statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άρα mazin άκυρο το προηγούμενο post μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι όντως, έχεις δίκιο. Μόνο 2-3 μαθήματα έχει στο e-class το ΔΕΤ. Τί μαθαίνει κανείς ...
Άρα mazin άκυρο το προηγούμενο post μου.
hehehe ok !!!
τότε κάτι γενικό ο κωδικός και το username είναι αυτά που μας έχουν δώσει σε ένα φάκελο σωστά???
γιατί προσπαθώ να μπω και δεν ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elenikappa
Νεοφερμένος
Παιδια χρειάζομαι μια βοήθεια.
Θέλω να μάθω αμα τα τμηματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εχουν μάθήματα στα οποία η παρακολούθησεί τους ειναι υποχρεωτική. Δηλαδή αν έχουν απουσίες.
Ευχαριστώ πολυ
Όσα μαθήματα έχουν εργαστήρια (Η/Υ) είναι υποχρεωτικά και παίρνονται παρουσίες..Π.χ. εγώ ήμουν ΟΔΕ κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης και είχαμε πολλά τέτοια μαθήματα..Επίσης να ξέρεις ότι μαθήματα όπως η λογιστική δεν περνιούνται χωρίς παρακολούθηση κι ας μην έχουν απουσίες..
nulispa
Νεοφερμένος
geogytheio
Νεοφερμένος
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά τα πάσοβγήκανε η μπα ακόμα??
ναι την τεταρτη με την παρουσιαση (για το δετ μιλαω δεν ξερω για τουσ υπολοιπους αλλα μαλλον )
Αλέξανδρος31750
Νεοφερμένος
helllo_kitty
Νεοφερμένος
mazin
Εκκολαπτόμενο μέλος
τις χρειάζομαι για αύριο.
_kelly_
Νεοφερμένος
Ερώτηση προς τους φοιτητές της οδε. Στο μάθημα της ξένης γλώσσας υπάρχουν "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ" και "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΣ 2006-2007" , εγώ στο δεύτερο θα πάω? please πείτε μου γιατί αύριο αρχίζουν τα Αγγλικά κ δεν ξέρω αν πρέπει να πάω ή όχι. Επίσης, η ξένη γλώσσα που είναι μάθημα επιλογής πρέπει να δηλώσω πρώτα ποια θέλω για να πάω ή πάω κ χωρίς να έχω δηλώσει την επιλογή μου?
νομιζω εμεις θα κανουμε το επιχειρησιακη αλληλογραφια στην ξενη γλωσσα(αγγλικα) το αλλο ειναι για παλιους φοιτητες!
helllo_kitty
Νεοφερμένος
νομιζω εμεις θα κανουμε το επιχειρησιακη αλληλογραφια στην ξενη γλωσσα(αγγλικα) το αλλο ειναι για παλιους φοιτητες!
Α, ωραία, άρα έχουμε άυριο Αγγλικά. Πρώτο μάθημα για μένα
:thanks:
_kelly_
Νεοφερμένος
Α, ωραία, άρα έχουμε άυριο Αγγλικά. Πρώτο μάθημα για μένα
:thanks:
και για μενα!!!να δουμε τι θα δουμε...
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
_kelly_
Νεοφερμένος
ετσι πηγαινται αγγλικα γατακια !!
και οχι μονο πηγαμε αλλα ηταν και γεματο...
ε πρωτη βδομαδα ειναι σιγα σιγα...
helllo_kitty
Νεοφερμένος
και οχι μονο πηγαμε αλλα ηταν και γεματο...
ε πρωτη βδομαδα ειναι σιγα σιγα...
Ακριβώς! Ωραίο μου φάνηκε το μάθημα όμως, μ'άρεσε η καθηγήτρια.
Τώρα μένει να δούμε και για τα άλλα μαθήματα...
_kelly_
Νεοφερμένος
Ακριβώς! Ωραίο μου φάνηκε το μάθημα όμως, μ'άρεσε η καθηγήτρια.
Τώρα μένει να δούμε και για τα άλλα μαθήματα...
ναι οντως ειχε πλακα η αγγλικου,εκανε πολυ καλο μαθημα!!!
για να δουμε αυριο και μικροοικονομικη....
Pouleles
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.