Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Φορουμ η σχολή δεν έχει; Μονο τα κομματικά;
Ναι δεν έχει, αν δεν φτιάξει κάποιος ένα σοβαρό φόρουμ θα κινητοποιηθώ στο 2ο έτος!
woochoo thanks για όολα
Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ πλήρως την νέα μου φοίτηση. ECDL, ξένη γλώσσα, αθλήματα κλπ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι δεν έχει, αν δεν φτιάξει κάποιος ένα σοβαρό φόρουμ θα κινητοποιηθώ στο 2ο έτος!
woochoo thanks για όολα
Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ πλήρως την νέα μου φοίτηση. ECDL, ξένη γλώσσα, αθλήματα κλπ!
Αχ κρίμα. Απ'ότι φαίνεται μόνο οι Πληροφορικάριοι έχουν.
Και εγώ. Ειδικά ξένη γλώσσα, και πολιτιστικές δραστηριότητες.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Δε βλεπω κινηση απο πληροφορικους βεβαια, αλλα και ολοι οι υπολοιποι που ενδιαφεροσαστε ειστε παραπανω απο ευπροσδεκτοι.
Μπαμπη αν εχετε ορεξη και το κυνηγησετε μπορειτε να στησετε ενα φορουμ, και το δικο μας σαν εργασια μαθηματος ξεκινησε απο παλιοτερους φοιτητες. Το θεμα ειναι να εχει την εγκριση του τμηματος σας (δικοπο μαχαιρι αυτο) ωστε να εχει και την πρεπουσα επισημοτητα. Παντως στο venus εχει subforum για θεματα που αφορουν γενικα το πανεπιστημιο, οποτε αν θελετε μπορειτε να ενημερωνεστε απο εκει.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Μπαμπη αν εχετε ορεξη και το κυνηγησετε μπορειτε να στησετε ενα φορουμ, και το δικο μας σαν εργασια μαθηματος ξεκινησε απο παλιοτερους φοιτητες. Το θεμα ειναι να εχει την εγκριση του τμηματος σας (δικοπο μαχαιρι αυτο) ωστε να εχει και την πρεπουσα επισημοτητα. Παντως στο venus εχει subforum για θεματα που αφορουν γενικα το πανεπιστημιο, οποτε αν θελετε μπορειτε να ενημερωνεστε απο εκει.
Ενδεχομένως να μπορούμε να συνεννοηθούμε και με τους admins του venus ωστε να κάνουμε ίσως παρόμοια κατασκευή; Αν δεν τους πειράζει βέβαια.
Όσον αφορά την επισημότητα, σας επιτρέπει όντας επίσημο forum του τμήματος την απόλυτη ελευθερία του λόγου; Φυσικά δεν εννοώ τσόντες και φασαρίες, αλλά πχ ανέβασμα σημειώσεων. Μου τη σπάει που όλα τα πολιτικοποιημένα φόρουμ σου λένε "Πέρνα απ' το γραφειάκι μας για σημειώσεις" και δεν υπάρχει ένα site να τα ανεβάζει ελεύθερα στο ίντερνετ..
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Α! Θυμηθηκα και κατι αλλο schedule master https://schedule.aueb.gr/ για να σας φτιαχνει το εβδομαδιαιο προγραμμα αναλογα με τα μαθηματα σας. Κι αυτο εγινε απο συμφοιτητες μου, οποτε βλεπετε πως αν υπαρχει ορεξη, το πανεπιστημιο γενικα στηριζει τετοιες κινησεις
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
_______________________________________________________________________________________
Μόλις είδα ότι δεν συμπεριλαμβάνει ακόμα για χειμερινό εξάμηνο! Άρα θα το ανανεώσουν όταν βγεί το πρόγραμμα, ξέρεις συνήθως πότε βγαίνει; Το έχουν συνήθως έτοιμο όταν πάμε για εγγραφή και μας το δίνουν;
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Συνηθως αργει, βγαινει 2-3 μερες πριν να ξεκινησει το εξαμηνο
Ολγα Cobain
Νεοφερμένος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
https://www.aueb.gr/pages/news/attachments/885.pdf
Δεν καταλαβαίνω το δικαιολογητικό που μας δινουν για να κανουμε τις ιατρικές εξετασεις σε τι χρησιμεύει.. Είναι απαραιτητο να έχω κανει τις εξετασεις μέχρι την ημέρα της εγγραφής μου ή μπορώ να τις φέρω αργότερα.
gs1992
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Νομιζω πως η εγγραφη δεν ολοκληρωνεται αν δεν εχετε τις ιατρικες εξετασεις, οποτε τρεχατε σε νοσοκομεια (ΜΟΝΟ δημοσια) για να τις κανετε συντομα. Αν ειστε σε επαρχια ακομα καλυτερα, βαλτε καναν γνωστο σας να σας βρει γρηγορα ραντεβου για να τελειωνετε. Οι Αθηναιοι ατυχησατε, πολυς κοσμος.
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
man_red_sotiris
Νεοφερμένος
gs1992
Νεοφερμένος
Μπάμπης ο Άλλος
Δραστήριο μέλος
Και εγω στην ΑΣΣΟΕ ειμαι...βαλτε με στην λιστα παρακαλωωωω!!!!
Φέτος πέρασες; Δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω επεξεργασία του αρχικού μηνύματος για να βάλω και άλλα ονόματα, νόμιζα ότι θα μπορούσα. Κ' εγώ Οικονομική Επιστήμη πέρασα φέτος! Ο πρώτος συνάδελφος που βρίσκω!
Tελικα εξετασεις θα χρειαστει να κανουμε?Συμφωνα παντως με το υπουργειο δεν χρειαζεται να κανουμε.Στην σχολη τι λενε?
Σήμερα το πρωί που τηλεφώνησα η απάντηση από τη γραμματεία του τμήματος οικονομικής επιστήμης ήταν ότι μπορώ να τις πάω και αργότερα.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Παντως επειδη εγω ειχα ξεχασει στην Κρητη την ακτινογραφια μου δε μπορουσα να τελειωσω την εγγραφη, γιαυτο σας λεω να τα εχετε ολα ετοιμα
man_red_sotiris
Νεοφερμένος
Φέτος πέρασες; Δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω επεξεργασία του αρχικού μηνύματος για να βάλω και άλλα ονόματα, νόμιζα ότι θα μπορούσα. Κ' εγώ Οικονομική Επιστήμη πέρασα φέτος! Ο πρώτος συνάδελφος που βρίσκω!
Φέτος πέρασα...σχετικά με τις εγγραφές, το πιστοποιητικο προσβασης στην γ βαθμια μας το δινουν στο σχολειο ετσι??
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Ποτε θα ερθει ο οκτωβρης ρε παιδιααααααααα???δεν μπορω να περιμενω αλλο!!!!!
Εισαι η πρωτη μου συμφοιτητρια εδω μεσα!
(Ειμαι λιγο off topic αλλα ok!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.