GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμάς φέτος μας έδωσαν έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Άλλα δεν κατάλαβα ακριβώς πώς και πότε θα πάρουμε τους κωδικούς και σε τι χρησιμεύει ο αριθμός αυτός.
Είπαν να κοιτάζουμε στο σαιτ της σχολής.
Χθες που πήγα για την αίτηση σίτισης μου είπαν πως θα βγεί ανακοίνωση αυτήν την εβδομάδα σίγουρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mea Culpa
Νεοφερμένος
Για τη σίτιση τι έκανες? Στη γραμματεία του τμήματός σου πήγες?Χθες που πήγα για την αίτηση σίτισης μου είπαν πως θα βγεί ανακοίνωση αυτήν την εβδομάδα σίγουρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τη σίτιση τι έκανες? Στη γραμματεία του τμήματός σου πήγες?
Όχι, στην φοιτητική Λέσχη πρέπει να πάς στο υπόγειο και συμπληρώνεις μια αίτηση και δίνεις και κάτι άλλα χαρτιά που θέλει !
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιδού:
https://www.aueb.gr/pages/news/attachments/2452.pdf
nikossss
Νεοφερμένος
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια εχω παρει κωδικους αλλα προσπαθω να γραφτω στο e-class και μ λεει λαθος ονομα ...υπαρχει καποιο προβλημα??
Παίζει να έχει buggαρει και άλλοι το έχουν το πρόβλημα , έγω πάντος μπηκα χθες το βράδυ και με έβαλε κανονικα.
nikossss
Νεοφερμένος
GKara
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikossss
Νεοφερμένος
Mea Culpa
Νεοφερμένος
Δοκίμασες σήμερα;θα ξαναπροσπαθησω αυριο παλι γιατι τωρα δε μπαινει
Εγώ κατάφερα να μπω και στην e-grammateia και στο e-class!
nikossss
Νεοφερμένος
Mea Culpa
Νεοφερμένος
Κι εγώ που ρώτησα κάποια παιδιά σήμερα δεν είχαν μπει ούτε εκείνοι.ναι δοκιμασα αρκετες φορες τωρα το απογευμα και το βραδυ..και μια φιλη μου που μαστε στην ιδια σχολη δε τα χει καταφερει ουτε εκεινη
Να ρωτήσω, σε ποιό τμήμα είσαι?
nikossss
Νεοφερμένος
Mea Culpa
Νεοφερμένος
Κι εγώ! (κλιμάκιο?)λογιστικη και χρηματοοικονομικη εσυ ??
Πώς σου φαίνεται?
nikossss
Νεοφερμένος
Mea Culpa
Νεοφερμένος
Σου στέλνω pm αν θες για να μην φορτώνουμε το θέμα με την συνομιλια μας...μ-ω ..νταξει 2 μερες εχω κανει μαθημα μεχρι στιγμης .οποτε δεν εχω βγαλει πολλα συμπερασματα.σημερα ομως ψιλοβαρεθηκα ειδικα το πρωτο 2ωρο .εσενα???
nikossss
Νεοφερμένος
PanahtIstratis
Νεοφερμένος
manolis_98
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651
Επισκέπτης
θα μπορουσε να ειναι καλυτερο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.