14-04-12
14:03
Κατά τη γνώμη μου ήταν εύκολα αλλά πολλά. Ευχαριστούμε πάντως πάρα πολύ που τα ανέβασες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1,907 μηνύματα.
14-04-12
14:17
Τίποτα,χαίρομαι που βοήθησα!
Ναι,ήταν αρκετά η αλήθεια είναι..Η τελευταία "άσκηση" από το τρίτο κεφάλαιο μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρουσα,από την άποψη ότι δεν είχα σκεφτεί πώς μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο..
Ναι,ήταν αρκετά η αλήθεια είναι..Η τελευταία "άσκηση" από το τρίτο κεφάλαιο μου φάνηκε κάπως ενδιαφέρουσα,από την άποψη ότι δεν είχα σκεφτεί πώς μπορεί να πέσει κάτι τέτοιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα.
14-04-12
14:22
καλα ηταν...ηταν αρκετα αλλα μπορουσες να τα απαντησεις αν διαβαζες..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...