Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
c2<3lla
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Alex_papa
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια πάντως σε σένα
Εγω τα θεματάκια αυτά τα έλυνα για επανάληψη πριν δώσω εξετάσεις στο σχολείο. Επειδή δεν πάω και φροντ, μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα. Ο βαθμός δυσκολίας τους κυμαίνεται. Είναι άλλα που τα λύνεις για την πλάκα σου, και άλλα που φαίνονται πιο δύσκολα.Όλα όμως βγαίνουν, δεν υπάρχουν άλυτα. Το καλό εν μέρη με αυτά είναι ότι τα 4α θέματά τους είναι θέματα στην πλειοψηφία τους περισσότερο σκέψης, κι όχι τύπων.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
10-15q Ανεβασμένο το επίπεδο!
Συγχαρητήρια πάντως σε σένα
Εγω τα θεματάκια αυτά τα έλυνα για επανάληψη πριν δώσω εξετάσεις στο σχολείο. Επειδή δεν πάω και φροντ, μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα. Ο βαθμός δυσκολίας τους κυμαίνεται. Είναι άλλα που τα λύνεις για την πλάκα σου, και άλλα που φαίνονται πιο δύσκολα.Όλα όμως βγαίνουν, δεν υπάρχουν άλυτα. Το καλό εν μέρη με αυτά είναι ότι τα 4α θέματά τους είναι θέματα στην πλειοψηφία τους περισσότερο σκέψης, κι όχι τύπων.
Ε μη νομίζεις , ακόμα και του 17-18 μαθητές γράψανε 10-14.Απλώς για ένα μαθητή που είναι μέτριος δεν τα κατάφερνε και τόσο καλα!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Όσο γι'αυτό που λες για τις εξετάσεις του σχολείου, επειδή κι εγω έδωσα φυσική και μάλιστα πρώτο μάθημα. Τα θέματα είναι πάρα πολύ βατά. Απλά μην έχεις άγχος, όπως είχα εγω, και θα γράψεις μια χαρά. Guarantee. Κάποιος ειδικά που δεν προσπαθεί να καλύψει τα κενά μιας ολόκληρης χρονιάς τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι θα είσαι σουπερ. Πήγαινε χαλαρός, σίγουρος για τον εαυτό σου. You' ll do great.
Δέν έχω πολύ αγχος.Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος και στόχος μου είναι το 100αρι ! Απλώς φοβάμε το 2ο Θεμα (που και στου ΟΕΦΕ είχα χάσει 4 μονάδες απο κει ).
xara ths zwhsss
Νεοφερμένος
https://rapidshare.com/files/380062218/1_4.rar
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Takis_Kal
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://ischool.e-steki.gr/downloads.php?do=file&id=425
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
marouli.kel
Νεοφερμένος
dim__10
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Μπα! Πολύ εύκολα έβαλε φέτος ο κ. Οεφές στη φυσική. (Ή μου φαίνεται?)Τα θέματα του οέφε του 2011:
ΦΥΣΙΚΗ:https://www.mediafire.com/?gt0ar46ckih9hh3
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα! Πολύ εύκολα έβαλε φέτος ο κ. Οεφές στη φυσική. (Ή μου φαίνεται?)
δεν έκατσα να τα λύσω , αλλά μου φάνηκε ότι δεν είχαν τίποτα το ιδιαίτερο, ένας καλά διαβασμένος πρέπει να γράφει άνετα 20.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.