delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Suddenly
Εσυ ποτε θα αποφασισεις να γραψεις κατι στα ελληνικα;
puppet_58
Νεοφερμένος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
PanosMak
Νεοφερμένος
ElinakiBlouBlou
Νεοφερμένος
Κάθησα 3 συνεχόμενες βραδιές ως τις 2, έγραψα 20 σκαστό και πλέον έυλογώ την ώρα και τη στιγμή που το αποφάσισα αυτό,μια και ανακάλυψα πόσο λατρεύω τα αρχαία και πόσο υπέροχα περνώ στη Θεωρητική
Αν δεν πιάσεις 4.00-5.00 δεν λέει.
Προσωπικά με βολεύει περισσότερο να διαβάζω βράδυ 21.00-4.00 ας πούμε!!
Madclocker
Νεοφερμένος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Καλά το να κάθεσαι μέχρι 1.00 ή 2.00 δεν θεωρείται "ξενυχτάω διαβάζοντας"
Αν δεν πιάσεις 4.00-5.00 δεν λέει.
Προσωπικά με βολεύει περισσότερο να διαβάζω βράδυ 21.00-4.00 ας πούμε!!
Κοιτα οι περισσοτεροι εχουν σχολειο και ξεκιναν στις 8. με 3ωρο υπνου δεν νομιζω να γραφεις καλα (εκτος αν χτυπησεις κανα καφε το πρωι )
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Κοιμάμαι νωρίς, γιατι:
1) Θέλω να κοιμάμαι τουλάχιστον 7 ώρες για να έχω όρεξη την μέρα. Σύμφωνα με την εμπειρία μου και πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς, οκτώ ώρες διάβασμα ξεκούραστος με όρεξη είναι αποδοτικότερο (για να μιλήσω με όρους ΑΟΔΕ) από 14 ώρες κουρασμένος ψυχικά ή/και ψυχικά.
2) Δε δουλεύει το μυαλό μου μετά τις 12 (Για μαθήματα τουλάχιστον)
Αυτά. Την αποτελεσματικότητα του προγράμματός μου θα την κρίνουν οι επόμενοι καιροί.
trick
Νεοφερμένος
nop. Και εγώ κατά τις 12 τεζάρω. Τις καθημερινές το διάβασμα δεν ξεπερνά τις 3-4 ώρες...Όσο περνάει ο καιρός, νιώθω πως είμαι ο μόνος που κοιμάται κάθε νύχτα στις 11.45.
Κοιμάμαι νωρίς, γιατι:
1) Θέλω να κοιμάμαι τουλάχιστον 7 ώρες για να έχω όρεξη την μέρα. Σύμφωνα με την εμπειρία μου και πολύπλοκους μαθηματικούς υπολογισμούς, οκτώ ώρες διάβασμα ξεκούραστος με όρεξη είναι αποδοτικότερο (για να μιλήσω με όρους ΑΟΔΕ) από 14 ώρες κουρασμένος ψυχικά ή/και ψυχικά.
2) Δε δουλεύει το μυαλό μου μετά τις 12 (Για μαθήματα τουλάχιστον)
Αυτά. Την αποτελεσματικότητα του προγράμματός μου θα την κρίνουν οι επόμενοι καιροί.
schooliki
Δραστήριο μέλος
πλάκωσα σήμερα τους καφέδες και το μάτι μου είναι γαρίδα...προσπαθώ να κοιμηθώ αλλα ματια και βρήκα το κατάλληλο φάρμακο λύνω εξίσωσης στα μαθηματικά μπας και έρθει ο ύπνος...κορυφαίο?
Μια μόνο συμβουλή. Αγνοείστε πλήρως τις "συμβουλές" των φοιτητών για μεταμεσονύκτιο διάβασμα. Ο μαθητής της Γ' Λυκείου είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος Έλληνας. Ξυπνά πολύ πρωϊ (νομίζω κάποιοι φοιτητές το έχουν ξεχάσει αυτό). Πολλοί καφέδες (στα 17 και ξενύχτι, είναι η τέλεια φόρμουλα για την αποτυχία. Οι πανελλήνιες είναι μαραθώνιος (για όποιον δεν το έχει καταλάβει).ανάλογα με τις ανάγκες αλλά μέχρι 1-2.... το πρόβλημα μου είναι οτι θέλω να ξενυχτάω περισσότερο και δεν μπορώ! πάντα νιώθω οτι μου λείπει ύπνος... πίνω καφέδες τα πάντα...καμία συμβουλή;;;;
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι οκ στο σχολείο δεν βοηθάει και τόσο. Για το πανεπιστήμιο μιλάω.Κοιτα οι περισσοτεροι εχουν σχολειο και ξεκιναν στις 8. με 3ωρο υπνου δεν νομιζω να γραφεις καλα (εκτος αν χτυπησεις κανα καφε το πρωι )
DrHouse
Διάσημο μέλος
Αυτο βεβαια λειτουργει ως προοικονομια για να μας πει οτι θα παρω καφε+ θα τα λεμε μεχρι της 8 το πρωι
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα από δω και κάτω προήλθαν από το θέμα "Πανελλήνιες 2012"
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω αλλα εσυ προσωπικα μου φαινεται πως τα παραλες λιγο..Eγω μολις ξυπνησα
Αυτο βεβαια λειτουργει ως προοικονομια για να μας πει οτι θα παρω καφε+ θα τα λεμε μεχρι της 8 το πρωι
DrHouse
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω αλλα εσυ προσωπικα μου φαινεται πως τα παραλες λιγο..
Προς τι τα παραλεω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.