PSholic_xD
Νεοφερμένος
Ωραια.Εγω βασικα βρηκα 0,042μολ αλλα ολο και καποια μ...κια θα εκανα.
Τόσο νομίζω πως βγαίνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Saloniki0s
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Χημεια εχασα ενα πολλαπλης γαμωτο,ενα lewis και αυτο με τους ανθρακες στο Β3 αν ειναι σε σειρα.
ΒλασίαΚ.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angel07
Νεοφερμένος
παιδιά έγραψε κανείς απο εσάς σήμερα χημεία οεφε...? γράψαμε εμείς και έχω ψιλοφρικάρει...
Εγραψα εγω...λογικό να φρικάρεις ήτανε τόσα πολλα!!!!!! Και στο τεταρτο θέμα διαιθυλαμίνη? Δεν μπορούσαν να βάλουν μια απλή αμίνη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι εγραψα κι εγω!δεν εβγαιναν με τιποτα σε 3 ωρες!και στα επιλογης τα εβαλα ολα β!:-/παιδιά έγραψε κανείς απο εσάς σήμερα χημεία οεφε...? γράψαμε εμείς και έχω ψιλοφρικάρει...
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μονο στον ογκο στο βi βγαινει καπως παραξενο νουμερο(31,25ml). Kατα τα αλλα καλα νουμερα βγαινουν μετα( 1 ο λογος στο βii, ph=6 στο ισοδυναμο σημειο στο βiii και 0,02 mol στο γ)Στο τελευταίο θέμα τα νούμερα σας έβγαιναν καλά?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.