Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ελυσα σημερα ωραιο ηταν Που να δεις και το 4ο Θεμα χDαυριο πουρνο πουρνο με τη δροσουλα...μας περιμενει οεφε φυσικης κατ.(8.30 το πρωι)
να δω τι θα γραψω....ε ρε κατι γελια(ή μαλλον κλαματα)που εχω να ριξω...
Το καλο με την φαση να μην εχεις φροντιστηρια ειναι οτι διαβαζεις χωρις αγχος.Αλλα και παλι σας ζηλευω εσας που εχετε φροντιστηρια καθε μερα και καθε μερα γραφετε διαγωνισμα.Εγω δυστηχως λογω οικονομικων προβληματων δεν μπορω να εχω ολα τα μαθηματα με αποτελεσμα να κανω τα βασικα μονο δηλαδη δυο Φυσικη-Μαθηματικα.Η μαθηματικος μου λειπει ειναι στην Θεσσαλονικη με την οικογενεια της.Η φυσικος ερχεται και θα ερθει ξανα αυριο.Το θεμα ειναι οτι δεν νιωθω οπως εσας.Θα ενιωθα πιο ανετος και χωρις αγχος αν ειχα ολη την μερα φροντιστηριο παρα τωρα που δεν εχω καθολου φροντιστηριο ΟΛΗΗΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ και καθομαι σε ενα γραφειο και διαβαζω διαβαζω διαβαζω και μιλαω στα ντουβαρια.Σημερα εκλεισα 11 ωρες απο της 8 το πρωι μεχρι τορα που το σταματησα να διαβαζω.Τι να πεις..36 μερες μεινανε..υπομονη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123
Δραστήριο μέλος
τι εννοεις το ελυσες;τα θεματα του οεφε;;Το ελυσα σημερα ωραιο ηταν Που να δεις και το 4ο Θεμα χD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
οεφε 2011 δεν λες?τι εννοεις το ελυσες;τα θεματα του οεφε;;
christina123
Δραστήριο μέλος
2012...λεω και εγω...γιατι απο οτι ξερω αυριο το πρωι τα παιρνουν τα φροντιστηριαοεφε 2011 δεν λες?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοεις το ελυσες;τα θεματα του οεφε;;
Ewuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..συγνωμη Απλα τελειωσα πριν λιγο το διαβασμα και καταλαβαινεις λες και χτυπησα ηρωινες απο την μυτη ειμαι xD2012...λεω και εγω...γιατι απο οτι ξερω αυριο το πρωι τα παιρνουν τα φροντιστηρια
Ελα να σου πω παντως μην αγχωνεσαι.Αυτα τα οεφετιστικα ειναι εξασκηση απλη δεν συμβολιζουν τιποτα οσο και να γραψεις ενα ατυπος βαθμος ειναι.Σαν εναν φιλικο αγωνα ποδοσφαιρου π.χ σε 36 μερες ειναι το πρωταθλημα.Μην μου αγχωνεσαι!
christina123
Δραστήριο μέλος
να σου πω μη νομιζεις οτι εισαι πολυ πισω ή οι αλλοι υπερτερουν πολυ επειδη κανουνε σε ολα φροντιστ.ξερω παιδια που εχουνε τοσες ωρες φροντ. που δεν τους μενει χρονος για προσωπικο διαβασμα το οποιο κανεις εσυ και ειναι και το πιο απαραιτητο.προσωπικα εγω θα προτιμουσα να ειμαι στην κατασταση σου και οχι σε αυτη των παιδιων αυτων(εγω ειμαι σε μια ενδιαμεση κατασταση αφου δεν παω φροντ. μαθηματ κατ. και αοδευ)Το καλο με την φαση να μην εχεις φροντιστηρια ειναι οτι διαβαζεις χωρις αγχος.Αλλα και παλι σας ζηλευω εσας που εχετε φροντιστηρια καθε μερα και καθε μερα γραφετε διαγωνισμα.Εγω δυστηχως λογω οικονομικων προβληματων δεν μπορω να εχω ολα τα μαθηματα με αποτελεσμα να κανω τα βασικα μονο δηλαδη δυο Φυσικη-Μαθηματικα.Η μαθηματικος μου λειπει ειναι στην Θεσσαλονικη με την οικογενεια της.Η φυσικος ερχεται και θα ερθει ξανα αυριο.Το θεμα ειναι οτι δεν νιωθω οπως εσας.Θα ενιωθα πιο ανετος και χωρις αγχος αν ειχα ολη την μερα φροντιστηριο παρα τωρα που δεν εχω καθολου φροντιστηριο ΟΛΗΗΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ και καθομαι σε ενα γραφειο και διαβαζω διαβαζω διαβαζω και μιλαω στα ντουβαρια.Σημερα εκλεισα 11 ωρες απο της 8 το πρωι μεχρι τορα που το σταματησα να διαβαζω.Τι να πεις..36 μερες μεινανε..υπομονη..
ναι ναι καταλαβαινω..ολοι το εχουμε παθει αυτοEwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..συγνωμη Απλα τελειωσα πριν λιγο το διαβασμα και καταλαβαινεις λες και χτυπησα ηρωινες απο την μυτη ειμαι xD
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρωτον χριστινακι το δολοφονησες το καημενο το αοδενα σου πω μη νομιζεις οτι εισαι πολυ πισω ή οι αλλοι υπερτερουν πολυ επειδη κανουνε σε ολα φροντιστ.ξερω παιδια που εχουνε τοσες ωρες φροντ. που δεν τους μενει χρονος για προσωπικο διαβασμα το οποιο κανεις εσυ και ειναι και το πιο απαραιτητο.προσωπικα εγω θα προτιμουσα να ειμαι στην κατασταση σου και οχι σε αυτη των παιδιων αυτων(εγω ειμαι σε μια ενδιαμεση κατασταση αφου δεν παω φροντ. μαθηματ κατ. και αοδευ)
Δευτερον δηλαδη ειμαι τρελος οτι ζηταω να ειμαι ολη την μερα σε φροντιστηρια με εμπειρους και καταρτημενους καθηγητες σε αυτα τα μαθηματα αντι να ειμαι μονος μου ενας ασχετος με ενα βιβλιο στο χερι εναν στυλο και 250 σελιδες ετοιμες να τις σκισω και να τις φαω απο τα νευρα μου?
christina123
Δραστήριο μέλος
καλα του κανα(για το αοδε μιλωντας)Πρωτον χριστινακι το δολοφονησες το καημενο το αοδε
Δευτερον δηλαδη ειμαι τρελος οτι ζηταω να ειμαι ολη την μερα σε φροντιστηρια με εμπειρους και καταρτημενους καθηγητες σε αυτα τα μαθηματα αντι να ειμαι μονος μου ενας ασχετος με ενα βιβλιο στο χερι εναν στυλο και 250 σελιδες ετοιμες να τις σκισω και να τις φαω απο τα νευρα μου?
ναι οκ εχεις δικιο αλλα απο οτι διαβασα το ποστ σου κανεις μαθηματα απλα δεν κανεις τακτικα...κατι τετοιο πανω κατω...πιστεψε με ισως ειναι πολυ καλυτερα ετσι...
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι δεν κανω βιολογια αοδε πληροφορικη εκθεση κανω μονο μαθηματικα φυσικη..ενω αλλοι κανουνε οοοοοοοοοοοοοοοοοολακαλα του κανα(για το αοδε μιλωντας)
ναι οκ εχεις δικιο αλλα απο οτι διαβασα το ποστ σου κανεις μαθηματα απλα δεν κανεις τακτικα...κατι τετοιο πανω κατω...πιστεψε με ισως ειναι πολυ καλυτερα ετσι...
dimijim
Διάσημο μέλος
Πώς ήταν;
Τι σας έβαλαν;
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Θεμα Γ: Η ανατροπη... Ηλεκτρομαγνητικο κυμα εξισωσεις και στιγμυοτυπο, εμπαινε σε ενα τριγωνο πρισμα(πολυ γεωμετρια γαμω :@ ).
Θεμα Δ: Καλα και γαμω τα θεματα... Οριζοντιο ελατηριο(χωρις σωμα) με ενα σκοινι δενεται σε διπλη τροχαλια, αλλα 3 νηματα που συνδεουν σωματα(το 1 νημα ηταν ελαστικο και εκανε ταλαντωση.. οτι να ναι).
AllPigsMustDie
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
(offtopic: Το ονομα σου εχει καποια σχεση με τα angry birds? Ηθελα να σε ρωτησο καιρο )
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακομα και αυτοι που το εβαλαν εστειλαν 2 διευκρινισεις.Το 3ο ηταν μη αναμενομενο.
Εφαγα επισης πολυ χρονο στο 1οιατι μου φανηκε δυσκολο.
AllPigsMustDie
Νεοφερμένος
Εχασες μια ξεχωριστη εμπειρια(ετοιμος να τα σπασω ολα ημουν με το 4ο θεμα )
(offtopic: Το ονομα σου εχει καποια σχεση με τα angry birds? Ηθελα να σε ρωτησο καιρο )
dimijim
Διάσημο μέλος
Αν τα έχει κάποιος ολοκληρωμένα και θέλει να τα δώσει τότε
Ευτυχώς κάψανε τα πρίσματα κι αυτές τις δύσκολες γεωμετρικές ασκήσεις
Βάλανε και κύματα 3ο θέμα οπότε πλέον οι ταλαντώσεις αποκτούν προβάδισμα για τον Μάιο...
Πείτε κι άλλα, πείτε!!!
Ευχαριστώ
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ταλαντωση με κρουση η προβλεψη του φυσικου μου για 4ο θεμα φετος.Εχω απορια αν πεσει μεσα.Παντως κρουση εχουμε 4 χρονια να δουμε στο 4ο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.