helllo_kitty
Νεοφερμένος
μικροοικονομικη ποια εχετε ?βεντουρα?
Εγώ έχω τη Βεντούρα... Καλή είναι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έχω τη Βεντούρα... Καλή είναι?
ουουουουουουουουου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helllo_kitty
Νεοφερμένος
ουουουουουουουουου
Ααα κατάλαβα, να αρχίσω να κλαίω δλδ
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι ρε παρακολουθησε την και κατι θα καταλαβεις...μονο εγω κλαιω ακομα
εγω ειμαι τυχερος π εχω εκεινον απο το Cambridge ??
helllo_kitty
Νεοφερμένος
οχι ρε παρακολουθησε την και κατι θα καταλαβεις...μονο εγω κλαιω ακομα
Καλά θα δείξει... Εσύ γιατί κλαίς?
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
helllo_kitty
Νεοφερμένος
mazin μαλλον ναι...δεν ξερω τι καπνο φουμαρει ομως ο κυριος...γτ θα δωσω το μαθημα της για τριτη φορα του χρονου τον ιουνιο helllo_kitty
Α τόσο ωραία ε? Με βλέπω να περνάω καλά...:bravo:
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α τόσο ωραία ε? Με βλέπω να περνάω καλά...:bravo:
στο οδε εισαι?
helllo_kitty
Νεοφερμένος
στο οδε εισαι?
Ναι στην Οδε είμαι.
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
helllo_kitty
Νεοφερμένος
Κιττυ και Κελλυ θα φατε την γλυκα στο εμπορικο το 1 και 2...ειδικα οποιες απ τις 2 σας ειναι Μ-Ω...οποια ειναι Α-Λ ειναι πολυ τυχερη!!!κοντοζιγωνει το εμπορικο σε 2 εξαμηνακια...(Ι.ΡΟΚΑΣ το α****ιδι).Οσο αφορα ο μπουρλακης βαζει παλουκια θεματα...η βεντουρα τπτ το αξιολογο..και γω την ειχα
Εγώ είμαι Μ-Ω, άρα να υποθέσω ότι είμαι άτυχη? Πάλι καλά που θα είναι του χρόνου, να ξεκουραστούμε τουλάχιστον λίγο καιρό. Δύσκολο αυτό το μάθημα (το εμπορικό) ε?
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε παραπεμπω εδωω..
https://www.paspasoee.gr/forum/viewtopic.php?t=7332&sid=15f811f52a1a80a837e8b13a76fc8d64
helllo_kitty
Νεοφερμένος
o καθηγητης απλα δεν παει καλα...3 βιβλια υλη..ειναι 2 μαθηματα εμπορικο 1και 2(μαθηματα πτυχιου)..και να τα γραψεις ολα τελεια εχωντας διαβασει παλι σε κοβει γιατι μπορει να θεωρησει οτι αντεγραψες..ειναι κολλημενος ο τυπας..ειμαι και εγω ενα απ τα θυματα του...
σε παραπεμπω εδωω..
https://www.paspasoee.gr/forum/viewtopic.php?t=7332&sid=15f811f52a1a80a837e8b13a76fc8d64
Χαχαχα Πολύ τύχη μου έπεσε όλη μαζί φαίνεται με τους καθηγητές που θα έχω:no1:. Δεν υπάρχει αυτό, τουλάχιστον έχει περάσει ένας άνθρωπος από το μάθημα του? Να ξέρω για να έχω έστω και μια μικρή ελπίδα...
αααααχ, τι τυχερή που είσαι ρε Κέλλυ, σε ζηλεύω!!!!
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
helllo_kitty
Νεοφερμένος
αντιγραφη μονο το εμπορικο..για να περασεις.Γενικα το Μ-Ω δεν εχει καλους καθηγητες οσο Α-Λ να το ξερεις..
χμμμ θα το'χω υπόψην μου:iagree: Λέω τελικά να αλλάξω το επωνυμό μου, αν αυτή είναι η μόνη λύση...
statistikos
Δραστήριο μέλος
παιδια δεν ξερετε τι λετε μου φαινεται
απο δετ και απο πληροφοριακα συστηματα διοικησης της οδε βγαινεις business analyst κι οχι αναλυτης προγραμματιστης
δεν πας για τις ιδιες δουλειες
οι business analysts γινονται ολοενα και πιο καλοπληρωμενοι και αναγνωριζεται συνεχως η αξια τους
αυτοι απτην πληροφορικη δε μπορουν να κανουν αυτη τη δουλεια τοσο ευκολα
Έτσι είναι, απλά θέλει ένα πιο εξειδικευμένο μεταπτυχιακό μετά και οπωςδήποτε προυπηρεσία.
_kelly_
Νεοφερμένος
χμμμ θα το'χω υπόψην μου:iagree: Λέω τελικά να αλλάξω το επωνυμό μου, αν αυτή είναι η μόνη λύση...
ρε παιδια εχει κανεις προβλημα με την εγγραφη του στο e-class?
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
_kelly_
Νεοφερμένος
Όλοι οι πρωτοετείς? Αφού ακόμα να ερεργοποιήσουν τα στοιχεία σας. 3ος όροφος Δεριγνύ αριστερή πόρτα πηγαίντε να τους ρωτήσετε αν σκοπεύουν να το κάνουν φέτος
α οκ,γιατι ρωτησα μια κοπελα και μου ειπε οτι καταφερε να μπει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.