heyday
Νεοφερμένος
Εγώ λέω κατα τον φεβρουάριο,μόλις τελειώσει η εξεταστική,δηλ μέσα φεβρουαρίου. Τι λέτε;
Πιστεύω είναι το ιδανικό γιατι μόλις θα χουμε ξεμπερδεψει και με το ολο τρεξιμο της εξεταστικης.... να ρωτησω:μιλησα μ ενα παιδι απο τη σχολη και μου ειπε οτι αυριο εχουμε κανονικα... εχετε ακουσει εσεις τιποτα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ρωτησω:μιλησα μ ενα παιδι απο τη σχολη και μου ειπε οτι αυριο εχουμε κανονικα... εχετε ακουσει εσεις τιποτα???
Δεν έχω ακούσει τπτ αλλά δεν νομίζω να ανοίξει η σχολή τουλάχιστον πριν τα Χριστούγεννα
edit : να ανοίξουν μάλλον ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεύω είναι το ιδανικό γιατι μόλις θα χουμε ξεμπερδεψει και με το ολο τρεξιμο της εξεταστικης.... να ρωτησω:μιλησα μ ενα παιδι απο τη σχολη και μου ειπε οτι αυριο εχουμε κανονικα... εχετε ακουσει εσεις τιποτα???
Άκουσα ότι έγινε γενική συνέλευση και ότι η κατάληψη συνεχίζεται.
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάντως είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποιοί ήταν στη (γενική?) συνέλευση ...Άκουσα ότι έγινε γενική συνέλευση και ότι η κατάληψη συνεχίζεται.
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
aggf0t
Νεοφερμένος
ceid
Νεοφερμένος
O καθένας με τον πόνο του...:no1:η ασοεε αυτή την στιγμή μαζί με το εμπ είναι τα 2 καλύτερα πανεπηστήμια απο πλευράς σχολών και επαγγελματικής αποκατάστασης.σίγουρα δεν βγαζω εξω και τις στρατιωτικές όμως τα οικονομικά αυτη τη στιγμή είναι πολύ ψηλά.
Φαντάζομαι ότι εσύ είσαι απλός fun ΑΣΟΕΕ και ΕΜΠ... γιατί με τέτοια ορθογραφία...πανεπηστήμια
no hard feelings
heyday
Νεοφερμένος
Τελικά μου είπαν ότι στην ΑΣΟΕΕ δεν έχει κατάληψη,αλλά κουκουλοφόρους που δεν βγαίνουν!
Μα εντελως οτι να ναι... Τι να πω??? Εχω απαξιωσει πλεον... Δε μας βλεπω να ξαναπαταμε εκει μεσα... ο,τι προλαβαμε προλαβαμε
κι εκτος αυτου εχω αρχισει και φοβαμαι οτι μπορει να χασουμε την εξεταστικη... υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο???
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα εντελως οτι να ναι... Τι να πω??? Εχω απαξιωσει πλεον... Δε μας βλεπω να ξαναπαταμε εκει μεσα... ο,τι προλαβαμε προλαβαμε
κι εκτος αυτου εχω αρχισει και φοβαμαι οτι μπορει να χασουμε την εξεταστικη... υπαρχει πιθανοτητα να γινει κατι τετοιο???
Λογικά θα πάει η εξεταστική πιο πίσω. Θα δείξει...
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zed
Διάσημο μέλος
Καλορίζικη παιδιά, με γεια το βάψιμο.
Αγαπάμε άσυλο.
Scandal
Διαχειριστής
-petros
Zed
Διάσημο μέλος
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν τους συλλαμβαναν ολους εκει και να τους διαιρουσαν το χρεος για τις ζημιες που προκαλεσαν θα ειχε ΠΟΛΥ πλακα.
Ουσιαστηκα αυτοι δεν ειναι φοιτητες του πανεπηστημιου, οποτε δεν τους νοιαζει, οτι ζημια και αν προκαλεσουν....
heyday
Νεοφερμένος
Ελεος, ρε τους μλκες αν ειναι ετσι ολο το κτιριο τοτε θελουν πολυ ξυλο τα μνοπανα. Αυτα τα μηχανηματα που ειτε εκλεψαν ειτε κατεστρεψαν κοστιζουν χιλιαδες ευρω, και ολοι ξερουμε την γραφειοκρατια της Ελλαδας, που σημαινει οτι θα αργησουν πολυ να αναπληρωθουν.
Αν τους συλλαμβαναν ολους εκει και να τους διαιρουσαν το χρεος για τις ζημιες που προκαλεσαν θα ειχε ΠΟΛΥ πλακα.
Ουσιαστηκα αυτοι δεν ειναι φοιτητες του πανεπηστημιου, οποτε δεν τους νοιαζει, οτι ζημια και αν προκαλεσουν....
Πες τα ρε φιλε γιατι στο τελος εμεις την πληρωνουμε και οχι και τποτα αλλο αλλα βγαινουμε και οι κακοι της υποθεσης που θελουμε να αρθει το ασυλο μπας και προλαβει να σωθει τιποτα εκει μεσα...
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
+1 ... ουσιαστικά το άσυλο πρέπει ΟΡΙΣΤΙΚΑ να καταργηθεί (αλλά ποιος έχει τα κότσια να το κάνει?)Πες τα ρε φιλε γιατι στο τελος εμεις την πληρωνουμε και οχι και τποτα αλλο αλλα βγαινουμε και οι κακοι της υποθεσης που θελουμε να αρθει το ασυλο μπας και προλαβει να σωθει τιποτα εκει μεσα...
και θα αργήσουν να αναπληρωθούν και θα χρυσοπληρωθούν (απο ποιούς άραγε ?)Ελεος, ρε τους μλκες αν ειναι ετσι ολο το κτιριο τοτε θελουν πολυ ξυλο τα μνοπανα. Αυτα τα μηχανηματα που ειτε εκλεψαν ειτε κατεστρεψαν κοστιζουν χιλιαδες ευρω, και ολοι ξερουμε την γραφειοκρατια της Ελλαδας, που σημαινει οτι θα αργησουν πολυ να αναπληρωθουν.
σιγά μην τους συλλάβουν... αφού κάποιοι τους έβαλαν να κάνουν ο,τι έκαναν ...
heyday
Νεοφερμένος
ξερετε αν θα γινει κανονικα μαθημα μετα τις γιορτες??? γιατι ακουσα οτι πιθανο να συνεχιστει η καταληψη...
επισης:πριν απο λιγο μπηκα στο site της σχολης και ειδα οτι το προγραμμα της εξεταστικης παραμενει αμεταβλητο...ειναι δυνατον???
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.