helllo_kitty
Νεοφερμένος
α οκ,γιατι ρωτησα μια κοπελα και μου ειπε οτι καταφερε να μπει...
ούτε εγώ δεν μπορώ να μπώ... Να δούμε πώς θα δηλώσουμε τα μαθήματα.
Πήγες σήμερα στο Αστικό δίκαιο? Εγώ πήγα και μας είπαν να φύγουμε, ούτε αύριο θα έχουμε...
Έκανα μάθημα και με αυτή τη Βεντούρα, δε με βλέπω να πηγαίνω καλά στο μάθημά της. Πφφφ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_kelly_
Νεοφερμένος
ούτε εγώ δεν μπορώ να μπώ... Να δούμε πώς θα δηλώσουμε τα μαθήματα.
Πήγες σήμερα στο Αστικό δίκαιο? Εγώ πήγα και μας είπαν να φύγουμε, ούτε αύριο θα έχουμε...
Έκανα μάθημα και με αυτή τη Βεντούρα, δε με βλέπω να πηγαίνω καλά στο μάθημά της. Πφφφ
οχι μας το ακυρωσαν και εμας,ουτε αυριο εχουμε.καλα και ο δικος μας δν ηταν και καλυτερος...
μαλλον θα φταιει το μαθημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helllo_kitty
Νεοφερμένος
οχι μας το ακυρωσαν και εμας,ουτε αυριο εχουμε.καλα και ο δικος μας δν ηταν και καλυτερος...
μαλλον θα φταιει το μαθημα...
Όντως
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
helllo_kitty
Νεοφερμένος
Για να δηλώσεις μαθήματα δεν χρειάζεται το webmail σου...και γω 1ετης ειμαι άλλα έκανα δήλωση μαθημάτων και δεν μπορώ να μπώ στο e-class ακομη
ΟΚ, αλλά δεν πρέπει να ξέρεις τα συγγράματα για να δηλώσεις τα μαθήματα?
miv
Επιφανές μέλος
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να έχετε πρόσβαση στο mail σας.
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
puma1991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι ακουω ολους...να κοκορευονται για την δυσκολια του τμηματος τους..και να θεωρουν ευκολα τα αλλα τμηματα...!!!
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Από προσωπική εμπειρία έχω πάρει μόνο 2 μαθήματα από άλλα τμήματα. Το ένα ήταν από Μάρκετινγκ και ήθελε απλά παπαγαλία μεγάλης ύλης και το άλλο ήταν η Διδακτική από ΟΔΕ νομίζω που το 10άρι έπεφτε σύννεφο και με όχι άριστο γραπτά. Αν μπορείς βρες μέσους χρόνους αποφοίτησης και μέσους Μ.Ο. από κάθε τμήμα, ίσως σε διαφωτίσει κάπως
statistikos
Δραστήριο μέλος
H ευκολία και η δυσκολία δεν είναι σχετική? Μιλάμε για διαφορετικά πεδία. Αν σου πω εγώ πως η Πληροφορική είναι το πιο δύσκολο τμήμα γιατί σε τσακίζουν στα απανωτά πρότζεκτς, δεν υπάρχουν απαλλακτικές εργασίες, έχουμε εργαστήρια, οι βαθμοί δε μπαίνουν εύκολα κλπ, πώς θα το συγκρίνεις με το τι ζητάει π.χ. το ΔΕΟΣ? Ή το Μάρκετινγκ.
Από προσωπική εμπειρία έχω πάρει μόνο 2 μαθήματα από άλλα τμήματα. Το ένα ήταν από Μάρκετινγκ και ήθελε απλά παπαγαλία μεγάλης ύλης και το άλλο ήταν η Διδακτική από ΟΔΕ νομίζω που το 10άρι έπεφτε σύννεφο και με όχι άριστο γραπτά. Αν μπορείς βρες μέσους χρόνους αποφοίτησης και μέσους Μ.Ο. από κάθε τμήμα, ίσως σε διαφωτίσει κάπως
Οκ νομίζω πως μερικά πράγματα είναι ξεκάθαρα μόνο και μόνο από το επιστημονικό πεδίο. Η στατιστική και η πληροφορική είναι μακράν τα πιο δύσκολα τμήματα. Το πρώτο λόγω των μαθηματικών και γενικότερα της θεωρίας του Χάους που επικρατεί στα βαριά στατιστικά μαθήματα, το δεύτερο λόγω των πολλών εργασιών και του απίστευτα βαρύ προγράμματος. Από εκεί και πέρα αρκετά μαθήματα από Οικονομικό, ΔΕΤ, και λογιστική δεν είναι και τα πιο εύκολα. Όμως γενικά υπάρχουν κατευθύνσεις και για τους πιο αδύνατους. Μάρκετινγκ, ΔΕΟΣ, ΟΔΕ από προσωπική εμπειρία είναι πραγματικά αστεία τμήματα (από θέμα δυσκολίας και όχι γνώσεων) εκτός κι αν θέλεις να κάνεις την ζωή σου δύσκολη, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό. Γενικά στις σχολές του 5ου πεδίου, ισχύει αυτό. Μπορείς να κάνεις τις σπουδές από εύκολες μέχρι πολύ δύσκολες. Περισσότερο από εσένα εξαρτάται παρά από το τμήμα.
Αυτό πάντως που μεταφέρω σαν εμπειρία από τα φοιτητικά χρόνια, ήταν πως στα άλλα τμήματα βλέπαμε 7 και πάνω και θυμάμαι φοιτητές να λένε πήρα 7 χάλια και στο στατιστικό έπερνε ο άλλος 7 και λέγαμαι Θεός. 1989-2000 αποφοίτησαν με άριστα από εμάς μόλις 4 (!) και το 2005 που ορκίστηκα εγώ καμιά 20αριά άτομα από ΔΕΤ (μαζί ορκιστήκαμε) ήταν άριστοι... Άλλοι κόσμοι.... Που να δείτε το Πολυτεχνείο... Η ΑΣΟΕΕ μπροστά του στη δυσκολία είναι ένα τίποτα.
miv
Επιφανές μέλος
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
statistikos
Δραστήριο μέλος
woochoogirl που τα ειδες τα 10αρια διδακτικη ?θα μας τρελανεις?για πηγαινε δες μια στο πινακακι στην σχολη και ισως αλλαξεις γνωμη.Ελεγα να το παρω και εγω σαν επιλογης αλλα μπα...Τωρα για δυσκολια τμηματων..αναλογα πρωτα το τμημα αναλογα 2 την κατευθυνση.Αλλα παιδες μην ειστε προκατηλημενοι για το οτι μια σχολη που δν εχει βαρια μαθηματικα ειναι και ευκολη.Καποιος μπορει να θεωρει τα μαθηματικα πιο ευκολα απο καποιον που εχει συνηθισει την αποστηθιση.Ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα.Και η αδερφη μ εχει τελειωσει νομικη τι παει να πει οτι ειναι ευκολη σχολη?LOL! ας σοβαρευτουμε λιγο..
Αντικειμενικά με Μ.Ο. αποφοίτησης και Μ.Ο. Βαθμού φαίνεται μια σχολή πιο εύκολη από την άλλη. Καμία σχολή του 5ου πεδίου δεν είναι τραγικά δύσκολη. Οι πιο δύσκολες σχολές είναι 2ο - 4ο πεδίο και μετά στο 3ο. Απλά στο 5ο πεδίο αν θες, την κάνεις δύσκολη. π.χ. δεν μπορείς να συγκρίνεις μαθηματικό, φυσικό, πολυτεχνείο με ΟΔΕ ή Μάρκετινγκ. Στο ένα αν διαβάζεις γράφεις, στο άλλο και να διαβάσεις δεν ξέρεις τι θα γράψεις. Αν δεν διαβάσεις, χαίρω πολύ, παντού χαμηλά θα είσαι, νομίζω εννοείται. Όσον αφορά την Νομική, αν σου αρέσει το αντικείμενο, δεν είναι τόσο δύσκολη σχολή. Αν το κάνεις με το ζόρι (όπως πολλοί για τους γονείς τους) οκ... Εγώ τους έφτιαχνα τα σκονάκια στην Νομική Αθήνας σαν φοιτητής (δούλευα στο φωτοτυπίο απέναντι), δεν μπορείς να φανταστείς. Επιστήμονες! Η Δυσκολία τους είναι ότι θέλει πολύ διάβασμα. Κι αν δεν το αγαπάς, έμπλεξες.
homomathimaticus
Νεοφερμένος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Γενικά από την Πληροφορική έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μαθήματα από άλλα τμήματα και όλοι το κάνουν αν θέλουν να ανεβάσουν Μ.Ο., αυτό για μένα λέει κάτι. Για σένα μπορεί και όχι, εμπειρίες είναι αυτές.
Statistikos έχω δει γενικά ότι η Στατιστική με την Πληροφορική ανταλάσσουν κάμποσους φοιτητές στα μαθήματα επιλογής. Σε εξόρυξη γνώσης από βάσεις και τον παγκόσμιο ιστό που παρακολουθώ τώρα έχουμε φοιτητές από το τμήμα σου, οι οποίοι στο μαθηματικό κομμάτι μας βάζουν τα γυαλιά,lol
statistikos
Δραστήριο μέλος
poulele εγώ ξέρω ότι πήρα 10 με διάβασμα 2 ημερών (αδιανόητο για το τμήμα μου) χωρίς να έχω παρακολουθήσει ποτέ και έχοντας αφήσει 2 ερωτήματα από 2 θέματα. Ε αν αυτό δεν είναι βοήθεια τι είναι? Δε σου είπα πως το τμήμα σου είναι γελοίο προς Θεού, απλά από μια μικρή εμπειρία που είχα μου φάνηκε το συγκεκριμένο μάθημα ότι μου ανέβασε το Μ.Ο. από το πουθενά.
Γενικά από την Πληροφορική έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μαθήματα από άλλα τμήματα και όλοι το κάνουν αν θέλουν να ανεβάσουν Μ.Ο., αυτό για μένα λέει κάτι. Για σένα μπορεί και όχι, εμπειρίες είναι αυτές.
Statistikos έχω δει γενικά ότι η Στατιστική με την Πληροφορική ανταλάσσουν κάμποσους φοιτητές στα μαθήματα επιλογής. Σε εξόρυξη γνώσης από βάσεις και τον παγκόσμιο ιστό που παρακολουθώ τώρα έχουμε φοιτητές από το τμήμα σου, οι οποίοι στο μαθηματικό κομμάτι μας βάζουν τα γυαλιά,lol
Νομίζω πως ξεκάθαρα η Στατιστική και η Πληροφορική είναι 5 σκάλες πάνω στη δυσκολία από τα άλλα τμήματα. Ο λόγος είναι ότι δεν είναι οικονομικά τμήματα, απλά έχουν εφαρμογές και εκεί. Όπως και να έχει, ευτυχώς που υπάρχουν και τα άλλα τμήματα, γιατί χωρίς αυτά είτε πτυχίο δεν θα έπαιρνα είτε θα έπαιρνα με 6.
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.