικα δεν ετυχε ποτε να παω, νταξει δεν θα αισθανομουν καλα, αμα γνωριζα οτι κανω κατι με μια τυπισσα, και το κανει απλα και μονο για τα λεφτα, βεβαια, υπαρχουν παντου γυρω μας, τετοιες, μια βολτα, απο την fashion νυχτερινη ζωη της αθηνας θα σας πεισει παρα πολυ! αλλα σε καθε περιπτωση θα μπορουσα να δικαιολογησω ενα παιδι του γυμνασιου οπου οι ορμονες εχουν βαρεσει κοκκινο,οπως και κανα παλικαρι σε κανα χωριο,οπου για να χουφτωσεις λιγακι πρεπει και να παντρεφτεις!
πεμπτον kollhmenh δεν χρειαζοταν να μας πεις πως δεν εχεις ποτε σχεση στα 17 σου, φαινεται! ενα θα σου πω μονο, η γιαγια μου ειναι καπου στα 80 και ειναι υπερ της "επαναστασης" του 67.... εεε αυτη η γυναικα ειναι πιο προοδευτικη απο σενα! φανταζομαι πως ονειρευεσαι να παντρευτεις κανα μπατσο ετσι "σοβαρο" εεε??
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Εγώ περισσότερο φοβάμαι κάτι 19άρες-20άρες που στα 15-16 τους πήγαιναν μ'όποιον έβρισκαν χωρίς καμία προφύλαξη και σήμερα κυκλοφορούν ελεύθερες κι ωραίες...τη βλέπεις τώρα την άλλη κουκλάρα,σοβαρή κ.λπ. και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι έκανε πριν λίγα χρόνια!
Γι'αυτό ομορφάντρες μου,πάντα σκούφο!Δε πα'να λένε και να σας τάζουν τον ουρανό με τ'άστρα...
Ακούω από κάτι φίλους και γνωστούς που τακτοποιούν τις δικές τους χωρίς την παραμικρή προφύλαξη επειδή (και καλά) τις ξέρουν και είναι μαζί καιρό!Για τους Ρωσοπόντιους και τους Αλβανούς όμως που τις ξεπέταγαν όταν πήγαιναν Γυμνάσιο/Λύκειο δε θα μάθουν ποτέ!
Αυτοί θα το φάνε το κεφάλι τους...
Για να καταλάβετε...
https://www.gazzetta.gr/genikes-eide...24-sta-16-kai-horis-prophulaxeis-oi-ellenides
πεμπτον kollhmenh δεν χρειαζοταν να μας πεις πως δεν εχεις ποτε σχεση στα 17 σου, φαινεται! ενα θα σου πω μονο, η γιαγια μου ειναι καπου στα 80 και ειναι υπερ της "επαναστασης" του 67.... εεε αυτη η γυναικα ειναι πιο προοδευτικη απο σενα! φανταζομαι πως ονειρευεσαι να παντρευτεις κανα μπατσο ετσι "σοβαρο" εεε??
Εντάξει η κοπέλα είπε την άποψή της,λάθος σωστή αυτή είναι...ας είμαστε λίγο πιο κόσμιοι!
boss.
Δραστήριο μέλος
Προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ με ιερόδουλη κι ούτε πρόκειται...αλλά βρείτε μου έναν άνθρωπο ο οποίος πήγε σε οίκο ανοχής με άδεια από το Κράτος και κόλλησε το παραμικρό!
Εγώ περισσότερο φοβάμαι κάτι 19άρες-20άρες που στα 15-16 τους πήγαιναν μ'όποιον έβρισκαν χωρίς καμία προφύλαξη και σήμερα κυκλοφορούν ελεύθερες κι ωραίες...τη βλέπεις τώρα την άλλη κουκλάρα,σοβαρή κ.λπ. και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι έκανε πριν λίγα χρόνια!
Γι'αυτό ομορφάντρες μου,πάντα σκούφο!Δε πα'να λένε και να σας τάζουν τον ουρανό με τ'άστρα...
Ακούω από κάτι φίλους και γνωστούς που τακτοποιούν τις δικές τους χωρίς την παραμικρή προφύλαξη επειδή (και καλά) τις ξέρουν και είναι μαζί καιρό!Για τους Ρωσοπόντιους και τους Αλβανούς όμως που τις ξεπέταγαν όταν πήγαιναν Γυμνάσιο/Λύκειο δε θα μάθουν ποτέ!
Αυτοί θα το φάνε το κεφάλι τους...
Για να καταλάβετε...
https://www.gazzetta.gr/genikes-eide...24-sta-16-kai-horis-prophulaxeis-oi-ellenides
Εντάξει η κοπέλα είπε την άποψή της,λάθος σωστή αυτή είναι...ας είμαστε λίγο πιο κόσμιοι!
να τος και αλλος, δηλαδη αμα στα 16 πηγαιναν με ελληνες δεν θα ειχες προβλημα? .... σαφως και θα την υποστηριζες, μου λες εμενα να ειμαι κοσμιος, και εσυ με τοση χαλαροτητα, κραζεις ανθρωπους απο αλλες χωρες!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 120 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Debugging_Demon
- peter347
- Mary06
- ougkampougka
- burningfire
- Γιώτα Γιαννακού
- AK-92
- augustine
- Γιώργος Ζ
- giorgos78
- QWERTY23
- touloumpa
- Peter Pan13
- Antonius
- brizoulis
- Sherlockina
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Philologist
- Annou1
- Pen_addict
- nimbus
- Gus Roger10
- Nikkkpat
- stav.mdp
- sarahmara
- _Aggelos123
- Frank_Math
- SlimShady
- J.Cameron
- Alexandroulitsa
- Nefiki
- kaaaaate
- don_vito
- χημεια4λαιφ
- uni77
- the purge
- luisnazariodelima
- gwgw_5
- Greg1900
- TonyMontanaEse
- Xristinaqui
- NickT
- fretoe
- Dimitris9
- Αλκης Κ.
- Griff
- harry akritas
- charmander
- Thanos_D
- Nefh_
- Ryuzaki
- Kostakis45
- Memetchi
- Intruder1
- KingOfPop
- Steffie88
- Αριάνα123
- Unseen skygge
- tsiobieman
- PolGR1509
- giannhs2001
- kasper21
- evili
- Prak
- VforVendetta
- CoolCowboy
- Viedo
- Panagiotis849
- Κλημεντίνη
- louminis
- eri548
- hirasawayui
- fmarulezkd
- Johnny15
- kiyoshi
- lnesb
- ioannaion
- CELTICS FAN
- Bgpanos
- jj!
- Γατέχων
- Stroka
- Scandal
- gregory nub
- Drglitterstar
- eukleidhs1821
- Marianna35
- γιω99
- PanosBat
- roud
- ssalex
- kostas1324
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.