Jimmy13
Νεοφερμένος
Ρε παιδες γτ δν γνωριζομαστε ολοι οσοι περασαμε ΑΣΟΕΕ και μιλαμε σε αυτο το φορουμ? Ελα να δω καμια προταση.:iagree:
Απο οτι καταλαβα statakos και eliza04, ειναι μερικοι απο τους συναδελφους.
Εγω Πληροφορικη περασα και πρεπει να το ομολογησω οτι μ'αρεσει, δε λεω η βαβουρα με τους κομματικοποιοιμενους καταντα κουραστηκη αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι το πανεπηστημιο.
Δε θα ήταν άσχημη ιδέα.......Τώρα που είναι και αρχή.............Εγώ είμαι στη Λογιστική και χρηματοοικονομικά.........Άμα είναι βάλτε μια φωνή.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Εγω ειμαι στο οικονομικο.Προς το παρον το αντικειμενο μου φαινεται πολυ ενδιαφερον.Αν κανονισετε καμια συναντηση θα ερθω.Κατι ασχετο:Οι του οικονομικου,ποιος καθηγητης σας εκανε την καλυτερη εντυπωση?I vote for Φλυντζανης!!Ρε παιδες γτ δν γνωριζομαστε ολοι οσοι περασαμε ΑΣΟΕΕ και μιλαμε σε αυτο το φορουμ? Ελα να δω καμια προταση.:iagree:
Απο οτι καταλαβα statakos και eliza04, ειναι μερικοι απο τους συναδελφους.
Εγω Πληροφορικη περασα και πρεπει να το ομολογησω οτι μ'αρεσει, δε λεω η βαβουρα με τους κομματικοποιοιμενους καταντα κουραστηκη αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι το πανεπηστημιο.
Νταξ,ειπαμε,οχι και ΔΑΠ.Πληροφορική και εγώ όπως και ο jimkoul. Στο πάρτυ θα πάμε σήμερα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νταξ,ειπαμε,οχι και ΔΑΠ.
Ε καλά δε σου είπα να γραφτείς στο πάρτυ σου είπα να πας :p
Τέσπα εγώ πήγα γινόταν ένα χαμός δεν μπορούσες να μπεις.. και όταν με έμπαινες δεν μπορούσες να κουνηθείς
Orlando
Δραστήριο μέλος
Νταξ ολοι οι πρωτοετεις ειμαστε λιγο πολυ ψαρωμενοι,δε λεω...Αλλα οχι κι ετσι!
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τις 4:30π.μ αναρχικοί και πασπίτες (όλοι μεθυσμένοι εν τω μεταξύ) συγκρούστηκαν! Άγνωστο αν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη αιτία! Πάντως ανοίχτηκαν κεφάλια στην κυριολεξία! Κάποια στιγμή 7 με 8 άτομα χτυπούσαν εναν με κράνη,μπουκάλια και χέρια! Ένας χτύπαγε το κεφάλι κάποιου πάνω στα κάγκελα! Έσπαγαν τραπέζια,ηχεία και ότι άλλο έβρισκαν! ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, προτιμώ την σύγχρονη ευρωπαική ιστορία, παρά τα μαθηματικά I!
Oh lord.
Orlando
Δραστήριο μέλος
πρεπει να εισαι σε πλ ασχημη θεση για να προτιμας ιστορια...
+1Oh lord.
Κατι ακουστηκε οτι απο βδομαδα ερχονται τα συγγραμματα στα βιβλιοπωλεια και παμε να τα παρουμε.Αν δεν κανω λαθος το διεκδικει καποια παραταξη και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εφαρμοστει.
::Forg0tt3n::
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατι ακουστηκε οτι απο βδομαδα ερχονται τα συγγραμματα στα βιβλιοπωλεια και παμε να τα παρουμε.Αν δεν κανω λαθος το διεκδικει καποια παραταξη και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εφαρμοστει.
Ε ναι είναι γνωστό ότι οι παρατάξεις μετά τους συνεχείς αγώνες τους καταφέρνουν τα πάντα..
Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να εισαι σε πλ ασχημη θεση για να προτιμας ιστορια...
Μέχρι όταν έγραψα το μήνυμα, ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά τώρα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοείς το πρώτο τζάμπα;
Orlando
Δραστήριο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- Verikoko17
- EFAKIT
- mtala
- Helen06
- Mathitis_tou_15
- Totreno
- AggelikiGr
- γκολφ
- aris63
- KALA1
- panaman
- UserGr2023
- jimis2001
- flaura
- Scandal
- Giii
- ag97
- mimikos
- akouts
- Deadly_sorrowX
- Panagiotis849
- Steliosalm
- GeorgePap2003
- johnsala
- ggl
- Joji
- Χάρις
- Hased Babis
- thenutritionist
- korlef
- Nala
- Ioanna98
- Τρελας123
- tsiobieman
- Ziekr
- KingOfPop
- oups
- giwrgos00
- Gggu
- Nikos05
- johnietraf
- Dionyshs1
- diamag
- Chrisa
- abc1234
- alextheo
- FRT
- Anestis123
- γιαννης185
- mike741
- Devid
- το κοριτσι του μαη
- SlimShady
- Viedo
- Eri0611
- Kostis-Palamas
- Paragontas7000
- george777
- stefan
- constansn
- paulkin94
- Specon
- Ziggy 1
- ale
- Unboxholics
- Citylights
- Turtlestar
- VouDou
- clevercat
- kwstaseL
- Konstantinos4
- Dei Gratia
- ρενακι 13
- Jimmy20
- DonaeB
- eri548
- the.notorious
- Αριάνα123
- Polipolikalos
- Belle26
- leo41
- Λαμπρινηη
- J.Cameron
- MarcoReus
- Kleanth
- Κλημεντίνη
- ΠΕΤΕ
- Athens2002
- hirasawayui
- Monster Hunter
- Nefiki
- mechaniceng
- Trolling Stones
- stamoul1s
- fretoe
- Stelios725
- ckotsakos
- antoniskazz
- cel123
- kristinbacktoschool
- notis_19
- Stroka
- Rene2004
- Dimitris2001
- lnesb
- χημεια4λαιφ
- fmarulezkd
- Kostakis45
- ΘανάσοςG4
- Mukumbura
- alexrami
- Φινεύς
- tasost
- Θανασης Α.
- igeorgeoikonomo
- Bgpanos
- charmander
- DiCafrio
- Αλκης Κ.
- Giorno
- Johnman97
- civilian
- the purge
- aggelosst9
- harisk18
- bvb09
- Reik
- Marskr
- ChGeorge
- GiorgosAsi
- tslef8
- mitsakos
- Thanos_D
- Earendil
- giorgos99
- American Economist
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.