sot
Νεοφερμένος
Ο sot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
29-11-24
22:20
Παιδιά σήμερα βγήκαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εσωτερικής κινητικότητας φοιτητών (Εσωτερικό Erasmus) και η υποβολή τούς θα γίνουν μέχρι 5 Δεκεμβρίου! https://internalerasmus.it.minedu.gov.gr/
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
30-11-24
11:50
Μπηκα να δω ,αλλα δεν ειδα... εδωσα κωδικους και εφαγα Χ..ουστ... εισαι 11ο εξαμηνο ειπε.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,903 μηνύματα.
30-11-24
11:54
Το κακό που είναι;Μπηκα να δω ,αλλα δεν ειδα... εδωσα κωδικους και εφαγα Χ..ουστ... εισαι 11ο εξαμηνο ειπε.
sot
Νεοφερμένος
Ο sot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
30-11-24
12:20
Μήπως επειδή σου υπολείπονται λίγοτερα από 30 ects για το πτυχίο σου;Μπηκα να δω ,αλλα δεν ειδα... εδωσα κωδικους και εφαγα Χ..ουστ... εισαι 11ο εξαμηνο ειπε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,417 μηνύματα.
30-11-24
12:23
ε οχι ..εχω την διπλωματικη που ειναι καπου εκει στα 30 και εχω και κατι ψιλα απο μαθηματα... απλα εχω φυγει απο τα 10 εξαμηνα που ειναι η κανονικη ελαχιστη φοιτηση.. Δεν πειραζειΜήπως επειδή σου υπολείπονται λίγοτερα από 30 ects για το πτυχίο σου;
sot
Νεοφερμένος
30-11-24
13:22
Α οκ τότεε οχι ..εχω την διπλωματικη που ειναι καπου εκει στα 30 και εχω και κατι ψιλα απο μαθηματα... απλα εχω φυγει απο τα 10 εξαμηνα που ειναι η κανονικη ελαχιστη φοιτηση.. Δεν πειραζει
ΚΤr
Νεοφερμένος
Ο ΚΤr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
03-12-24
12:13
θα μπορείς να δώσεις μαθήματα την κανονικής σου σχολής;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
03-12-24
12:21
Μαλλον οχι γιατι επιστρεφεις την ακαδημαικη ταυτοτηατα και βγαζεις καινουργια για εκεινο το εξαμηνο.θα μπορείς να δώσεις μαθήματα την κανονικής σου σχολής;
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,660 μηνύματα.
03-12-24
12:32
Πρακτικα ποιο ειναι το concept του εσωτερικου ερασμους ;
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2,211 μηνύματα.
03-12-24
13:22
Ενδιαφέρον! Θα ήθελα να παρακολουθήσω μαθήματα γερμανικής φιλολογίας κάποια στιγμή.
ΚΤr
Νεοφερμένος
Ο ΚΤr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
10-12-24
00:40
Τώρα που έκλεισαν, τι θα γίνει;
Θα μας στείλουν από τα πανεπιστήμια;
Θα μας στείλουν από τα πανεπιστήμια;
sot
Νεοφερμένος
10-12-24
00:52
Δεν ξέρω κάτι σαν πίνακες θα βγουν ανά τμήμα με επιτυχόντες και επιλαχόντες αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχουν βγει
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,934 μηνύματα.
10-12-24
00:56
Λογικά, θα υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανά τμήμα, οπότε είτε με πίνακες είτε όχι θα εγκριθούν η θα απορριφθούν μετακινήσεις και το αποτέλεσμα θα είναι διαθέσιμο στο ίδιο site λογικά.
ΚΤr
Νεοφερμένος
10-12-24
02:11
Στην ιστοσελίδα του κάθε τμήματος, θα στείλουν email ή στο σάιτ του υπουργείου;πίνακες θα βγουν ανά τμήμα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
λες, όντως; μακάριμέχρι την Παρασκευή θα
sot
Νεοφερμένος
10-12-24
08:31
Ναι γιατί η εγκυλιος λέει ότι μέχρι 15 Δεκεμβρίου θα βγαίνουν τα αποτελέσματα των αιτήσεωνΣτην ιστοσελίδα του κάθε τμήματος, θα στείλουν email ή στο σάιτ του υπουργείου;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
λες, όντως; μακάρι
ΚΤr
Νεοφερμένος
14-12-24
19:32
Μάλλον από Δευτέρα ε;
Θα έρθει email ή πρέπει να μπούμε στο σάιτ;
sot
Νεοφερμένος
14-12-24
19:50
Εγω στο σάιτ μπαίνω και βλέπω.Δεν ξέρω γιατί δεν βγήκαν μέχρι την Παρασκευή .Δεν ξέρω άμα θα μας στείλουν emailΜάλλον από Δευτέρα ε;
ΚΤr
Νεοφερμένος
15-12-24
18:42
δεν θα πρέπει να περιμένουμε τις συνελεύσεις τμημάτων κλπ;
sot
Νεοφερμένος
15-12-24
18:48
Η εγκύκλιος λέει ότι μέχρι 15 Δεκεμβρίου γίνεται η αξιολόγηση αιτήσεων.Δεδομενου ότι ο αριθμός των αιτήσεων ήταν πολύ μικρός πιστεύω ότι οι συνελεύσεις έχουν διεξαχθεί (χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά) και απλά από Δευτέρα θα ανακοινωθούν μαζικά τα αποτελέσματα ή κατά τμήμα/σχολήδεν θα πρέπει να περιμένουμε τις συνελεύσεις τμημάτων κλπ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- ΚΤr
- sot
- Eagle Eye
- ioanna2007
- AggelikiGr
- estrela
- thecrazycretan
- Corfu kitty
- Entropy24
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Scandal
- Triccaeus
- iminspain
- Praxis
- Reader
- Athens2002
- blissele
- Iman
- bibliofagos
- jYanniss
- KwnnaPap
- Unboxholics
- KonstantinosP
- savvas l
- Hmmytheos
- krispi
- Totreno
- synthnightingale
- ele123
- Chris1993
- Alin22
- Natsuko
- fyllidas
- Sotiris 12
- Φινεύς
- despoina13
- Obi-Wan Kenobi
- Mapz
- Drglitterstar
- Mammy Nun
- Qwerty 0
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.